inzercia, predaj, predám, bazár

Ems prístroj (ems cvicenie )

Kategória: Fitness, jogging

Predám stroj na cvičenie E Fit -EMS je to to isté čo x body len je to iná značka.Vhodné na otvorenie vlastného salónu. Stroj bol používaný pol roka je ako nový.
Súčasťou su vesty : S,M,L,XL
Prípade vážneho záujmu sa na cene vieme dohodnúť
Ems prístroj (ems cvicenie )
Podobné inzeráty
Xbody EMS
Ponúkam na predaj najžiadanejšiu novinku v oblasti Fitness - prístroj XBODY New wave + komplet príslušenstvo a vybavenie. Tréning s prístrojom X Body je najnovšia generácia elektrostimulačných zariadení. Elektrické impulzy zasahujúce celé telo majú za následok intenzívne kontrakcie, ktoré by bolo ťažké dosiahnuť iba s koncentráciou sa na dvíhanie závažia. Predám krátko používané Xbody New wave EMS systém, s kompletnou výbavou. Možnosť zaškolenia. Vhodné pre štúdia, fitness centrá, ale aj na domáce cvičenie za pomoci elektrických impulzov. - New wave EMS - dotyková obrazovka s tréningovým programom 1ks - stojan STANDARD – pre umiestnenie dotykového prístroja 1ks - 4 ks oblek: - Tréningový oblek komplet - veľkosť S - Tréningový oblek komplet - veľkost M - Tréningový oblek komplet - veľkost L - Tréningový oblek komplet - veľkost XL - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost S - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost M - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost L - Prídavné elektródy na ramená, paže a lýtka k obleku - veľkost XL - pripájací kábel - pripojenie medzi vestou a prístrojom 1ks Tréning 21. Storočia fungujúci na základe EMS technológie.Elektrická stimulácia svalov (EMS) vyvoláva svalové kontrakcie pomocou elektrických impulzov.Znie to príliš vedecky? V podstate je to JEDNODUCHÉ.EMS technológia sa využíva nielen k trénovaniu, ale aj ako skrášľovací nástroj. Táto premyslená technológia je ideálna ako pre posilnenie, tak i regeneráciu zdravého svalstva. EMS prístroj vyvoláva impulzy, ktoré stimulujú jednotlivé svalové partie cez elektródy umiestnené nad vybranými svalmi. Elektrické impulzy spôsobujú svalové kontrakcie rovnako ako u bežného tréningu. Tréning s prístrojom X BODY je šetrný k šľachám a kĺbom, nikdy ich nepreťažuje. Statické cvičenie a silu impulzov je možné nastaviť podľa individuálnych potrieb pre každú časť tela. Po 20 minútach cvičenia sa klient cíti ako po 1,5 až 2 hodinovom tréningu v posilňovni. Počas tréningu klient zaťažuje len svalovú časť tela bez akejkoľvek záťaže šliach a kĺbov. Tréning s prístrojom X Body je najnovšia generácia elektrostimulačných zariadení. Elektrické impulzy zasahujúce celé telo majú za následok intenzívne kontrakcie, ktoré by bolo ťažké dosiahnuť iba s koncentráciou sa na dvíhanie závažia. Elektrické impulzy zaistia, že v tele súčasne pracuje 90 % svalov. Výsledkom je vyššie spaľovanie tukov, nižšia hmotnosť, krajšie, súmerné telo, dobre tvarované svaly. Ďalšou výhodou je, že klient so sebou nemusí nosiť žiadnu športovú tašku na uterák, obuv a podobne. V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte na PRIVEZIEM V RÁMCI SR do 200 km (horné Saliby)
prístroj na cvičenie -AZURA X2 X-BIKE, BICYKEL
prístroj na cvičenie -AZURA X2 X-BIKE, BICYKEL DÁVAM DO POZORNOSTI: - prístroj na cvičenie číslo jeden pre šetrné a ergometrické zlepšovanie kondície a výkonu - zotrvačník s hmotnosťou 4 kg a ôsmimi stupňami odporu Vám vždy nájde tú Vašu správnu záťaž - ideálny na zvyšovanie výdrže, spaľovanie tukov alebo mobilizáciu kĺbov - extra široké sedadlo s operadlom nastaviteľným až do siedmych polôh Vám určite spríjemní pohodlný tréning - rovnako trojstupňové polohovanie Azura X2 umožnuje tréning aj osobám do výšky 1,9 metra - prístroj na cvičenie Vám zobrazí dosiahnutú rýchlosť, prejdenú vzdialenosť, uplynutý čas a spálené kalórie - pomocou dvoch senzorov v rukovätiach Vám priamo zmeria pulz a zobrazí ho na tréningovom počítači - po tréningu možno prístroj na cvičenie jednoducho sklopiť a úsporne uskladniť -premiestnenie Vám určite uľahčia podlahové kolieska - napájanie tréningového počítača: 2x AAA batérie (sú súčasťou balenia Rozmery: • rozmery- úplne rozložený: cca. 51 x 134 x 45 cm (ŠxVxH) • rozmery- sklopený: cca. 51 x 102 x 108 cm (ŠxVxH) • hmotnosť: cca. 20 kg Aj takto skvelý výrobok nám však výrobca dodal bez pevnej vôle a chuti cvičiť, čo je po dvoch cvičeniach aj príčinou jeho predaja.
