inzercia, predaj, predám, bazár

elektronkove digitrony predam

Kategória: Ostatné drobné

predam elektronkove digitrony,itrony,,VOLAT NA .
elektronkove digitrony predam
Podobné inzeráty
elektronkove digitrony predam
predam elektronkove digitrony,itrony,VOLAT NA .
elektronkove digitrony predam
predam elektronkove digitrony ,itrony,VOLAT NA .
Hodiny digitrónové Nixie Clock IN-12 stolové
Hodiny Nixie Clock IN-12 stolové Na predaj hodiny 6x IN-12 digitróny (elektrónkové), riadené mikroprocesorom. V plechovo plastovej krabičke, rozmery (19x7x6) cm. Je to domáca výroba založená na projekte ArdunixNix6, majú množstvo funkcí (RGB podsvietenie, dátum, záložný zdroj na uchovanie času RTC, stmievanie podla osvetlenia, ochrana pred vypalenim digitronov...), sú vyrobené z nových súčiastok, digitróny sú NOS. Odskúšané cca týždeň. Viac info mailom, pošlem aj poštou.
Hodiny digitrónové Nixie Clock IN-12 stolové
Hodiny Nixie Clock IN-12 stolové Na predaj hodiny 6x IN-12 digitróny (elektrónkové), riadené mikroprocesorom. V plechovo plastovej krabičke, rozmery (19x7x6) cm. Je to domáca výroba založená na projekte ArdunixNix6, majú množstvo funkcí (RGB podsvietenie, dátum, záložný zdroj na uchovanie času RTC, stmievanie podla osvetlenia, ochrana pred vypalenim digitronov...), sú vyrobené z nových súčiastok, digitróny sú nepoužívané NOS. Odskúšané cca týždeň. Viac info mailom, pošlem aj poštou.
Predám elektronické súčiastky.
Predám elektronické súčiastky podľa zoznamu a foto. Preferujem osobný odber. Prípadnú dopravu a náklady na ňu zabezpečuje kupujúci. Na dobierku nezasielam! Info e-mail alebo telefón. Na SMS nereagujem. Digitróny ZM 1020 13,-€/ks Digitróny ZM 1080 11,-€/ks Číslicové IO 20,-€ za všetky Fotoodpor 10,-€ Displej TS 901 15,-€ za všetky
Predám digitrony ZM1080T
Predám digitrony ZM1080T 6kusov ako na fotke cena spolu 100e -tel. -demkovics@