inzercia, predaj, predám, bazár

Elektromontér v Nemecku

Kategória: Stavebníctvo

Elektromontér/Elektrikar v Nemecku.
Ponúkame prácu pre elektromontérov v Nemecku, prijmeme aj skupiny elektromontérov, pracuje sa v 4 členných skupinách, slovenská pracovná zmluva, práca je turnusová, zamestnanci majú k dispozícii elektrické náradie zn.HILTI, kompletne vybavené služobné vozidlo, osobné pracovné náradie.
Zamestnávateľ uhrádza ubytovanie aj dopravu služobným vozidlom na miesto výkonu práce a späť.
Hodinová mzda NETTO : 12-15 EUR!!!!
kontakt:
Elektromontér v Nemecku
Podobné inzeráty
Elektromontér v Nemecku
Elektromontér/Elektrikar v Nemecku. Ponúkame prácu pre elektromontérov v Nemecku, prijmeme aj skupiny elektromontérov, pracuje sa v 4 členných skupinách, slovenská pracovná zmluva, práca je turnusová, zamestnanci majú k dispozícii elektrické náradie zn.HILTI, kompletne vybavené služobné vozidlo, osobné pracovné náradie. Zamestnávateľ uhrádza ubytovanie aj dopravu služobným vozidlom na miesto výkonu práce a späť. Hodinová mzda NETTO : 12-14 EUR!!!! kontakt:
Elektromonter
Mam záujem prácu v zahraničí,som vyučený elektromonter dôchodca,
Elektromontér, pomocný elektromontér
Hľadáme partiu elektromontérov, živnostníkov na prácu na stavbách v Bratislave a okolí pre dlhodobú spoluprácu. Cena dohodou. Požadujeme vlastné náradie, automobil, spoľahlivosť a samostatnosť.
Elektromontér - šéfmontér
Hľadám na pracovníka pozíciu elektromontér - riadiaci pracovník, riadenie-koordinácia pracovných skupín, komunikácia s odberateľmi, dodávateľmi, spracovanie cenových ponúk, vyhľadávanie zákaziek a podobne. Zodpovednosť, spoľahlivosť, prax výhodou. VP sk B, práca s PC. Zamestnanie na TPP, jednozmenná prevádzka, podpora vzdelávania, rôzne benefity.
Elektromontér - Nemecko
Dlhodobo zavedená firma v Nemecku ponúka prácu pre živnostníkov,elektrikárov alebo pomocníkov pre elektro pomocné práce v Nemecku.Skupina s jedným nemčinárom.Podľa dohody ubytovanie zabezpečené a hradené,19-23 Eur/hod.Turnus 3+1 alebo podľa dohody.Nástup možný ihneď alebo priebežne.V prípade záujmu volať +540 alebo email : voss.elektroanlagen@
Elektromontér - Nemecko
Dlhodobo zavedená firma v Nemecku ponúka prácu pre živnostníkov,elektrikárov alebo pomocníkov pre elektro pomocné práce v Nemecku.Skupina s jedným nemčinárom.Podľa dohody ubytovanie zabezpečené a hradené,18-23 Eur/hod.Turnus 3+1 alebo podľa dohody.Nástup možný ihneď alebo priebežne.Partie 2,3,4 členné alebo aj jednotlivci. V prípade záujmu volať +540 alebo email : voss.elektroanlagen@