inzercia, predaj, predám, bazár

Epoxidovy stôl

Kategória: Stoly

Orechový epoxidovy stôl o rozmere 170x70cm výška stola 70 cm.
Použitý smaragdovo-perleťový epoxid a chránený odies olejom a voskom.
Hodiny+denko dám k stolu ako set.
Viac info v správe
Cena dohodou
Epoxidovy stôl
Podobné inzeráty
epoxidový stôl
epoxidový stôl Stôl z epoxidovej živice a čerešňové drevo s antracitovým podnožím, vhodný do väčšej obývačky alebo kancelárie. Elegantný, veľký, ťažký stôl s rozmermi : výška 48 cm, vrchnej vrch 73x160 cm. Pri detailnom skúmaní má stôl malé nedostatky z výroby, preto ho ponúkam s menšou zľavou :) ( stôl, živica, epoxid, čerešňa, cherry, drevokov, epoxy )
Písací stôl
Rastúci stôl - [18.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Rastúci stôl - 1 Rastúci stôl - 2 Rastúci stôl - 3 Rastúci stôl - 4 Rastúci stôl - 5 Rastúci stôl - 6 Rastúci stôl - 7 Rastúci stôl - 8 Rastúci stôl - 9 Rastúci stôl - 10 Predám rastúci stôl výškovo nastaviteľný pre deti ale aj pre kanceláriu s naklápacou pracovnou doskou,, šuflíkom a úložným priestorom s hákom na vonkajšie zavesenie napríklad tašky na notebook. Stôl je vo výbornom stave plne funkčný pripravený k okamžitému vyzdvihnutiu. Rozmery: 110cm x 73cm x 70cm Dohoda možná.
Konferencny epoxidovy stolik
Ponukam na predaj konferencny epoxidovy stolik z duboveho dreva, zaliaty bielou zivicou. Rozmer stolika je 1000x500. Ak máte predstavu o vlastnom stole, o svojich farbach a druhu dreve, neváhajte ma kontaktovať. Epoxidové stoly Epoxidove výrobky, epoxid, hodiny , epoxidový nábytok, moderné bývanie,moderne doplnky
Konferenčný epoxidový stôl
Nádherný a štýlový epoxidový okrúhly stôl. Stôl môže slúžiť ako konferenčný alebo coffee table na kávičku. Stôl má rozmer 60cm, stojí na kovových nohách a je z brestového dreva. Povrchová úprava je Odies oil.
Konferenčný epoxidovy stôl
Predávam tento nový epoxidovy stôl z jaseňu vo vzore stromu,konáre stromu boli vyfrezované a stôl bol zaliaty čiernou epoxidovou živicou.Bol ošetrený kvalitným olejom odie's oil. Stôl nesú silné kovové nohy čiernej farby. Rozmery stola:D-127,Š-69,V-44cm Preferujem osobný odber, ale môžem poslať aj poštou. Mail. simonskuta15@ Tel.c.: Cena: 850€
Epoxidový stôl
Predám tento epoxidový stôl vyrobený z orechového dreva???? v kombinácii z epoxidovou živicou s rozmermi 1600/700/750 mm Stôl bude na modernej oceľovej podnoži Stôl je jedinečný original, vyrobený ručne s láskou Materiál: orech Cena: Dohodou Tel číslo :