inzercia, predaj, predám, bazár

ErgoBaby Zavinovačka Swaddler

Kategória: Ostatné

Predám ergobaby zavinovačku 0-3m.
ErgoBaby Zavinovačka Swaddler
Podobné inzeráty
Predam ERGOBABY zázračnu zavinovačku pre bábätko SWADDLER
Predam novú (iba vyskúšana) ERGOBABY zázračnu zavinovačku pre bábätko SWADDLER. Pri rychlom jednani dohoda mozna.
Zavinovačka SWADDLER
Predám zavinovačku SWADDLER 0-3mesiace, TOG 0.5, novú, nepoužitú, len bola vypratá v práčke. Preferujem osobný odber, pošlem aj poštou.
Ergobaby Zavinovačka
Úplne nová, nepoužitá zavinovačka, iba vypraná v Sonnet Sensitive. Možné prevziať aj osobne v rámci Bratislavy, alebo Malaciek. Má inovatívny ergonomický dizajn, ktorý v sebe kombinuje niekoľko jedinečných vlastností a zaisťuje tak dlhý, bezpečný a pohodlný spánok vášho bábätka. Naše zavinovačka je dokonale jednoduchá a dieťatko dokážete perfektne zavinúť. Je vyrobená z mäkkej priedušnej 100% froté poly-bavlny (zmes polyesteru a bavlny). Prostredie zavinovačky poskytuje deťom tu správnu klímu, aby im nebolo chladno ani príliš horúco. Bábätká v zavinovačke môžu nosiť dupačky alebo len plienku. Zavinovanie pomáha Vášmu dieťaťu dlhšie a mierumilovne spať. Nové pridané vrecká na ručičky, zdravotný bedrový pás a tiež vak na nožičky poskytujú prístup na prebaľovanie. Náš inovatívny dizajn uľahčuje zavinovanie vďaka skvelému strihu pomocou 4 jednoduchých krokov. Prečo zavinovanie: Zavinovanie napodobňuje štruktúru maternice a uľahčuje dieťatku prirodzený príchod do sveta. Zavinovanie pomáha deťom tráviť viac času v tzv. REM spánku, čo sa považuje za nevyhnutné pre mimoriadny vývoj mozgu. Vzhľadom k tomu, že REM spánok je ľahší a ľahšie narušiteľná, zavinovačka pomáha zabrániť dieťaťu pred prebúdzaním. Výskum dokazuje, že keď je dieťa správne zavinuté, deti sú vo väčšom bezpečí a je väčšia pravdepodobnosť, že zostáva spať na chrbte a menej pravdepodobné, že sa chytí voľných prikrývok. Zavinovačky deti upokojujú, pomáhajú regulovať telesnú teplotu a zabraňujú poškriabaniu bábätka. - kvalitný suchý zips - najmäkší a najtichší na trhu - možnosť prať v práčke na šetrný cyklus s jemným pracím prostriedkom šetrným k farbám na čo najnižšiu teplotu
Nosič Ergobaby Adapt Cool Air Mesh
Predám málo využívaný nosič Ergobaby Adapt vo farbe Natural Weave. Používaný od februára 2022 do júna v minimálnej miere (väčšinou vo vnútri na utíšenie dieťaťa). Preferujem osobný odber v Slovenskom Grobe/Pezinku. Na cene sa dá dohodnúť. Info z webu: Nosič ERGOBABY ADAPT Cool Air Mesh je ľahký a priedušný - prémiová rada rastúcich nosičov je vyrobená z časti zo sieťoviny. Verzia "COOL AIR MESH" je doplnená o letnú sieťku - poskytuje ventiláciu pre optimálnu priedušnosť v horúcich letných dňoch. Nosič ERGOBABY ADAPT ponúka komfort a ergonómiu v ľahko použiteľnom 3-pozičnom nosiči (možnosť nosenia na bruchu, na chrbte a na boku), ktorý sa prispôsobuje vášmu rastúcemu dieťaťu od novorodenca až k batoľaťu (3,2 - 20 kg) bez nutnosti použitia novorodeneckej vložky. Opora hlavičky novorodenca je zaistená perfektnou konštrukciou nosiča.
Predam zavinovacku ergobaby swaddler
Predam kvalitnu a velmi prijemnu zavinovacku od znacky ergobaby. Osobny odber Bratislava - Dubravka alebo postou (+postovne) po prevode.
Zavinovačka/ulitka Ergobaby Swaddler Elephants
Predám krásnu zavinovačku s motívom sloníkov vhodnú pre chlapcov aj dievčatá. Má drobnú dierku (veľkosť asi 2mm) vzadu, skoro som si ju ani nevšimla... PC: 25EUR.