inzercia, predaj, predám, bazár

Elektronická cig. Smoktech PRIV N19 + náplne

Kategória: Ostatné

Predám elektronicku cig. Určenú na vapovanie + 4 náplne prichut tabak , výborný stav , použitá 2 dni.

Obsah balenia PRIV N19:
1x Priv N19 grip
1x Vape Pen Nord 19 Clearomizer
1x Žeraviaca hlava Nord 0,6Ω
1x Žeraviaca hlava Nord 0,8Ω
1x Micro USB kábel
Elektronická cig. Smoktech PRIV N19 + náplne
Podobné inzeráty
Smok Priv N19
Predám vape Smok Priv N19, používaná, skvelý stav. Už bez hláv
Smok Priv N19
Predám vape Smok Priv N19, používaná, skvelý stav. Už bez hláv
Elektronická cig. Smok Nfix (2)
Predám elektronickú cig. Smok Nfix 700mAh v čiernej farbe. Používaná minimálne. Predávam komplet so všetkým, ako je na foto. K cig. dávam 5x beznikotínovú náplň a USB kábel na nabíjanie. Náplne sú skoro plné. Cena je za komplet.
Elektronická cig (vape) Smok Nfix
Predám elektronickú cig (vape) Smok Nfix 700mAh v čiernej farbe. Použitá len asi na jedno nabitie, takže v stave novej. Predávam komplet so všetkým, ako je na foto. K cigarete dávam jeden nový cartridge, 3x bez nikotínové náplne a 1x nikotínovú náplň. Náplne sú skoro plné. Cena je za komplet.
Vape - Smoktech IPX 80
Predám vape IPX 80 on značky Smoktech (SMOK) Vape je prakticky ako nová, bola raz použitá. Originálne balenie. Balenie obsahuje vape, 2x pod, nabíjací kábel a samozrejme návod. Batéria je vstavaná. POZOR Balenie neobsahuje žhaviacu hlavu! Ako darček pridám náhodnú príchuť do vape. Dohoda možná. V prípade záujmu poprosím kontaktovať pomocou mailu alebo SMS.
Vape - Smoktech Rigel
Predám vape Rigel od značky Smoktech (SMOK) Vape je vo veľmi dobrom stave, všetko funguje ako má, stále v originálnom balení. Balenie obsahuje TFV9 tank, Rigel mod, nabíjací kábel, náhradné sklo, náhradné tesnenie a samozrejme návod. POZOR Balenie neobsahuje baterky ani žhaviacu hlavu! Ako darček pridám náhodnú príchuť do vape. V prípade záujmu za poplatok pridám aj 2 nové baterky. Dohoda možná. V prípade záujmu poprosím kontaktovať pomocou mailu alebo SMS.