inzercia, predaj, predám, bazár

epoxidovy stolík

Kategória: Stoly

ponukam na predaj konferenčný stolík, je robený z očkového topoľa v kombinácií so zeleným metalickým epoxidom o priemere 90 cm .
povrch je ošetrený olejom odies.
podnož je kvalitná kovová.






(epoxid, živica, resin, stol, stolík,drevo )
epoxidovy stolík
Podobné inzeráty
Konferencny epoxidovy stolik
Ponukam na predaj konferencny epoxidovy stolik z duboveho dreva, zaliaty bielou zivicou. Rozmer stolika je 1000x500. Ak máte predstavu o vlastnom stole, o svojich farbach a druhu dreve, neváhajte ma kontaktovať. Epoxidové stoly Epoxidove výrobky, epoxid, hodiny , epoxidový nábytok, moderné bývanie,moderne doplnky
Konferenčný epoxidový stolík
Exkluzívny epoxidový stolík, je unikátny doplnok do každej domácnosti. Buk ktorý bol použitý ma vek cca 190 rokov, je ošetrený prírodným olejom osmo Rozmery: -od 71cm do 81cm keďže stolík nie je pravidelný kruh -výška 50cm -hrúbka dreva 8,5cm -Materiál buk, živica Vzhladom na to ze sa jedna o rucnu pracu a prírodne drevo produkt moze obsahovat jemné nerovnosti, ako napríklad :(posledný obrázok)- puklina na kraji stola ktorá sa stala pri sušení dreva. LEN OSOBNÝ ODBER!
epoxidovy stolik
Epoxidovy konf.stolik,kovové nožičky, hrubka dosky 5cm, rozmer 59x110cm, len volat
Epoxidový stôl konferenčný
Dobrý deň Ponúkam na predaj tento dubový epoxidový stolík rozmery 121x61x3cm je namorený kvalitným voskom cena 200€ stolík je bez nôh
Epoxidovy stolik
Predám dizajnovy epoxidovy stolík,výška 47cm,ovalny 56x47cm
epoxidovy stol,stolik
predam epoxidovy stolik, rozmery 120x60cm hrubka 40mm vyska 45cm, dubove masivne drevo v kombinacii s epoxidovou zivicou, drevenne podnozie s polickou, cena 590e plus dohoda, Partizanske tel.