inzercia, predaj, predám, bazár

EQD earthquaker devices Sea machine v2 chorus

Kategória: Zvuková technika

Predám chorus pedál earthquaker devices (EQD) Sea machine v2. Je to verzia 2 , je v podstate úplne nový , pár krát použitý, kompletné balenie a 100% stav. Pošlem aj na dobierku.

EQD earthquaker devices Sea machine v2 chorus
Podobné inzeráty
Reverb efektový pedál DK - Sirens' Song (EQD Ghost Echo)
Ponúkam na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou pedálu EQD Ghost Echo (EarthQuaker Devices Ghost Echo). Pedál je typu Reverb, ktorý emuluje zvuk pružinového reverbu. Nožný prepínač je typu "True-Bypass". Napájanie je cez 9V DC barrel (center negative, 2.1mm), 9V baterka sa do pedálu nezmestí. Viac o pedále nájdete na stránke: Muziker: Video o pedále: Cena 75€, dohoda možná Osobný odber v Bratislave, alebo viem pošlať na dobierku.
Gitarový efekt Earthquaker Devices - Rainbow Machine
Gitarový efekt Earthquaker Devices - Rainbow Machine - 21.11. - 23:10 Ponúkam na predaj túto šialenosť od EQD. Efekt je úplne ako nový, pohral som sa s ním doma na gitare a synťáku. Kupovaný 09.11.2021 v Muziker Možnosť vyskúšať / osobne prevziať v BA. Viem odoslať aj cez zásielkovňu ( poštovné hradí kupujúci)
EarthQuaker Devices Plumes
Predam gitarovy efektovy pedal EarthQuaker Devices (EQD) Plumes. Komplet balenie bez nalepky. Iba osobny odber Bratislava Petrzalka
EarthQuaker Devices Dispatch Master V3
Predam gitarovy efektovy pedal EarthQuaker Devices (EQD) Dispatch Master V3 (najnovsia verzia s jackmi na hornej strane), kombinuje reverb a delay v jednom efekte. Komplet balenie bez nalepky. Iba osobny odber Bratislava Petrzalka
earthquaker devices  Night wire v2 harmonic tremolo
Predám pedál earthquaker devices (EQD) Night wire v2 harmonic tremolo. Kúpený v muzikeri 11/2022 , v záruke a je v podstate úplne nový , pár krát použitý. Kompletné balenie a 100% stav. Pošlem aj na dobierku.
Vibe efektový pedál DK - The Mist (EQD The Depths)
Ponúkam na predaj vlastnoručne vyrobený efektový pedál, ktorý je kópiou pedálu EartQuaker Devices The Depths. Pedál je typu "Vibe" (podobá sa na Vibrato/Tremolo), ktorý s analógovými optickými súčiastkami vytvorí pulzáciu signálu (takzv. "Optical Vibe"). Nožný prepínač je typu "True-Bypass". Napájanie je cez 9V DC barrel (center negative, 2.1mm), 9V baterka sa do pedálu nezmestí. Viac o pedále nájdete na stránke: Muziker: Video o pedále: Cena 90€, dohoda možná Osobný odber v Bratislave, alebo viem poslať na dobierku.