inzercia, predaj, predám, bazár

espadrilky Tommy jeans 40

Kategória: Topánky, obuv

krásne nové a pohodlné espadrilky Tommy jeans vo veľkosti 40 (sedí na veľkosť). s krabicou, visačkami, je to original
Pc 59,90€
espadrilky Tommy jeans 40
Podobné inzeráty
Espadrilky TOMMY JEANS
Espadrilky Tommy Hilfiger - Tommy Jeans, tmavomodré - veľkosť 37 (UK4) - 23,5cm. Nenosené. Cena 50eur (PC 83eur), plus poštovné.
Tommy Jeans espadrilky veľ.38
Tommy Hilfiger Tommy Jeans espadrilky, nosené vo veľmi peknom stave, nepoškodené. Platba na účet, neposielam na dobierku.
Espadrilky Tommy Hilfiger
Predám pánske espadrilky Tommy Hilfiger, veľkosť 43, nosené - zachovalé
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Na ľavej nohe je trošičku uvoľnená spona na zapínanie, inak sú v poriadku. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cena 25€.
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Na ľavej nohe je trošičku uvoľnená spona na zapínanie, inak sú úplne v poriadku. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cena 25€.
Dámske espadrilky Tommy Hilfiger
Predám dámske espadrilky zn. Tommy Hilfiger na platforme, zapínanie na sponu. Obuté párkrát (asi 3x-max 4x na chvíľku). Vhodné na jar-leto. Všetky detaily k topánkam nájdete aj na stránke: Veľkosť 39, kúpené v Rakúsku za 90€. Cena 25€.