inzercia, predaj, predám, bazár

ELEKTRONKY;ELEKTRONKY.......

Kategória: Zvuková technika

Ponukam elektronky nove aj pouzite, ale premerane do radii,zosilnovacov aj HIFI a tiez do starych televizorov, velmi stare typy elektroniek a aj z povojnoveho obdobia. Elektronky su v originalnych krabickach, ale aj bez a su funkcne.Vyrobcovia: Tesla,Siemens,Telefunken,Valvo a tiez nejake exoticke. Mam aj elektronky v mensom mnozstve sovietskej vyroby. Ponukam aj patice skoro pre vsetky typy elektroniek, hlavne tie stare bakelitove. Pozrite fotos.
Ak nieco potrebujete, volajte, meilujte, hadam sa vzdy nieco najde. To co je na fotos je len cast elektroniek, ostatne su este v regaloch.
Najlepsi je osobny odber, je moznost premerania za vasej pritomnosti. Mam elektronky od NF po VF...techniku.
VELMI VYHODNA PONUKA: Elektronky ECC85 v pocte 40 kusov od vyrobcov Siemens,Telefunken,Valvo,Lorenz,Tesla a vyrobcov byvalej NDR(obr.10). Pri kupe vsetkych je cena 200EUR,alebo navrhnite cenu.
Viac info po telefone, E-mail, ziadne SMS!
ELEKTRONKY;ELEKTRONKY.......
Podobné inzeráty
NAHRADA  ELEKTRONIEK  AZ11 a AZ12
Ponukam tuto nahradu-adapter za elektronky AZ11 a AZ12 a to este z doby ked boli tieto elektronky velmi tazko zohnat a radioamateri a opravari si vypomohli tymto pripravkom. Je to velmi jednoduche zapojenie do patice elektronky, ktoru sme jednoducho rozbili a na kontakty zvnutra naletovali dva odpory a dve kremikove diody hotovo. Hodnoty odporov ich wataz a typ diod neuvadzam! Pri vlastnej vyrobe musite skusat,laborovat! Pozri obrazky. Viac info telefon,E-mail, ziadne SMS. Z casoveho dovodu tento adapter nezasielam, ak mate zaujem-osobny odber.
MARSHALL ORIGIN 20 KOMBO  +++ STAV NOVEHO KUSU +++
MARSHALL ORIGIN 20 KOMBO +++ STAV NOVEHO KUSU +++ PONUKAM NA PREDAJ TUTO KLASIKU OD FIRMY MARSHALL. JE V TOP STAVE OKAMZITE PO ZAPOJENI MOZTE POUZIVAT.. ELEKTRONKY KOMPLET VSETKYCH 5 SU HRANE LEN PAR HODIN... bezchybne VIZUALNE BEZ AKYCHKOLVEK POSKODENI .... VYSTAVNY KUS AKO PO ROZBALENI Z OBCHODU ... TENTO Marshall JE jedno kanál, ale poskytuje prístup k dvom odlišným hlasom, normálnemu a vysokým výškam aj skreslenia samotneho zvuku z nastroja/gitary. PREPINANIE FARBY ZVUKU A VYKONU zosilňovača namiesto tradičných metód redukcie pentódou / triodou --- TROJ POLOHOVY PREPINAC VYKONU Ovládanie umožňuje hráčom miešať zvuk medzi normálnymi a vysokými hlasmi. Kontrola prítomnosti prepinania zvyšuje vysoké frekvencie Hlavná hlasitosť poskytuje klasický zvuk overdrive Footswitchable zosilnenie ponúka extra úroveň zosilnenia. Príslušenstvo: Nožný spínač PEDL-90016, odpojiteľný napájací kábel Výstupný výkon: 20 W. Ovládanie: Zisk, Zvýšenie, Naklonenie, Basy, Stredy, Výšky, a Hlavný.... Prepinatelny zisk pedalom alebo rucne .... cistejsi alebo skresleny ton vystupneho zvuku Efektova slucka : Send / Return prepinatelna pedalom ..... zapnuta/vypnuta Model reproduktora : Celestion V Type (16-ohm, 30 W) 10 palcovy VYSTUPNA impedancia: 16-Ohm ALEBO 8-Ohm vyborna kombinacia k zapojeniu externych bedni... Predzosilňovacie ELEKTRONKY : 3 x ECC83 ELEKTRONKY výkonového zosilňovača: 2 x EL34 Rozmery Šírka: 520 mm Výška: 420 mm Hĺbka: 240 mm Hmotnosť: 13,9 kg KRASNE SPOLUPRACUJE S ROZNYMI KRABICKAMI POMOCOU KTORYCH MOZTE DOSIAHNUT ... VELMI SILNE SKRESLENIE ... CENA OSOBNE PREVZATIE POPRAD 380 EUR CENA S POSTOU PO DOHODE KDEKOLVEK NA SLOVENSKU 390 EUR ...
Hughes & Kettner TubeMeister 36 celolampové  kombo
Predám. Celolampové gitarové kombo / 12“ Celestion Vintage 30 reproduktor / kanály Clean, Crunch, Lead / 4x EL84 a 3x 12AX7 elektrónky. Technická špecifikácia: - 12“ Celestion Vintage 30 reproduktor, 8 Ω - kanály Clean, Crunch, Lead - výkon 36 W - Power Soak výkonový prepínač 18, 5, 1, 0 W - zosilňovač: 4x EL84 elektrónky - predzosilňovač: 3x 12AX7 elektrónky - TSC - sériový a prepínateľný Loop efekt - Digital Spring Reverb - MIDI - Red Box - footswitch 2x FS-2 . Cena pevná.
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 2. hlava 1 reprobox Cena dohodou Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
Predam lampovú hlavu Crate V33
Predam lampovy zosilovac Crate V33.Dvojkanal 33 Watt.Prepinac Presence , Funkcia Boost. • Reverb: pruzinovy • Efektova smyčka • Elektronky: 3x 12AX7 • Koncove elektronky: 4x EL84 Aparat je v 100% stave.Nebranim sa zaujimavej vymene,nieco okolo gitar,efektov atď.
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 300€ 2. hlava 300€ 1 reprobox 150€ Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )