inzercia, predaj, predám, bazár

EVH 5150 III LBX

Kategória: Zvuková technika

EVH 5150 III 15W LBX
2 kanále blue/red
FX slucka
spolu s obalom
preferoval by som osobny odber Košice / okolie

EVH 5150 III LBX
Podobné inzeráty
EVH 5150 iii kombo 1x12
Predam gitarove kombo EVH 5153 1x12 6l6 verzia 1 v bezchybnom stave. Kombo obsahuje reverb a vykonovy tlmic na 1W. Spolu s footswitchom.
EVH 5150 III 15W LBX Top
Predám tento malý hi-gain celolampový zosilňovač. Má to na papieri iba 15W, ale hrá hlasnejšie, ako iné hlavy s 15W- pohodlne postačí na skúšky aj na koncerty. Predávam z dôvodu, že mi viac vyhovuje evh kombo. Výborný stav, súčasťou je gigbag a samozrejme aj footswitch a sieťový kábel.(zabudol som nafotiť). Cena u thomanna je 635 eur, ponúkam za 450. Pošlem aj na dobierku, alebo kuriérom, prípadne doveziem. Vyskúšať sa dá v BA. Píšte prosím cez formulár, číslo vymyslené.
Predám -	gitarové kombo EVH 5150 III 2x12
Predám v nepoškodenom stave combo EVH 5150III 2x12: Ukážka - Series: 5150III Amplifier Type: Tube Height: 25" (63.5 cm) Width: 27.5" Depth: 12" (30.4 cm) Weight: 84 lbs Speakers: 2 - Celestion G12M 8 ohm Speakers Output Impedance: 4, 8 or 16 ohms (Selectable) Power Output: Adjustable-50 watts RMS max Down to 1 watt Speaker Jacks: Two Speaker Jacks in Parallel - Internal Speaker System Connected to One. Preamp Tubes: 7 x JJ ECC83 (12AX7) Power Tubes: 2 x JJ 6L6 Inputs: One 1/4" Channels: Three Channels: Clean, Crunch, and Lead Control Knobs: Gain, Low, Mid, High, Volume, Master Presence, Rear Master Resonance, Power Level, Reverb Effects: Built-in DSP Reverb Effects Loop: 1/4" Effects Send and Return Jacks Casters: Included Headphone Jack: 1 Headphone Output Jack - Connection Mutes Power Amp Line Out: Preamp Out Cabinet Material: Custom Shaped Birch with Unique Internal Baffling Handle: Recessed Metal Side and Top Plastic Strap Handles Knobs: Vintage Chicken-Head Pointer Knobs Amp Jewel: Red Footswitch: 4-Button EVH 1/4" Footswitch. Ch1, CH2, CH3, Reverb Cover: Optional Amp Cover Available Other Features: Midi Channel and Reverb Switchable, 50-1 watt Adjustable Power Level, Master Resonance Control
Lampové kombo EVH 5150 Iconic + efekty
Ponúkam toto skvelé lampové kombo najradšej s komplet príslušenstvom za dobrú cenu a dopravou grátis. Kto chce prejsť na lampu tu má riešenie s dobrým zvukom. Ja sa ho musím zriecť hlavne zo zdravotných dôvodov - nech poslúži mladším bojovníkom. Stav je 100 % aj efekty. Info na webe.
Blue Microphones YetiCaster mikrofón - záruka
Predám mikrofón so závesným držiakom Blue Microphones YetiCaster. Mikrofón je v TOP stave a v záruke. Komplet balenie, vhodné aj ako darček. Yeticaster prináša na vašu pracovnú plochu dokonalé nastavenie vysielacieho štúdia. Vďaka Yeti, USB mikrofónu č. 1 na svete, úplne novému držiaku Radius III a Compass ramenu máte všetko, čo potrebujete na profesionálne podcasty, streamovanie hier a prácu s hlasom. Vďaka ohromujúcej kvalite zvuku, profesionálnym funkciám a sofistikovanému vzhľadu na kamere, Yeticaster premení váš počítač na vysielacie štúdio. Nahrávajte a streamujte s bezkonkurenčnou kvalitou zvuku priamo do počítača pomocou USB mikrofónu Blue’s Yeti. Yeti používa patentovanú technológiu troch kapsúl spoločnosti Blue na výrobu nedotknutých nahrávok a streamov v štúdiovej kvalite. Vďaka štyrom rôznym nastaveniam vzorov je Yeti USB mikrofón číslo 1 pre podcasty, streamovanie hier na TwitchTM, hlasové hovory pre YouTubeTM, hovory cez SkypeTM, hudbu a ďalšie. S jednoduchým ovládaním hlasitosti slúchadiel, výberu vzoru, okamžitého stlmenia a zosilnenia mikrofónu budete nahrávať a streamovať ihneď po vybalení. Compass je prémiové rameno s mikrofónom s vnútornými pružinami a vstavanou správou káblov, ideálne pre prenosové aplikácie, ako je streamovanie hier, podcasty, hlasový prenos a ďalšie. Compass, navrhnutý pre Yeti, ponúka plynulý, tichý chod a prepracovaný vzhľad pred kamerou. Radius III je závesný držiak vo vintage štýle navrhnutý tak, aby izoloval mikrofóny Yeti a Yeti Pro USB od hluku, otrasov a okolitých vibrácií. Radius III má nový efektívny, ľahší dizajn, ideálny pre streamovanie z kamery. Radius III, navrhnutý špeciálne pre Yeti, posúva vašu produkciu nahrávania a streamovania na novú úroveň. Yeticaster, vrátane mikrofónu, držiaka a ramena, sa rýchlo a ľahko nastavuje a poteší vaše publikum ohromujúcou kvalitou zvuku. Pošlem aj zásielkovňou / kuriérom.
Gallien-Krueger MB150S-III
Predam basgitarove/kontrabasove kombo GK MB150S-III. Male, relativne lahke (11 kg) basove kombo s vynimocnym vykonom, ktore je profesionalnym standardom od 80tych rokov. Oblubene aj na kontrabas. moznost pripojit ext. repro. 100% tech. stav, zopar skrabancov. kombo sa uz nevyraba, v shopoch vypredane a je prakticky tazko zohnatelne. Odporucam ako vynikajuci a solidny aparat pre klubove hranie, do skusobne, na domace cvicenie, ale aj pre spolahlive nahravanie v profesionalnom nahravacom studiu. Solid state bass combo. Speaker 12 inch GK Paragon. Aluminium chassis. 4 band EQ. Adjustable imiter. Lo-cut switch and Hi-Boost and Contour filters. Power 150W RMS. Impedance min 4 Ohm, internal speaker has 8 Ohm. External speaker output for 8 Ohm cabinet. Effects Loop. XLR DI output with ground lift switch. Dimensions: 38 x 35 x 22 [cm]. Weight 11 [kg].