inzercia, predaj, predám, bazár

Ergobaby ulitka

Kategória: Ostatné

Ergonomický dizajn umožňuje prirodzený pohyb bedier a nôh dieťaťa podľa odporúčaní Medzinárodného inštitútu - patentovaná HIP poloha udržuje nohy a boky dieťaťa v správnej ergonomickej polohe
- zabraňuje poraneniu pri náhlom prebudení (moro reflex: objímací reflex u novorodencov)
- ľahké zavinutie dieťaťa pomocou 4 jednoduchých a rýchlych krokov - dokonale sa prispôsobí vášmu dieťatku
- zaručuje zdravý spánok, upokojuje novorodenca vďaka miernemu tlaku na bruško
- špeciálne vrecká v bočných rohoch slúžia pre ruky dieťatka a napomáhajú simulovať fetálnej obdobia s ručičkami v pozícii "na srdci"
- vak na nožičky uľahčuje prístup na prebaľovanie a umožňuje položiť dieťatko do lehátka
- dieťatko má nožičky v správnej, ergonomickej polohe (abdukčno flekčná poloha)
- je vyrobená z mäkkej, priedušnej a pružnej 100 % froté bavlny - napomáha regulovať teplotu tela bábätka pre jeho maximálne pohodlie
- kvalitný suchý zips - najmäkší a najtichší na trhu
- veľkosť: UNI – jedna veľkosť pre dojčatá - 48-61cm, 2,7 kg - 6,8 kg
Ergobaby ulitka
Podobné inzeráty
Nosič Ergobaby Adapt Cool Air Mesh
Predám málo využívaný nosič Ergobaby Adapt vo farbe Natural Weave. Používaný od februára 2022 do júna v minimálnej miere (väčšinou vo vnútri na utíšenie dieťaťa). Preferujem osobný odber v Slovenskom Grobe/Pezinku. Na cene sa dá dohodnúť. Info z webu: Nosič ERGOBABY ADAPT Cool Air Mesh je ľahký a priedušný - prémiová rada rastúcich nosičov je vyrobená z časti zo sieťoviny. Verzia "COOL AIR MESH" je doplnená o letnú sieťku - poskytuje ventiláciu pre optimálnu priedušnosť v horúcich letných dňoch. Nosič ERGOBABY ADAPT ponúka komfort a ergonómiu v ľahko použiteľnom 3-pozičnom nosiči (možnosť nosenia na bruchu, na chrbte a na boku), ktorý sa prispôsobuje vášmu rastúcemu dieťaťu od novorodenca až k batoľaťu (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky. Opora hlavičky novorodenca je zaistená perfektnou konštrukciou nosiča.
nosič ergobaby
Predám nosič Ergobaby, Prispôsobivý. Rastúci. Od novorodenca až k batoľaťu. Nosič ERGOBABY ponúka vyhlásený komfort a ergonómiu v ľahko použiteľnom 3-pozičnom nosiču (možnosť nosenia na bruchu, na chrbte a na boku), ktorý sa prispôsobuje Vášmu rastúcemu dieťaťu od novorodenca až k batoľaťu (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky. Opora hlavičky novorodenca je zaistená perfektnou konštrukciou nosiča.Extra polstrované ramenné popruhy s vysokou hustotou polstrovania a široký bedrový pás s bedrovou opierkou ponúka novú úroveň pohodlia pre rodičov, ktorí sa aj pri dlhodobom nosení budú cítiť komfortne. Váha dieťaťa je rovnomerne rozložená medzi obe ramená a boky rodičia a nezaťažuje chrbticu dieťaťa ani rodičia, preto je nosič tak pohodlný.Je ľahký, skladný a manipulácia s nosičom je veľmi jednoduchá. Vhodný pre bežné denné nosenie v meste aj v prírode - ideálna voľba, ako si užiť každodenné dobrodružstvo s Vaším dieťaťom bez kočíka. Dieťa je v bezpečnej a pohodlnej pozícii a rodičia majú slobodu pohybu. integrovaná kapucňa na spanie (materiál: 100% bavlnený popelín s elastickým lemom), podopiera hlavičku dieťatka počas spánku a chráni ho pred slnkom (UPF 50+) a vetrom• cena 50€ + poštovné , prip. osobný odber
NOVÝ, nepoužitý Spací vak s nožičkami Ergobaby, 6-18 mesiaco
Predám NOVÝ, nepoužitý Spací vak s nožičkami Ergobaby. TOG 0,5. Veľkosť Medium 6 – 18 mesiacov / 6,8 kg – 12,7 kg / 62,2 cm – 83,8 cm. Predám za 23 €, PC: 34,90. Pošlem poštou (+poštovné) alebo Osobný odber: Bratislava - DNV. SPACÍ VAK (6-18) On the Move Spací vak od Ergobaby sa zmysluplným názvom 2-v-1 On the Move vyjadruje jeho použitie, ktoré vás doslova nadchne. Ultra ľahká, mäkká a priedušná bavlna, vďaka ktorej bude vaše dieťatko príjemne zababušené v pohodlí spiace a rovnako tak aj pri chôdzi alebo v čase hier. Spací vak nesie tieto znaky: ľahko nastaviteľné ramenné pásky, ktoré jednoducho zapnete a dômyselný dvoj-cestný zips pre rýchlu výmenu plienky. Ľahký prechod zo spánku do prebudenia pri vytiahnutí nôh cez otvory, ktoré potešia každého malinkého chodca. Spací vak nesúci myšlienku "Always on the move!" Materiál: 100% bavlna Pranie v práčke na 40 ° C "Tog" je európska jednotka triedenie teploty; čím vyššia je "tog-číslo", tým je spací vak teplejší.
Ulitka SwaddleMe
Dobrý den, mám na predaj 2nové ulitky značky SwaddleMe od 0-3mes. Jedna ulitka bola vytiahnuta a vyskušana ale synovi sa nelubilo čiže som sa rozhodla ich posunúť dalej :) PC. bola 30,40€ - ja predám za 25€ už s poštou Alebo osobný odber (22€) BA - Dubravka :)
Teplejšia ulitka na zavinovanie
Ulitka jemnučká..ako nová s hladkými zipsami.Dĺžka 50 cm šírka zapnuta presne na suche zipsy (mozno zúžiť/ rozšíriť) 30 cm. Len opratá, pripravená na použitie.
Ulitka zavinovacka
Ulitka zavinivacka na suchý zips kus 3€