Veci na cvičenie
1.THERA-BAND CLX Extra silný Revolučná cvičebná pomôcka, s ktorou pohodlne a efektívne precvičíte každú časť vášho tela. CLX je skratka pre systém prepojených slučiek. Ide o elastickú cvičebnú pomôcku, tvorenú prepojenými okami, do ktorých podľa potreby a konkrétneho cviku vložíte nohy a ruky a prepojíte tak Vaše telo sústavou odporových gúm. Vďaka tomu, že ruky môžete do slučiek zasunúť a nemusíte gumu držať, máte voľné ruky, napríklad pre cviky s loptou pre odporový tréning loptových športov.Dĺžka 2 m dlhý a 5 cm široký, 11 slučiek. Bola iba dva krát použitá, je nepoškodená. Krabicu nemám, tak som pridala fotku pre predstavu. Cena 9 eur. 2.Taška na cvičenie do fitka, vo veľmi dobrom stave, bola nosená krátko.Rozmery šírka 45 cm, výška 29 až 30cm, hĺbka 20-22cm. Je to pevný materiál, kvalitný, odolný. Vnútri je tiež látka, taká nepremokavá. Sú tam rôzne priečinky, na perá, mobil, vreckovky. Rôzne vačky, aj zvonka z každej strany je vrecko na zips, na boku miesto na fľaše. Cena 13 eur. 3. Šejker, nový nepoužitý, 700 ml, weider. Cena 3 eur. 4. Lopta na cvičenie, zelená. Raz vyskúšana, nepoškodená, v top stave. Priemer 20cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 2,50 eur. 5.Nova, ešte zabalená lopta na cvičenie , nepoškodená, v top stave. Priemer 24cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 4,50 eur 6.Theraband roller na masáž chodidiel. Cena 7 eur 7. Šejker, raz použitý, 500ml,značka CS. Cena 2 eur. 8. Posilňuje svaly na vnútornej a vonkajšej strane stehien a svalstvo ramien, rúk a hrudníka. Multifunkčná tréningová pomôcka Viac pohodlia vďaka penovej výstuži Ideálna na použitie doma aj na cestách Vrátane plagátu s návodom na cvičenie Bol len vyskúšaný, mne takéto cvičenie nevyhovuje. Cena 10 eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Osobný odber je možný v Nitre.
