inzercia, predaj, predám, bazár

Elektronicka bezpecnostna sirena - piezoelektricka

Kategória: Ostatné drobné

Ponukam na predaj tuto elektronicku bezpecnostnu sirenu - piezoelektricku - vid. foto.

Je to nova nezalohovana kablova piezoelektricka sirena model STIM-SIREN 1209.

V pripade dobierky uctujem postovne v sume cca 5 Eura.
Elektronicka bezpecnostna sirena - piezoelektricka
Podobné inzeráty
Siréna TEKNIM -720
Predám: Vonkajšia zálohovaná siréna s akustickou a optickou signalizáciou. Použitím piezomeniča pre akustickú časť a stroboskopu pre optickú signalizáciu je odber sirény znížený na minimum a na zálohovanie tak postačí malý Ni-MH akumulátor, ktorý je súčasťou dodávky. Pod červeným plastom majáka sú umiestnené dve LED, ktoré blikaním signalizujú prítomnosť napájacieho napätia v siréne a dobíjanie jej akumulátora. Vnútorný plechový kryt elektroniky zvyšuje odolnosť sirény proti mechanickému poškodeniu. Typ sirény zálohovaná siréna s blikačom Napájanie 9 – 16 V= Prúdový odber 450 mA Záložný akumulátor áno, batéria Ni-MH Akustická signalizácia piezo siréna Akustický výkon 118 dB/m Optická signalizácia aktivácie sirény červený blikač stroboskop 1Hz Detekcia napájania áno, 2 červené LED diódy Vstup pre aktiváciu áno, privedením/odpojením 0 V Montáž povrchová – 4 otvory na uchytenie Tamper áno, detekcia sňatia zo steny, otvorenie sirény Hmotnosť sirény 1,2 kg Farba krytu biela/červená
Bezdrotova vonkajsia sirena
SIRENA ku HF-GSM01B a HF-GSM03 krytie IP44- vhodná pre použitie v exteriéri napájanie 230V~ Bezdrôtová vonkajšia siréna HF-48WS-A je samostatne predajné príslušenstvo k domovým alarmom HF-GSM01B a HF-GSM03. Zariadenie je vybavené integrovanou záložnou batériou.
MTL smok AJO22 vape
POPIS SmokTech Nord AIO 22 je inovatívna ALL in ONE (AIO) elektronická C maximálnym výkonom až 30W. Elektronická c je teda vhodná pre úplných začiatočníkov ako aj pokročilých e-fiačiarov pre spôsob inhalovania MTL. Kompaktné a celokovové telo SmokTech Nord Aio 22, ukrýva vstavanú batériu s kapacitou 2000mAh a dizajnový pentagon spínač s LED indikátorom stavu nabitia. Bočný prívod vzduchu zaisťuje veľkú tvorbu pary. Elektronická c využíva systém vrchného plnenia - po odsunutí vrchnej časti plníte e-napln priamo do tela nádržky s objemom 3,5ml. Vrchná časť e-c sa dá jednoducho odšrobovať a vymeniť atomizér Nord. Pri používaní máte možnosť voľby či DL alebo MTL inhalovanie a podľa toho zvolíte aj atomizér. Medzi dalšie prednosti e c Smok Nord Aio 22 patrí ochrana proti skratu a prehriatiu, nízkemu odporu a osem sekundovou ochranou žhavenia. Elektronická c nieje určená pre náplne obsahujúce nikotín! Špecifikácie: Rozmery: 122,5 x 22mm Výkon: max 30W Podporovaný odpor: 0,5 - 1,4ohm Váha: 128g Kapacita batérie: 2000mAh Objem Clearomizéru: 3,5 ml Atomizér: séria Nord Plnenie: Vrchné Airflow: áno Nabíjanie: mikro USB port (5V/660mA) Doporučený liquid: 50PG/50VG Plnenie Po odsunútí vrchného viečka SmokTech Nord Aio sa Vám odkryje bočný otvor pre pohodlné plnenie. (neplňte do stredového otvoru) Výkon a praktickosť Batéria Nord Aio 22 je výkonná pre náročné MTL inhalovanie a pritom si zachováva prijateľné rozmery a kapacitu. Podsvietené tlačidlo vám indikuje stav vašej batérie. Kedy je potrebné aby sa elektronická c dala nabiť, Vám sama signalizuje. Ochrana Model SmokTech Nord Aio disponuje niekoľkými potrebnými ochranami, preto sa môžete naň plne spoľahnúť. Pre ďalšie inzeráty klikni na moje meno.
Elektronická bezpečnostná ochrana tovaru
Elektronická detekčna mono brána pre pevne etikety v chromovom prevedení. Systém dokáže detektovat označený tovar, antikrádežový systém, elektronická ochrana tovaru, spustenie alarmu. Preferujem osobný odber
Vonkajšia siréna OS-360A
Nová, zabalená.
Predám nový Alarm Satel , GSM, 3 x PIR+klávesnica+Sirena
Predám alarm značky SATEL, Perfecta. Zostava obsahuje: 1 x Satel PERFECTA 16-WRL/A SET SK set s ústredňou, 1 x Satel TR 40 VA transformátor, 1 x Satel PRF-LCD klávesnica systému PERFECTA, 3 x Satel SLIM-PIR-LUNA PIR detektor, 2 x Satel MPT-350 diaľkový ovládač PERFECTA WRL 433 MHz, 1 x Satel SP-4006 R vonkajšia siréna s kovovým krytom a LED.