inzercia, predaj, predám, bazár

Emitex zavinovačka fleece zimná béžová nová

Kategória: Ostatné

Zavinovačka je veľmi praktický výrobok, ktorý si našiel veľa spokojných zákazníkov. –
Je vyrobený z kvalitného fleece s úpravou antipeeling.
Výplň tvorí polyesterové vlákno, zaručujúce tepelný komfort.
Dĺžka 90cm umožňuje využitie od narodenia do cca 9 mesiacov, ale podľa veľkosti dieťaťa aj dlhšie.
Univerzálne spôsoby využitia:

V autosedačke
V hlbokom kočíku
V športovom kočíku
V prenosnej taške pre dieťa
V postieľke
Praktické detaily pre pohodlie dieťaťa:

Univerzálne otvory vhodné aj na 5-bodové bezpečnostné upínanie.
Praktické otvory pre ruky dieťaťa vhodné pre deti, ktoré radi pohybujú ručičkami a neznášajú pocit stiahnutia v zavinovačke.
Prvé týždne po narodení sa spodný diel – „nožičky“ prekladajú na bruško dieťaťa, neskôr sa do priestoru nôžky dieťaťa vkladajú, je tak umožnený voľný pohyb nožičiek.
V oblasti hlavičky možnosť stiahnutia do kapucne.
Rozmer:

Dĺžka zavinovačky: 90 cm
Šírka zavinovačky je pohyblivá v závislosti na stiahnutí pri zavinutí
Zloženie materiálu:

Vonkajší + vnútorný materiál: fleece – 100% polyester, atestovaný materiál s úpravou antipeeling a optimálnou tepelnou reguláciou.
Výplň: 100% polyesterové vlákno s kvalitnou tepelnou izoláciou.
Praktické a jednoduché ošetrovanie:

