inzercia, predaj, predám, bazár

Epoxidová škárovacia malta.

Kategória: Stavebný materiál

Predám 3xbalenie po 6kg epoxidova škárovačka.
Zabalena neotvorená.
Povodna cena 102€.Teraz za polovicu.
Epoxidová škárovacia malta.
Podobné inzeráty
MAPEI Kerapoxy - epoxidová škárovacia malta -Beige2000 2,8kg
!!PLATI kým je zverejnený inzerát Nová epoxidová škárovacia malta. Použil som z nej presne 200g (vážené laboratórnou váhou). Takže na predaj mám 2,8kg MAPEI Kerapoxy - epoxidová škárovacia malta -Beige2000 2,8kg
Quick - mix FM-X medená bal. 30kg škárovacia malta
Dobrý deň. Predám škárovaciu maltu Quick-mix Fm - X, odtieň/farba Medená. Balenie 30kg. Dostupné množstvo 41ks/bal. Cena za ks 18,- eur bez Dph. Cena s Dph za ks 21,60 Eur. Doklad - Fatkúra je samozrejmosťou. Vieme zabezpečiť dovoz. FM-X Malta na strojové škárovanie lícového muriva Minerálna, zošľachtená škárovacia malta na dodatočné strojové škárovanie muriva a obkladov z tehlových pásikov, prírodného alebo umelého kameňa, keramických a betónových prvkov. Škárovacia hmota zodpovedá kvalitatívnemu zatriedeniu podľa NV 163/2002 a EN 13888 - vylepšená cementová škárovacia malta s doplnkovou charakteristikou a zníženou nasiakavosťou (CG2W). Použitie vo vnútornom aj vonkajšom prostredí.
Quick - mix FM-X medená bal. 30kg škárovacia malta
Dobrý deň. Predám škárovaciu maltu Quick-mix Fm - X, odtieň/farba Medená. Balenie 30kg. Dostupné množstvo 41ks/bal. Cena za ks 16,66 eur bez Dph. Cena s Dph za ks 20,- Eur. Doklad - Fatkúra je samozrejmosťou. Vieme zabezpečiť dovoz. FM-X Malta na strojové škárovanie lícového muriva Minerálna, zošľachtená škárovacia malta na dodatočné strojové škárovanie muriva a obkladov z tehlových pásikov, prírodného alebo umelého kameňa, keramických a betónových prvkov. Škárovacia hmota zodpovedá kvalitatívnemu zatriedeniu podľa NV 163/2002 a EN 13888 - vylepšená cementová škárovacia malta s doplnkovou charakteristikou a zníženou nasiakavosťou (CG2W). Použitie vo vnútornom aj vonkajšom prostredí.
Murexin Škárovacia malta FM60 Premium 25kg
Zostalo mi jedno balenie. Murexin Škárovacia malta FM 60 Premium. Farba: manhattan Balenie: 25kg Osobný odber Bratislava alebo Senec. Prášková, vode a mrazu odolná, pružná škárovacia malta s výrazným vodoodpudivým efektom, s vysokou odolnosťou voči oteru. Vďaka prepracovanej receptúre sa veľmi ľahko spracováva a vytvára farebne rovnomerné škáry. Použitie: v exteriéri aj interiéri pre škárovanie keramických obkladov a dlažieb, mozaiky, jemnej kameniny na podlahách, stenách, balkónoch, terasách a pod. Pre šírky škár: 0,5 – 7 mm. Vhodná pre styk s potravinami.
Lepiaca a skarovacia malta nvl300
Ostala mi po pokladne kameňa lepiaca a skarovacia malta od guick mix nvl300 čierna farba 7ks 25 kg vriec.
Škárovacia malta MUREXIN FM 60 Premium - Bali - na celý dom
Predám kvalitnú škárovku Murexin vo farbe Bali (tmavo hnedá). Mám 4 balíky po 8kg. Vystačí to na celý dom aj s rezervou (mne stačili 3 balíky na 100m2). Popis: Prášková, vode a mrazu odolná, pružná škárovacia malta s výrazným vodoodpudivým efektom, výbornou oteru odolnosťou a s výrazne redukovaným množstvom prachových častí. Vďaka prepracovanej receptúre sa veľmi ľahko spracováva a vytvára farebne rovnomerné škáry. Vhodná pre škárovanie v exteriéri a interiéri keramických obkladov a dlažieb, mozaiky, jemnej kameniny na podlahách, stenách, balkónoch, terasách a pod. Vhodná pre styk s potravinami. Cena za všetky balíky (spolu 32kg) je 40€.