inzercia, predaj, predám, bazár

Elektronické detské klávesy

Kategória: Klávesové nástroje

Tieto elektronické klávesy MC49A majú USB port fungujúci ako MIDI rozhranie. Jednoducho pripojíme prístroj k počítaču so systémom Windows.
Klávesy MC49A:
49 kláves
32 hlasná polyfónia
132 zvukov, v rátane 4 bicích sád
16 zvukov perkusií
30 rôznych štýlov
80 demo skladieb s učebným módom
funkcie Record & Playback
tempo: 40 - 240
Sustain
metronóm
DSP
multifunkčný LCD displej
3W + 3W
rozmery 795 x 315 x 120 mm
napájací adaptér a upínací stojan na noty v cene
hmotnosť 3,6 kg (bez batérií)
Elektronické detské klávesy
Podobné inzeráty
klávesy Kurzweil KP150
Predám úplne nové klávesy zn. Kurzweil KP150. Klávesy majú množstvo funkcíí a efektov. Stav klávesov zodpovedá úplne novému nástroju bez poškodenia a akýchkoľvek znakov opotrebenia. Boli používané doslova len niekoľko hodín. V príslušenstve je obal(vak) na klávesy, stojan na noty, stojan na klávesy, zdroj napájania (adaptér na 220V) Majú krásny zvuk a neobmedzené možnosti variability....
Elektronické klávesy Casio
Elektronické klávesy Casio CTK 720 61kláves,polyfonie 32 hlasov, 242 zvukůov,100 rytmov,100 demoskladieb,metronom automatický doprovod, LCD displej,USB,MIDI, mikrofonni vstup,sluchátkový výstup,držiak na noty, adaptér do siete ,stojan na klavír Klávesy sú ako nové veľmi málo používané v originál balení z komplet príslušenstvom a stojanom na klavír. Vyzdvihnutie osobne po dohode viem doviezť v rámci Revúcej, Rožňavy :)
Predám detské klávesy Sheffield
Klávesy sú nové, nepoškodené. Sú vhodné pre začiatočníkov. Detské klávesy Sheffield s LED displejom. Klávesy majú 37 kláves. Obsahujú 100 zvukov, 100 rytmov, 10 demo skladieb. Napájanie je realizované prostredníctvom dodávaných batérií. Kontakt:
Klávesy Yamaha Piagerro NP11
Dobrý deň Ponúkam na predaj klávesy značky Yamaha Klávesy boli minimálne používané . Stav 9/10. Základné informácie: Počet kláves: 61 Typ: Piano-style Jazyk: Angličtina Reproduktory: 2 x 2,5 W Rozmery reproduktorov: 6 x 12 cm Šírka: 1 036 mm Výška: 105 mm Hĺbka: 259 mm Hmotnosť: 4,5 kg V prípade vážneho záujmu nemám problém v okolý BA doniesť vyskúšať . Klávesy sú kľudne vhodné aj ako darček Pôvodná cena bola 200€ Predávam z dôvodu nevyužitia . Zaberá mi to miesto
Predám klávesy Medeli MC 49
Klávesy sú nové, nepoškodené. Sú vhodné i pre začiatočníkov. Klávesy Medeli MC 49 obsahujú: 49 kláves bez dynamiky, 30 štýlov, 49 zvukov, 50 skladieb, 16 bicích sád, nahrávanie, sustain, metronóm, modrý LCD displej. Klávesy sú vhodné pre začiatočníkov. Napájanie: Adaptér je súčasťou balenia ( prípadne batérie ) Kontakt:
FOX 168 BK
Predám tieto klávesy s dynamikou. Nefunguje na nich zvuk. Klavesy nie su po fyzickej stranke nijako poskodene. Nedavno prestal fungovat zvuk, po pripojeni sluchatok a zadani maximalnej hlasitosti je mozne pocut zvuk jemne ale je to prilis tiche na to aby to bolo realne pouzitelne. Displej funguje spravne, ukazuje noty, ktore su hrane a mody su taktiez funkcne. Klavesy mozem poslat v povodnom baleni. Ak by mal niekto zaujem o tieto klavesy a vedel by si opravit neznamu chybu so zvukom, tak mozete poslat financnu ponuku e-mailom alebo na Whatsapp.