inzercia, predaj, predám, bazár

Epipremnum pinnatum marble variegata

Kategória: Rastliny

Řízky
Epipremnum pinnatum marble variegata
Podobné inzeráty
Epipremnum pinnatum variegata
Predám raritnú Epipremnum pinnatum variegata, Výška 120 cm má silné panašovanie, zdravá rastlina. Osobný odber v Senci
Izbové rastliny
Rastlinky na predaj Osobne BA, poštou nad 7€, na vlastnú zodpovednosť Foto konkrétnych kusov pošlem do správy ???? foto neaktuálne Odrezok Monstera adansonii laniata (5€) Begonia benigo pink s rastom (2€) Epipremnum pinnatum cebu blue (2,5€) Spolu 8€ Mala Syngonium strawberry ice dohodou Syngonium batik baby 5€ Väčšie 6€ Syngonium pink splash baby veľký koreňový systém 7€ Menšie 5€ Begonia benigo pink baby 3,5€ Väčší odrezok vrcholu 5€ Philodendron micans odrezok zakorenený 1,3€ Epipremnum Njoy zakorenené odrezky s rastom 1,50€ Baby rastlina 2€ Väčšia 2,5€ Monstera adansonii odrezok s rastom 1,50€ Scindapsus silvery Ann 2listovy odrezok koreniaci 3€ Epipremnum godzila rastúci odrezok 3€ Epipremnum global green bez vrcholu baby 3€ Osobne BA alebo poštou na riziko kupujúceho ????
Epipremnum pinnatum variegata
Predám vzácnejšiu Epipremnum pinatum variegata výška 1 m na obrázku dve je v strede...vhodná aj ako efektná solitéra prípadne v skupine, nie sms pekná kombináci by bola aj s rastlinou ako mam v inom inz...skvele to vyzerá spolu
VARIEGATA Scindapsus Philodendron Micans
Predám Philodendron Micans Variegata. Predám pestrý druh Scindapsus na predaj, napríklad: - Silver Splash Variegata - Hederaceus Variegata - Moonlight Mint - Jade Satin Marble - Longistipitatus Aurea Zásielka je z Poľska s DPD - balík zvyčajne dorazí na Slovensko/Česká republika do 2-3 dní. Rastliny sú starostlivo zabalené do silikónovej vlny a papiera. Korene sú vždy zabalené v machu. Poskytujem rastlinné pasy. Ak máte nejaké otázky, napíšte mi e-mail alebo mi napíšte na WhatsApp.
Epipremnum marble qeen
Epipremnum marble qeen/izbová rastlina/Izbovka/vzácna izbová rastlina Ahojte priatelia! Opäť nádielka rastlín pre vás... sú pestované doma,s láskou. Rada ich pekne zabalím a pošlem, a to poštou???? Poštovné vychádza priemerne 2€ Platba iba vopred na účet (na dobierku neposielam). Napíšte komentár a ja sa vám ozvem do súkromnej správy ???? Neváhajte si rozšíriť alebo doplniť zbierku ????.
Epipremnum marble qeen
Epipremnum marble qeen/izbová rastlina/Izbovka) vzácna izbová rastlina Ahojte priatelia! Opäť nádielka rastlín pre vás... sú pestované doma,s láskou. Rada ich pekne zabalím a pošlem, a to poštou???? Poštovné vychádza priemerne 2€ Platba iba vopred na účet (na dobierku neposielam). Napíšte komentár a ja sa vám ozvem do súkromnej správy ???? Neváhajte si rozšíriť alebo doplniť zbierku ????.