inzercia, predaj, predám, bazár

Elektronická pokladňa s terminálom Fiskal N3 PRO

Kategória: Ostatné drobné

Technická špecifikácia • Displej: dotykový 5'' kapacitný• Batéria: Li-ion 5200 mAh• Pripojenie: 4G, LTE a WiFi, Bluetooth, micro USB• Čítačka čiarových kódov: 1D, 2D kódy• Tlačiareň: rýchla termotlačiareň, šírka role 58mm, 40mm priemer kotúčika• Operačný systém: Android 5.x so zabezpečeným platobným systémom, Anglický jazyk• Procesor: 4 Core CPU + Secure CPU• Pamäť: 1GB RAM, 8GB FLASH + Micro SD• Fotoaparát: 2MPX dual• Rozmery: 176 x 79 x 72 mm• Váha: 396g * SIM karta v cene zariadenia na 12 mesiacov.

Pokladňa bola používaná asi týždeň.
Elektronická pokladňa s terminálom Fiskal N3 PRO
Podobné inzeráty
Dotyková registračná pokladňa ekasa
Ponúkam registračnú pokladnu od 15e mesačne. VRP2 Virtuálna registračná prenosná pokladňa s terminálom 15e/mes Android ORP 5,5´´ prenosná pokladňa s terminálom 20e/mes 10´´ dotyková pultová pokladňa 350e 15´´ dotyková pultová pokladňa 550e Komplet služby od aktivácie, školenie až po servis v rámci celého Slovenska. Dlhoročné skúsenosti v oblasti platobných systémov. Komplexný pokladničný softvér, eKasa tlačiareň, integrovaný platobný terminál, jednoduché a rýchle ovládanie a vzdialená správa cez Cloud.
Verifone VX 675 mobilná ekasa, platobný terminál
FiskalPRO VX 675 WiFi eKasa 3 v 1 je mobilná tlačidlová registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií a to všetko za cenu bežnej pokladnice, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Plne kompatibilná s riešením eKasa. Integrovaný platobný terminál, pripojiteľné periférie ako skener čiarových kódov, pokladničná zásuvka, váha, externá klávesnica, PinPad. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Pokladňa FiskalPRO VX675 – všetko v jednom Mobilná pokladňa FiskalPRO VX675 s vami bude nech sa vydáte kamkoľvek a bude pre vás vždy prínosom. Je jedno, či prevádzkujete bistro, bar alebo veľkú reštauráciu, toto zariadenie vám bude vždy po ruke. FiskalPRO VX675 funguje ako samostatná registračná pokladňa, pokladňa s platobným terminálom. Pri záujme prosím písať SMS!
Pokladňa Ekasa 3 v 1 FoskalPro Verifone VX675
Predám používanú eKasu 3v1.VX 675 značky FiskalPro je mobilná fiškalizovaná tlačidlová eKasa s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi/Bluetooth).Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou riešenia od Verifone je Cloud FiskalPRO. Mobilná eKasa 3v1 VX675 značky FiskalPro je tlačidlová fiškalizovaná registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi / BT). To všetko za cenu bežnej pokladne, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Riešenie pre eKasu v súlade s novou legislatívou. Zariadenie má integrovaný platobný terminál. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Mobilné zariadenie bude vaším verným spoločníkom kamkoľvek sa pohnete. Ak prevádzkujete reštauráciu, kaviareň, bar, fast food, pizzériu alebo sa venujete mobilnému predaju, toto mobilné zariadenie bude pre vás skutočným prínosom. Funguje ako samostatná eKasa, pokladňa s platobným terminálom alebo platobný terminál s fiškálnou tlačiarňou, ktorá komunikuje s mobilnými pokladničnými aplikáciami na androidových zariadeniach ako napríklad tablet alebo smartfón. Čo vie? Rýchle voľby Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov