inzercia, predaj, predám, bazár

Emotiva xpa 2 gen 3

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

Rozmýšľam nad predajom môjho modulárneho zosilňovača Emotiva XPA 2 GEN 3.
2x300w 8ohm,
THD+šum menej ako 0,005 %; pri 100 W RMS,
Tlmiaci faktor nad 500,
XLR a RCA vstupy.
Dôvod predaja je kúpa integrovaného high-end zosilňovača.
Zosilňovač bol kupovaný v októbri roku 2021, takže ešte je v záruke. Nemá ani škrabanček, je to v stave nového kusu. Výborný je na domáce kino a zvládne hocijaký hudobný žáner. Za túto cenu nemá konkurenciu.

Bližšie info a podrobnejší opis:
Emotiva xpa 2 gen 3
Podobné inzeráty
Predám zosilňovač set GoldNote DS-10 EVO+PSU EVO + 2 xPA-10
Predám výborný zosilňovač zosilovač pozostávajúci zo 4 častí: - predzosilňovač + DAC + streamer - DS-10 EVO - 2x monobloky PA-10 o výkone 600W na 4ohm na kanál (resp. 300W na 8ohm) - hrajú v tirede A/D - základ je postavený na A-class architekrúre a následne to amplifikujú cez D-class - preto sú konštantne mierne teplé ale ten zvuk je famózny. - PSU-10 EVO - dedikovaný sieťový filter pre DAC Tento set hrá neskutočne dobre, mal som ho v porovnaní s McIntosh MA12000 kde bol vyrovnaný súper (zosik za 19k) a Accuphase E-380 hral o 2 tiredy slabšie - bol to skutočne značný rozdiel. Možnosť posluchu samozrejmosťou, kto ale tento set počul vie, že prehrá bez ťažkostí zosiky v 2-násobnej cene. Zariadenie je nové má necelých 6 mesiacov, 100% stav, záruka, krabice, všetko. Cena nového kompletu je 7800€.
Predám Naim Mu-so Qb 2nd Gen
Predám ako nový Reproduktor Naim Muso Qb 2nd Gen.Málo používaný. Je tzv. aktívny, súčasťou jeho výbavy je zabudovaný zosilňovač, a tak prehráte všetko bez ďalších zariadení, priamo zo zdroja. Kvalitný zvuk vytvára 3-pásmové vyhotovenie. Na spojenie s ďalšou technikou si reproduktor Naim pripravil pripojenie 3,5 mm jack a digitálne optické. Praktickou vychytávkou pre používateľov je bezdrôtová konektivita WiFi, Multiroom, AirPlay a Chromecast. Obľúbenú hudbu si teda vypočujete bez káblov priamo z telefónu alebo počítača. Vďaka multiroom režimu reproduktor použijete aj pre veľké sály, rozozvučí totiž celý dom. Deklarovaný výkon modelu dosahuje hodnotu až 300 W. Perfektnou vychytávkou je tiež bezdrôtový ovládač. Pre reproduktor Naim Mu-so Qb 2nd Gen prispôsobte priestor tak, aby v ňom bolo voľné miesto s rozmermi 22 × 22 × 22 cm.
SONOS SUB biely
SONOS SUB biely 2.gen (výkon a dizajn podobne ako 3.gen) Plne funkčný, veľmi výkonný, prepojenie s akýmkoľvek reprom a soundbarom od SONOS alebo IKEA (Sonos 1, 3, One, One SL, Five, Playbar, Playbase, BEAM, ARC, Ray, SYMFONISK...) Nejde prepojiť so Sonos 5 nakoľko toto staré repro (5) nepodporuje nový systém S2. Predaj z dôvodu prechodu na inú technológiu k TV (a do detskej izby je to predimenzované) Možnosť odskúšania s 2x SONOS One v stereo. Ideálne osobne pre veľkú hmotnosť, ale som ochotný po dohode poslať kuriérom.
FiiO X1 (2nd Gen)
Kúpim FiiO X1 (2nd Gen) ponúknite .
NAIM MU-SO 1st gen
NAIM MU-SO 1st gen od FOCAL. ako nové. all-in-one NAIM MUSO, nevyužité. Bluetooh, USB, Spotify, Tidal, AirPlay, and Internet Radio.. myslím že netreba predstavovať, ak ste to našli, viete o čo ide. Allinone
Apple iPod touch 2nd Gen. 8GB
Predám Apple iPod touch 2nd Gen. 8GB v stave ako na foto spolu s káblom. Zariadenie vhodné na šport do predajne do auta alebo všade tam kde oceníťe kvalitný zvuk zo zariadenia ipod. Ja som ho používal na počúvanie hudby cez bluetooth. Viac info mailom. Rozumnej dohode sa nebránim. ---pozri všetky moje inzeráty--