inzercia, predaj, predám, bazár

Elodie Details taska na kocik

Kategória: Ostatné

Ahojte maminky, ????predam krasnu a prakticku tasku znacky Elodie Details vhodnu na kocik. Bola pouzivana mnou rok. V lete sme mali ale ruksak. Je pouzivana ale v skvelom stave. Nema poskodenia. predam za 20€.????
Pc bola 139€. Teraz je momentalne v akcii sa 109€.
K taske su 2 zapinatka na kocik na suchy zips a dlhy popruh.
Je mozny osobny odber v ramci Ba alebo potom postou po prevode( mam referencie).
Dakujem????.
Elodie Details taska na kocik
Podobné inzeráty
ELODIE DETAILS fusak
ELODIE DETAILS fusak . marble grey 0-6 m Žiadne poškodenie . Predám vatovaný hrubý fusak / kombinéza Elodie details pre ešte nechodiace deti , dá sa prerobiť zipsom aj na "nôžky" napr do autosedačky.
Elodie details pláštenka + deka
Predám Waffle deku Elodie Details - používaná, výborný stav 25€ a pláštenku Elodie Details - používaná, bez chybičky 17€ Jedna majiteľka (kupovala som ich nové a neskôr odložila a zabudla na ne)
Elodie Details deka
Predám Waffle deku Elodie Details - používaná, výborný stav 25€ !pláštenka Elodie Details - predaná! Jedna majiteľka (kupovala som ich nové a neskôr odložila a zabudla na ne)
Taska elodie details
Predam tasku na kocik Elodie details. Len osobny odber BA.
TOP fusak Elodie Details+ rukavice na kočik
Predam, velmi malo použivany nepremokavý fusak značky Elodie Details, top stav.Vhodny do kazdeho kocika,pôvodne balenie. Pc 139€ Zateplene rukavice (30e) na kočik k fusaku ZADARMO!
Taska na kociar zn Elodie Details
Ponukam na predaj prebalovaciu tasku na kociar znacky Elodie Details. Vnutro jednej strany vyblednute od slnka. Zapnute nevidiet. Jedna rucka osuchana. Neniesla som k opravarovi. Cena zohladnena, este urobi paradu. Mozny osobny odber Kosice - sidlisko KVP