inzercia, predaj, predám, bazár

epoxidovy obraz More 2

Kategória: Doplnky

Predam epoxidovy obraz More na platne rozmer 100x70 cm bez ramu
cislo vymyslene pri vaznom zaujme vam zavolam
piste majkelp@
osobny odber Partizanske
epoxidovy obraz More 2
Podobné inzeráty
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz kytica za €. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.
Obrázky rôzne
Predám vyšívaný obraz v zasklenom ráme -dieťa za 3€, obraz kvet 1,50€, obraz kytica 7€, krajinka lúka 2€, obraz strom za 3€,obraz stromy za 3€, obrázok loďka za 1€, obraz váza s kvetmi 6€, obraz stromy 2,50€. Obraz Adam - 3,50€. Trojobraz + 1ks za 3€.... Cena za všetko 30€. Pozri všetky moje inz aj obrázky.Kont. mailom.
Epoxidovy obraz more
Predam obraz na platne vyrobeny z epoxidu -zivice velkost 50-70 cm treba zaramovat Cislo vymyslene piste majkelp@ Osobny odber Partizanske
Obraz epoxidovy more
Predam obraz vyrobeny s epoxidu -zivice Rozmer 100-70 cm treba zaramovat Cislo vymyslene piste na majkelp@
AKCIA Obojstranná deka 180x110cm z Puffy More - mandala a so
Pôvodná cena: 150,00€ Obojstranná deka s motívom sovy je vyrobená ručným pletením z priadze Alize Puffy More č. 6286 (červená a béžová). INFORMÁCIE K OBJEDNÁVKE: Pri objednávke si môžete zvoliť vzor i farbu. Motív deky (obrázok) vždy kreslím sama podľa požiadaviek zákazníka. Detaily každej objednávky konzultujem s kupujúcim prostredníctvom súkromných správ. PRIADZA ALIZE PUFFY MORE: Tento typ priadze ponúka v jednom klbku dve rôzne kombinácie farieb. Má obojstranné očká a preto sa najskôr pletie jedna strana deky a potom druhá. Vzor na oboch stranách je identický (na druhej strane zrkadlovo otočený). Priadza je vyrobená z mikropolyesteru a je vhodná pre zimné úplety (deky z Alize Puffy More sú mimoriadne teplé). Na dotyk je veľmi hebká a jemná. Vlákno priadze má maličké vlásky, pôsobí teda ako plyš. Priadza má certifikát OEKO-TEX Standart 100, ktorý zaručuje kvalitu výroby aj zloženia. ÚDRŽBA: Pranie v práčke vo vode s teplotou 30 stupňov, nesmie sa bieliť, nežehliť, môže sa sušiť v sušičke pri bežnej teplote alebo pozvoľne vo vodorovnej polohe.
Konferenčný epoxidovy stolík
Predámé epoxidové výrobky v kombinací použitia dreva a epoxidu. Konferenčný stolík zo slivkového dreva spolu z jemným bledomodrým metalickým pigmentom epoxidu. Lakovaný polo keramickým lakom s vysokou tvrdosťou a následne leštený do vysokého lesku . S rozmermi 137×64 cm a výškou 50cm. Ďalej ponúkame orechový konferenčný stolík v kombinácii z čiernym metalickým epoxidom lakovaný polo keramickým lakom. Všetky produkty v inzeráte sú stále aktuálne. Nástenné hodiny zo slivkoveho, hruškoveho dreva z lakovaným aj olejovanym povrchom ... Po dohode vieme vytvoriť aj vašu súkromnú požiadavku... Pre viac informácií alebo foto nás neváhajte kontaktovať . Klučove slová: Doplnky, interiér, Epoxidove výrobky, epoxid, hodiny , epoxidový nábytok, moderné bývanie, moderné Doplnky,