Čítanie čiarových kódov Kombinované platby (hotovosť / platobná karta / poukážka) Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu Akceptácia elektronických straveniek Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Špecifikácia: Značka software: FiskalPro Značka hardware: Verifone Model: VX675 Určenie: mobilná eKasa 3v1 Displej: 2,8 " / 320 x 240 pixelov Konektivita: Wifi Batéria: Li-Ion 3,6 V / 2200 mAh Tlačiareň: termotlač Porty: MicroUSB 2.0 Papier: jednovrstvový termo kotúčik Rozmery kotúčika: šírka 57 mm, max. Priemer 35 mm Farba: čierna / šedá Hmotnosť: 336 g Rozmery (Š x V x H): 163 x 78 x 52 mm
Pokladňa eKasa 3v1 FiskalPRO Verifone VX675 Wifi/Bluetooth
Predám 2 roky používanú eKasu 3v1. Je ako nová. VX 675 značky FiskalPro je mobilná fiškalizovaná tlačidlová eKasa s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi/Bluetooth).Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Neoddeliteľnou súčasťou riešenia od Verifone je Cloud FiskalPRO. Mobilná eKasa 3v1 VX675 značky FiskalPro je tlačidlová fiškalizovaná registračná pokladnica s platobným terminálom a množstvom užitočných funkcií (WiFi / BT). To všetko za cenu bežnej pokladne, s výhodnými poplatkami za platby kartou. Riešenie pre eKasu v súlade s novou legislatívou. Zariadenie má integrovaný platobný terminál. Pripojenie k internetu je možné pomocou WiFi. Riešenie je vhodné pre pevné aj mobilné prevádzky. Mobilné zariadenie bude vaším verným spoločníkom kamkoľvek sa pohnete. Ak prevádzkujete reštauráciu, kaviareň, bar, fast food, pizzériu alebo sa venujete mobilnému predaju, toto mobilné zariadenie bude pre vás skutočným prínosom. Funguje ako samostatná eKasa, pokladňa s platobným terminálom alebo platobný terminál s fiškálnou tlačiarňou, ktorá komunikuje s mobilnými pokladničnými aplikáciami na androidových zariadeniach ako napríklad tablet alebo smartfón. Čo vie? Rýchle voľby Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov Čítanie čiarových kódov Kombinované platby (hotovosť / platobná karta / poukážka) Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu Akceptácia elektronických straveniek Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Špecifikácia: Značka software: FiskalPro Značka hardware: Verifone Model: VX675 Určenie: mobilná eKasa 3v1 Displej: 2,8 " / 320 x 240 pixelov Konektivita: Wifi Batéria: Li-Ion 3,6 V / 2200 mAh Tlačiareň: termotlač Porty: MicroUSB 2.0 Papier: jednovrstvový termo kotúčik Rozmery kotúčika: šírka 57 mm, max. Priemer 35 mm Farba: čierna / šedá Hmotnosť: 336 g Rozmery (Š x V x H): 163 x 78 x 52 mm V prípade rýchleho jednania možná dohoda na cene!!!
pokladna  fiskal pro
Predám pokladňu fiskal pro s tlačiarňou a terminálom v jednom aj so suflikom cena 450 e
Elektronická pokladňa s terminálom Fiskal N3 PRO, nová
Technická špecifikácia • Displej: dotykový 5'' kapacitný• Batéria: Li-ion 5200 mAh• Pripojenie: 4G, LTE a WiFi, Bluetooth, micro USB• Čítačka čiarových kódov: 1D, 2D kódy• Tlačiareň: rýchla termotlačiareň, šírka role 58mm, 40mm priemer kotúčika• Operačný systém: Android 5.x so zabezpečeným platobným systémom, Anglický jazyk• Procesor: 4 Core CPU + Secure CPU• Pamäť: 1GB RAM, 8GB FLASH + Micro SD• Fotoaparát: 2MPX dual• Rozmery: 176 x 79 x 72 mm• Váha: 396g Pokladňa je nová, ale už bez záruky.