inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrónov gitarový zosilovač - hlava

Kategória: Zvuková technika

Predám eletkrónkový gitarový zosilovač made in BLEY.
Elektrónov gitarový zosilovač - hlava
Podobné inzeráty
Feeadback,tón. generátor,volume šlapka,gitarový multiefekt
Feedback Behringer Pro - 80 €, Tónový generátor YAMAHA TG 300 - 80 €, volume šlapka - 20 €, gitarový multiefekt Behringer V-Amp - 50 €, Bezdrôtový gitarový systém XVive U2 BK - 80 €, Gitarový efekt Noise - 80 € Aj samostatne.
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [12.1. 2023] Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [3.1. 2023] Predam gitarovy multiefekt Korg AX1G starsi model ale velmi kvalitny /Pozri YOU TUBE / cena 49 Eur
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G
Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [12.1. 2023] Gitarovy Multy efekt Korg AX1G - [3.1. 2023] Predam gitarovy multiefekt Korg AX1G starsi model ale velmi kvalitny /Pozri YOU TUBE / cena 50 Eur
Gitarový tranzistorový zosilovač Fender FM 100H
Pedám gitarový tranzistorový zosilovač Fender FM 100H.
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 2. hlava 1 reprobox Cena dohodou Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )
Gitarový 100W elektrónkový zosilňovač CRATE a box KUSTOM
Predám 2x gitarovú 100W celolampovú hlavu CRATE + reprobox KUSTOM rovný Obe hlavy sú po revízii a v perfektnom stave + jedna z nich má v sebe úplne nové párované elektrónky, druhá cca jednoročné. Obe hlavy sú rovnaké, jednu som šiel opravovať a nakoniec sú z toho dve plne funkčné hlavy. Obe sa dajú prepnúť aj na polovičný výkon, teda 50W - šetria sa tým elektrónky. Zvuk vie mať veľmi jemný ale aj brutálny, bez externých efektov. Reprobox (impedancia 8ohm , výkon 260W) je výkonný a na kolieskach, čiže sa ľahko premiestňuje. 1. hlava 300€ 2. hlava 300€ 1 reprobox 150€ Preferujem SMS, potom mail a až tak volanie. Vďaka. ( gitarová hlava , lampový zosilňovač , elektonková hlava , lampová hlava , bedňa , reprák , celolampový , celolampová )