inzercia, predaj, predám, bazár

Euro-50TE Mini

Kategória: Ostatné drobné

Predám zachovalú pokladňu Euro-50TE Mini.
Euro-50TE Mini
Podobné inzeráty
KASA EURO-50TE MINI
Ponúkame na predaj 3 x KASA EURO-50TE MINI. Vďaka malým a kompaktným rozmerom si pokladnica vyžaduje iba minimálny priestor. V jej dizajne sa spája modernosť a nadčasovosť. Ergonomický tvar a nízka hmotnosť ju predurčujú aj na pohodlné používanie v ruke. Spoľahlivá a odolná klávesnica je významnou súčasťou bezproblémového účtovania a životnosti pokladnice. Hlavnou výhodou je, že sa medzi klávesy nedostane žiadna nečistota. Silikónová guma, z ktorej sú veľké prehľadné klávesy vyrobené, je príjemná aj na dotyk. Euro-50TE Mini sa vyznačuje aj možnosťou využívať pamäťovú SD kartu na import a export tovarových položiek. Možnosť prerobiť na E-kasa.
Registracna pokladna ekasa Elcom Euro-50TE mini
Predam registracnu pokladnu Elcom Euro-50TE mini zachovala plne funkcna a bez poskodenia. Odhlasena z DU a vycistena v servise.
Registračná Pokladňa Elcom Euro 50TE mini
-Registračná Pokladňa Elcom Euro 50TE mini -nová, ani raz nepoužitá, zabalená so všetkými dokumentami -kupovaná september 2021, takže ešte v záruke -Pošlem na dobierku alebo osobný odber Prešov
Euro-50TE Mini, predám
Predám registračnú pokladňu Euro-50TE Mini, vo výbornom stave, málo používanú. Vrátane napájania a papierových kotúčov. Odhlásená, bez fiškálneho modulu. V prípade záujmu prosím píšte sms.
Registračná pokladnica Elcom Euro-50TE mini
Predám používanú registračnú pokladnicu Elcom Euro-50TE mini. Pokladnica je plne funkčná so všetkým pôvodným vybavením. Do pokladnice treba však vymeniť fiškálny modul pred novým použitím.
Euro-50TE Mini - E-kasa
Predám registračnú pokladňu Euro-50TE Mini s modulom pre e-kasu vo veľmi dobrom stave. Odhlásená.