inzercia, predaj, predám, bazár

Elektrostimulator brušnýych svalov

Kategória: Zdravie a krása

Nový elektrostimulator brušných svalov + ramená a nohy
Elektrostimulator brušnýych svalov
Podobné inzeráty
Elektrostimulator
Predám nepoužitý elektrostimulator na zfunkcnenie svalov a svalových zakončení.V cene je aj litrová emulzia a nové ešte vo fólii zabalené elektródy.
Elektrostimulátor Beurer em59
nový elektrostimulátor beurer em59 na liečbu bolesti alebo stimuláciu svalov a nervov
Wellneo EMS toner - stimulátor svalov - nový, nepoužívaný
Ponúkam na predaj masážny/cvičebný prístroj - inteligentné cvičenie - Wellneo EMS celotelový stimulátor svalov. Pomôcka funguje na princípe elektrickej stimulácie svalov. Je možné použiť v kľude alebo aj počas aktívneho cvičenia. Je určený pre ženy aj mužov. Vhodný na cvičenie i regeneráciu svalov. V balení: 2 telové vankúšiky, 1 vankúšik na boky a 1 na brucho. K nemu predávam aj hlavnú ovládaciu jednotku s diaľkovým ovládačom (kompatibilný aj s ďalšími produktami). Je nový, plne funkčný, bol len krátko vyskúšaný, (Pre mňa to bol nevhodný darček, keďže mám extrémnu precitlivenosť). Ide o jemné elektrické trhnutie svalov, preto odporúčam len ľuďom, čo majú skúsenosť s podobnými pomôckami alebo napr. s rehabilitačnou elektroliečbou alebo nemajú silnú precitlivenosť. Celé balenie je bez známky poškodenia, hygienicky čisté, ako nové. Obal bol mierne poškodený pri otváraní. Kúpna cena bola spolu 45 €. Predám (len spolu) za 12 € (+poštovné). V okolí BA možný osobný odber. Prosím o kontaktovanie prostredníctvom SMS, ďakujem.
Posilňovač brušných svalov
Predám posilňovač brušných svalov.Výborná pomôcka pre precvičenie a tvarovanie horných a dolných brušných svalov, šikmých svalov, chrbtových svalov a krku. Dôvod predaja: u nás doma posilňovač nikto nikdy nevyužival,bol len rozložený a presuvany z miesta na miesto... :) Osobný odber Nová Baňa
Masážna pištoľ EMY MG-H PRO
EMY MG-H PRO je špičkový technologický nástroj, ktorý zlepšuje a urýchľuje načasovanie terapeutického zotavenia. V športe urýchľuje regeneráciu svalov a umožňuje intenzívnejší tréning. MG-H PRO odporúčame pre svalovú rehabilitáciu tela, odborníci ho môžu použiť aj na pooperačnú rekonvalescenciu. S nastaviteľnou rýchlosťou od 1400 do 3700 úderov za minútu a vďaka 20 nastaveniam, ktoré je možné vybrať na displeji, v hĺbke 14 mm, vám masážna pištoľ MG-H PRO poskytne výhody už od prvého použitia. MG-H PRO je vhodný pre profesionálov, ktorí ho budú môcť používať u svojich pacientov, pre športovcov pre rýchlejšiu regeneráciu svalov a pre ľudí, ktorí sa chcú o svoje telo starať. MG-H PRO účinne znižuje bolesti svalov, stuhnutosť a hlboké napätie tkanív, zlepšuje ich kvalitu a pohyblivosť v každodennom živote. Cieľom je zmierniť únavu svalov hlbokých tkanív, čo prináša okamžité výhody v ošetrovaných oblastiach. Aplikátor poskytuje bezbolestnú perkusnú stimuláciu svalov a spodného tkaniva vrátane šliach, mäkkých tkanív, spojivového tkaniva, krvných ciev a telesných tekutín
Svalový elektrostimulátor Beurer EM 30
Predam Svalový elektrostimulátor Beurer EM 30, plne funkcny. Je taktiež vybavený LCD displejom, na ktorom môžete nastavovať ľubovoľnú intenzitu od úrovne 0 až po úroveň 40 a máte na výber až z piatich tréningových programov v rôznom časovom rozpätí (22-31min). Svalový stimulátor má tiež časovač a pamäť. Posilňujte brušné svalstvo, uvoľňujte ho alebo zahrejte a to všetko s minimálnou námahou. Charakteristika a technické údaje: jednoduchý na použitie, pre obvod pása 75 až 140 cm LCD displej, časovač, pauza, blokovanie tlačidiel 5 tréningových programov bezpečnostné vypnutie odnímateľný ovládací element pás sa dá prať ukazovateľ výmeny batérie impulzná frekvencia 2 až 110 Hz neopotrebovateľné kontaktné diódy z vodiaceho uhlíkového materiálu batérie súčasťou balenia Najlepsie osobny odber v BA ruzinov, kusok od vyjazdu z dialnice D1 na novu R7. Ina adresa po dohode.