EMS prístroj (Xbody cvicenie) efit prístroj
Predám stroj na cvičenie E Fit -EMS je to to isté čo x body len je to iná značka.Vhodné na otvorenie vlastného salónu. Stroj bol používaný pol roka je ako nový. Súčasťou su vesty : S,M,L,XL Prípade vážneho záujmu sa na cene vieme dohodnúť X body
Veci na cvičenie
1.THERA-BAND CLX Extra silný Revolučná cvičebná pomôcka, s ktorou pohodlne a efektívne precvičíte každú časť vášho tela. CLX je skratka pre systém prepojených slučiek. Ide o elastickú cvičebnú pomôcku, tvorenú prepojenými okami, do ktorých podľa potreby a konkrétneho cviku vložíte nohy a ruky a prepojíte tak Vaše telo sústavou odporových gúm. Vďaka tomu, že ruky môžete do slučiek zasunúť a nemusíte gumu držať, máte voľné ruky, napríklad pre cviky s loptou pre odporový tréning loptových športov.Dĺžka 2 m dlhý a 5 cm široký, 11 slučiek. Bola iba dva krát použitá, je nepoškodená. Krabicu nemám, tak som pridala fotku pre predstavu. Cena 9 eur. 3. Lopta na cvičenie, zelená. Raz vyskúšana, nepoškodená, v top stave. Priemer 20cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 2,50 eur. 4.Nova, ešte zabalená lopta na cvičenie , nepoškodená, v top stave. Priemer 24cm. Vhodná na cvičenie a rehabilitacie. Cena 3,50 eur 5.Theraband roller na masáž chodidiel. Cena 8 eur 6. Šejker, raz použitý, 500ml,značka CS. Cena 2 eur. 7. Posilnovac na ruky a nohy. Posilňuje svaly na vnútornej a vonkajšej strane stehien a svalstvo ramien, rúk a hrudníka. Multifunkčná tréningová pomôcka Viac pohodlia vďaka penovej výstuži Ideálna na použitie doma aj na cestách Vrátane plagátu s návodom na cvičenie. Cena 9 eur. Nový. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty. Osobný odber je možný v Nitre.
Xbody
Ponúkam na predaj prístroj XBODY New wave + komplet príslušenstvo a vybavenie– najžiadanejšia novinka v oblasti Fitness! Tréning s prístrojom X Body je najnovšia generácia elektrostimulačných zariadení. Elektrické impulzy zasahujúce celé telo majú za následok intenzívne kontrakcie, ktoré by bolo ťažké dosiahnuť iba s koncentráciou sa na dvíhanie závažia. Predám krátko používané Xbody New wave EMS systém, s kompletnou výbavou. Možnosť zaškolenia. Vhodné pre štúdia, fitness centrá, ale aj na domáce cvičenie za pomoci elektrických impulzov. - New wave EMS - dotyková obrazovka s tréningovým programom 1ks - stojan STANDARD – pre umiestnenie dotykového prístroja 1ks - 7 ks oblek: - Tréningový oblek komplet - veľkosť XS– 1ks - Tréningový oblek komplet - veľkosť S– 2ks - Tréningový oblek komplet - veľkost M - 2ks - Tréningový oblek komplet - veľkost L - 2ks - Stojan na obleky - Prídavné elektrody na ramená a paže k obleku - veľkost XS – 1 pár - Prídavné elektrody na ramená a paže k obleku - veľkost S – 2 páry - Prídavné elektrody na ramená a paže k obleku - veľkost M – 2 páry - Přídavné elektrody na ramena a paže- veľkost L -2 páry - pripájací kábel - pripojenie medzi vestou a prístrojom 2ks Stroj aj vesty sú vo výbornom stave a ich funkčnost je bezproblémová. +Nové dresy: S 1ks, M- 4ks, L – 4ks, XL – 3ks, XXL – 5ks +Použité: S – 5ks, M – 2ks, L – 3ks, XL – 2ks, XXL – 1ks Vešiak pre tréningovu vestu – biela farba, logo XBody 4 ks Mechanický rozprašovač – obsah 1,5L 2 ks USB XBody kľúčenka - kontrola databázy, aktualizácia užívateľský manuál Červený koberec Zaškolenie Dôvos predaja- presťahovali sme sa Tréning s prístrojom X BODY je šetrný k šľachám a kĺbom, nikdy ich nepreťažuje. Statické cvičenie a silu impulzov je možné nastaviť podľa individuálnych potrieb pre každú časť tela. Po 20 minútach cvičenia sa klient cíti ako po 1,5 až 2 hodinovom tréningu v posilňovni. Počas tréningu klient zaťažuje len svalovú časť tela bez akejkoľvek záťaže šliach a kĺbov. Tréning s prístrojom X Body je najnovšia generácia elektrostimulačných zariadení. Elektrické impulzy zasahujúce celé telo majú za následok intenzívne kontrakcie, ktoré by bolo ťažké dosiahnuť iba s koncentráciou sa na dvíhanie závažia. Elektrické impulzy zaistia, že v tele súčasne pracuje 90 % svalov. Výsledkom je vyššie spaľovanie tukov, nižšia hmotnosť, krajšie, súmerné telo, dobre tvarované svaly. Ďalšou výhodou je, že klient so sebou nemusí nosiť žiadnu športovú tašku na uterák, obuv a podobne.