Možno prať do 30 °C v automatickej práčke pracími prostriedkami šetrnými k farbám
Emitex zavinovačka fleece zimná béžová nová
Podobné inzeráty
Emitex zavinovačka fleece zimná nová
Emitex zavinovačka fleece zimná čierno-limetka nová Zavinovačka je veľmi praktický výrobok, ktorý si našiel veľa spokojných zákazníkov. – Je vyrobený z kvalitného fleece s úpravou antipeeling. Výplň tvorí polyesterové vlákno, zaručujúce tepelný komfort. Dĺžka 90cm umožňuje využitie od narodenia do cca 9 mesiacov, ale podľa veľkosti dieťaťa aj dlhšie. Univerzálne spôsoby využitia: V autosedačke V hlbokom kočíku V športovom kočíku V prenosnej taške pre dieťa V postieľke Praktické detaily pre pohodlie dieťaťa: Univerzálne otvory vhodné aj na 5-bodové bezpečnostné upínanie. Praktické otvory pre ruky dieťaťa vhodné pre deti, ktoré radi pohybujú ručičkami a neznášajú pocit stiahnutia v zavinovačke. Prvé týždne po narodení sa spodný diel – „nožičky“ prekladajú na bruško dieťaťa, neskôr sa do priestoru nôžky dieťaťa vkladajú, je tak umožnený voľný pohyb nožičiek. V oblasti hlavičky možnosť stiahnutia do kapucne. Rozmer: Dĺžka zavinovačky: 90 cm Šírka zavinovačky je pohyblivá v závislosti na stiahnutí pri zavinutí Zloženie materiálu: Vonkajší + vnútorný materiál: fleece – 100% polyester, atestovaný materiál s úpravou antipeeling a optimálnou tepelnou reguláciou. Výplň: 100% polyesterové vlákno s kvalitnou tepelnou izoláciou. Praktické a jednoduché ošetrovanie: Možno prať do 30 °C v automatickej práčke pracími prostriedkami šetrnými k farbám
Zavinovačka Emitex
Zavinovačka Emitex Predám fleecovú zavinovačku zn. Emitex do autosedačky, menej používaná - ako nová, ""rastúca"" s nožičkami, zapínanie na suchý zips, kapucňa na sťahovanie. Využiteľná aj v športovej časti kočíka.
Zavinovačka LODGER Wrapper Fleese Reluxury SEPIA
Veľmi pekná zavinovačka LODGER, vhodná do kočíka, aj ako deka na hranie. Materiál je veľmi príjemný flís, hreje, ale je zároveň priedušný. Veľmi vhodná do zimného alebo chladnejšieho prechodného počasia,ale aj v lete ako podložka do kočíka (dieťatko sa vďaka flísovému materiálu nespotí). Používaná, ale vo vynikajúcom stave, ako nová. Pôvodná cena 65€. Cena: 25€ +poštovné POPIS Fleecovú zavinovačku Wrapper môžete využiť pre bábätká i batoľatá. Dieťa môžete do Wrapper začať zavinovat už od prvých dní po narodení, približne do doby, než bude bábätku 1 rok. Aj potom ale môžete Wrapper ďalej používať ako mäkkú podložku na hranie, ktorá vášmu dieťaťu vydrží približne do jeho 3 rokov veku. Zavinovačka sa jednoducho zapína pomocou suchých zipsov. Na zavinutie bábätka vám postačia 4 jednoduché kroky. Okolo hlavy dieťaťa môžete Wrapper stiahnuť šnúrkami, vytvorená kapucňa bude brániť unikaniu tepla. Šnúrky potom schováte do malých vreciek, aby dieťaťu neprekážali alebo ho neškriabali. Zavinovačka je vyrobená z jemného fleecu, ktorý skvele tepelne izoluje. Vďaka tomu bude vaše bábätko v pohodlí a teple dokonca aj v tých najchladnejších dňoch. V lete môžete Wrapper použiť ako podložku do kočíka a zabrániť tomu, aby sa dieťa prehrialo. Fleecové vlákna sajú pot, pričom ochladzujú dieťatko. Fleece nedráždi citlivú detskú pokožku a je vhodný aj pre alergické deti.
Zavinovačka LODGER Wrapper Fleese Reluxury SEPIA
Veľmi pekná zavinovačka LODGER, vhodná do kočíka, aj ako deka na hranie. Materiál je veľmi príjemný flís, hreje, ale je zároveň priedušný. Veľmi vhodná do zimného alebo chladnejšieho prechodného počasia,ale aj v lete ako podložka do kočíka (dieťatko sa vďaka flísovému materiálu nespotí). Používaná, ale vo vynikajúcom stave, ako nová. Pôvodná cena 65€. Cena: 18€ +poštovné POPIS Fleecovú zavinovačku Wrapper môžete využiť pre bábätká i batoľatá. Dieťa môžete do Wrapper začať zavinovat už od prvých dní po narodení, približne do doby, než bude bábätku 1 rok. Aj potom ale môžete Wrapper ďalej používať ako mäkkú podložku na hranie, ktorá vášmu dieťaťu vydrží približne do jeho 3 rokov veku. Zavinovačka sa jednoducho zapína pomocou suchých zipsov. Na zavinutie bábätka vám postačia 4 jednoduché kroky. Okolo hlavy dieťaťa môžete Wrapper stiahnuť šnúrkami, vytvorená kapucňa bude brániť unikaniu tepla. Šnúrky potom schováte do malých vreciek, aby dieťaťu neprekážali alebo ho neškriabali. Zavinovačka je vyrobená z jemného fleecu, ktorý skvele tepelne izoluje. Vďaka tomu bude vaše bábätko v pohodlí a teple dokonca aj v tých najchladnejších dňoch. V lete môžete Wrapper použiť ako podložku do kočíka a zabrániť tomu, aby sa dieťa prehrialo. Fleecové vlákna sajú pot, pričom ochladzujú dieťatko. Fleece nedráždi citlivú detskú pokožku a je vhodný aj pre alergické deti.
Zavinovačka LODGER Wrapper Fleese Reluxury SEPIA
Veľmi pekná zavinovačka LODGER, vhodná do kočíka, aj ako deka na hranie. Materiál je veľmi príjemný flís, hreje, ale je zároveň priedušný. Veľmi vhodná do zimného alebo chladnejšieho prechodného počasia,ale aj v lete ako podložka do kočíka (dieťatko sa vďaka flísovému materiálu nespotí). Používaná, ale vo vynikajúcom stave, ako nová. Pôvodná cena 65€. Cena: 15€ +poštovné POPIS Fleecovú zavinovačku Wrapper môžete využiť pre bábätká i batoľatá. Dieťa môžete do Wrapper začať zavinovat už od prvých dní po narodení, približne do doby, než bude bábätku 1 rok. Aj potom ale môžete Wrapper ďalej používať ako mäkkú podložku na hranie, ktorá vášmu dieťaťu vydrží približne do jeho 3 rokov veku. Zavinovačka sa jednoducho zapína pomocou suchých zipsov. Na zavinutie bábätka vám postačia 4 jednoduché kroky. Okolo hlavy dieťaťa môžete Wrapper stiahnuť šnúrkami, vytvorená kapucňa bude brániť unikaniu tepla. Šnúrky potom schováte do malých vreciek, aby dieťaťu neprekážali alebo ho neškriabali. Zavinovačka je vyrobená z jemného fleecu, ktorý skvele tepelne izoluje. Vďaka tomu bude vaše bábätko v pohodlí a teple dokonca aj v tých najchladnejších dňoch. V lete môžete Wrapper použiť ako podložku do kočíka a zabrániť tomu, aby sa dieťa prehrialo. Fleecové vlákna sajú pot, pričom ochladzujú dieťatko. Fleece nedráždi citlivú detskú pokožku a je vhodný aj pre alergické deti.
Zimný fusak emitex + rukávnik emitex
Predám zimný fusak Emitex, má aj otvory na pásy či popruhy, dá sa použiť aj do autosedačky alebo športovej časti kočíka. Má aj ďalší diel na prizipsovanie, čím sa predĺži, keď dieťa vyrastie. Taktiež predam čierny rukávnik emitex. V pripade zaujmu doplnim viac foto.spolu za 20€ (cena bez poštovného)