inzercia, predaj, predám, bazár

Ergonomická myš Trust Voxx Ergonomic Rechargeable

Kategória: Ostatné

Predám novú, neotvorenú myš TRUST VOXX.
Vertikálna bezdrôtová optická myš. Ergonomický dizajn, 9 tlačidiel, nastaviteľné rozlíšenie až 2 400 DPI. LED displej zobrazuje stav batérie a pripojenia, bezdrôtový režim, nastavenie DPI a ďalej na ňom môžete priraďovať funkcie jednotlivým tlačidlám. Pripojenie cez USB bezdrôtový prijímač alebo Bluetooth, integrovaná dobíjacia batéria, pravoruká verzia.

Viac info o myši tu:

nevolať, písať mail alebo sms, ďakujem:)
Ergonomická myš Trust Voxx Ergonomic Rechargeable
Podobné inzeráty
Predam hernu mys s podlozkou
Predam hernu mys Trust Celox GXT 165 spolu s hernou podlozkou A4Tech Bloody B-072. Mys bola vyuzivana par mesiacov na hranie hier. Je v 100% stave, taktiež aj podložka. Myš Trust Celox GXT 165: Optická technológia ručí za presnú odozvu RGB podsvietenie myši zaujme všetkých Variant nastavenia hmotnosti myši prostredníctvom závažia Herná myška TRUST je vhodná pre pravákov S počítačom sa spája pomocou USB Citlivosť hernej myši Trust GXT 165 Celox Gaming Mouse je nastavená na 10000 DPI Ponúkne vám 8 lačidiel s mnohými využitiami Kábel na spojenie s PC má dĺžku 1,8 m Samozrejmosťou je zmena DPI jedným tlačidlom Podložka A4Tech Bloody B-072: Podložka pre hernú myš. Táto podložka má vysoko kvalitný textilný povrch, ponúka komfort a ovládateľnosť zároveň. Rozmery (V x Š x H) 4 x 275 x 225 mm Dovod predaja je ze som prestal hravat a uz dlhsie mi mys a podlozka stoja v skrini nevyuzite. Idealne osobne vyzdvihnutie v okoli Galanty alebo po dohode viem doniest niekde na ceste GA-TT-BA, alebo poslať Packetou.
Bezdrôtová myš Trust Verto Ergonomic
Dobrý deň, mám na predaj bezdrôtovú myš značky Trust, model Verto Ergonomic. Nová a nepoužitá. Odber je možný osobne v Trnave alebo po platbe vopred poštou doporučene. NIE DOBIERKA! Cena s doručením - 17,50€ Kontaktujte ma SMS alebo mailom. Ďakujem!
Bezdrôtová myš Trust Verto Ergonomic
Dobrý deň, mám na predaj bezdrôtovú myš značky Trust, model Verto Ergonomic. Nová a nepoužitá. Odber je možný osobne v Trnave alebo po platbe vopred poštou doporučene. NIE DOBIERKA! Cena s doručením - 14,50€ Kontaktujte ma SMS alebo mailom. Ďakujem!
TRUST Verto Wireless Ergonomic
Predám TRUST Verto Wireless Ergonomic (22879). Ergonómia: Pravoruká Pripojenie: Bezdrôtové Druh bezdrôtového pripojenia: Wi-Fi 2,4 GHz Bezdrôtový dosah: 10 m Snímač pohybu: Optický Citlivosť snímača: až 1600 DPI Typ konektora: USB USB verzia: 2.0 Spôsob napájania: 2× batéria AAA (v balení) Váha [g]: 89 Myš je v zachovalom stave Dôvod predaja je prechod na vyšší model.
Bluetooth myš TECKNET, bezdrôtová myš v troch režimoch
Bluetooth myš TECKNET, bezdrôtová myš v troch režimoch (BT 5.0/3.0+2.4 GHz) s nano prijímačom, počítačová myš so 6 nastaviteľnými úrovňami DPI a 6 tlačidlami pre PC, notebook, počítač so systémom Windows, MacBook Bluetooth bezdrôtová myš s tromi režimami Myš Bluetooth TECKNET je možné k vašim zariadeniam pripojiť pomocou prijímača Bluetooth 5.0/3.0 alebo 2,4 GHz USB. Na jeho spodnej strane môžete nájsť vypínač. Posuňte ho do režimu Bluetooth a stlačte tlačidlo párovania, potom ho môžete spárovať so svojím zariadením. Alebo posuňte prepínač do režimu 2,4 GHz USB a vložte prijímač do USB portu vášho zariadenia. Je to ľahké. Zapoj a hraj! Myš má dizajn so 6 tlačidlami s rolovacím kolieskom, tlačidlom vpred a vzad. Kliknutím na dve bočné tlačidlá prejdite dopredu alebo dozadu. Indikátor pod rolovacím kolieskom bude blikať, keď sa počas používania batérie vybije. 6 nastaviteľných úrovní DPI S úrovňami 800/1200/1600/2000/2400/3200 DPI môžete ľahko zmeniť citlivosť kurzora (stlačte horné tlačidlo za rolovacím kolieskom) podľa vašich potrieb surfovania, práce alebo hrania hier . Myš sa vyznačuje zakriveným tvarom a opierkou pre palec, ktoré pomáhajú znížiť namáhanie ruky, zatiaľ čo bočné otvory pomáhajú znížiť preklzávanie a do značnej miery zlepšujú váš zážitok. Myš Bluetooth TECKNET je kompatibilný s Windows 2000/2003/7/8/10/XP/Vista, macOS (nedostupné bočné tlačidlá) a Linuxom atď. Funguje so stolným počítačom, notebookom, PC, MacBookom, iPadom Pro a ďalšie zariadenia.
Trust gxt 105 Izza
Dobrý deň, predám túto ultimátnu hernú myš z toho dôvodu, že rozmýšľam o kúpe bezdrôtovej myši . Táto myš dokáže svietiť rôznymi farbami, má 6 tlačítok a jedno z nich mení DPI. Maximálne DPI tejto myši je 2400 DPI. Myš je ako nová, používal som ju neustále ale potrebujem bezdrôtovú myš. Myš v balení (viď foto) obsahovala aj podložku ktorú si však nechám. To znamená že aj cena sa tomu prispôsobí. V obchode ako novú ju nájdete za 15€. Opotrebovanie nieje žiadne a podložku neobsahuje takže cena bude 6€. Najlepší je osobný odber ale v prípade nutnosti viem poslať poštou. Sumárum: Trust gxt 105 IZZA 2400 DPI Color cycle 6 buttons 6€