inzercia, predaj, predám, bazár

EVO Nano +

Kategória: Drony

Predám tento TOP parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Čadca
Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie.
NEHAVAROVANÝ!!!
Dôvod: Môj zdravotný stav
Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia.
Krabica, cele balenie/nepoškodená, balenie nepoužite
-----------------------
Dron Autel EVO Nano+
Diaľkové ovládanie
Batéria 1x + 1x mnou dokupena bateria
Napájací adaptér
Kryt kardanu
Kábel RC Lightning
Kábel RC USB-C
RC kábel USB-C
Kábel RC Micro-USB
Napájací kábel USB-C
Náhradná vrtuľa 1 pár
Skrutky 8x
Skrutkovač
------------------------
Podrobnejšie info na: píšte na mail, na SMS nereagujem.
Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí.
EVO Nano +
Podobné inzeráty
Autel EVO Nano+
Predám tento parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Žilina Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod: Môj zdravotný problém. Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie. ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena bateria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí.
Autel EVO Nano+
Po dlhom zvažovaní som sa pevne rozhodol že predám uvedený dron. Dôvod predaja je moje zdravie. Prosím iba o jedno, nesnažte sa dohadovať o cene. Dron je vo vynikajúcom stave a novy majiteľ bude na 100% pokojny. TAKŽE: Predám tento TOP parádny dron ešte 18 mesiacov v záruke kupovaný na Slovensku Čadca Malo lietaný veľmi zachovali ako novy / na nepoznanie. NEHAVAROVANÝ!!! Dôvod predaja: Môj zdravotný stav -Oranžova farba zaručuje výbornú viditeľnosť na veľké vzdialenosti oproti sivej farbe. -Reálny dolet 8km bez straty signálu i čo jednej paličke na ukazovateli. -Dron na plne nabitie baterie sa udrží vo vzduchu 28min. -dron • prenos videa na vzdialenosť až 10 km • čas letu až 28 minút • nakrúcanie až do 4K • 50 Mpx fotografie • detekcia prekážok v troch smeroch • hmotnosť 249 g -Pridám mnou dokupenu batériu, celkom 2ks baterie maju asi 4 cykli nabitia. Krabica, cele balenie/nepoškodená, príslušenstvo nepoužite Dokumentácia + záruka (Doklad o kúpe) ----------------------- Dron Autel EVO Nano+ Diaľkové ovládanie Batéria 1x + 1x mnou dokupena batéria Napájací adaptér Kryt kardanu Kábel RC Lightning Kábel RC USB-C RC kábel USB-C Kábel RC Micro-USB Napájací kábel USB-C Náhradná vrtuľa 1 pár Skrutky 8x Skrutkovač ------------------------ Podrobnejšie info na: Volajte, píšte na mail, na SMS nereagujem. Uprednostním osobný odber s možnosťou odskúšania vo vonkajšom prostredí. Ak dobierka tak +4€ poštovne.
Predám  Sky Viper m200 Nano Drone
Predám používaný Sky Viper m200 Nano Drone .Dron + ovládač s batériami 3AAA x 1,5V alkalické + externá nabíjačka USB + náhradná sada propelerov 4ks. Kedže nemám pôvodný kartónový obal, používal som kovovú krabicu od mentoliek kde sa perfektne rozmerovo zmestí a je odolnejšia a chráni proti poškodeniu viacej + vrecko na zips pre ovládač. Je to miniatúrna quadrokoptéra rozmeru 6x6 cm.Všetko je funkčné . Manual je k stiahnutiu tu: Video pozri tu: Najlepšie osobný odber.
Predám  Sky Viper m200 Nano Drone
Predám málo používaný Sky Viper m200 Nano Drone .Dron + ovládač s batériami 3AAA x 1,5V alkalické + externá nabíjačka USB + náhradná sada propelerov 4ks. Kedže nemám pôvodný kartónový obal, používal som kovovú krabicu od mentoliek kde sa perfektne rozmerovo zmestí a je odolnejšia a chráni proti poškodeniu viacej + vrecko na zips pre ovládač. Je to miniatúrna quadrokoptéra rozmeru 6x6 cm.Všetko je funkčné . Manual je k stiahnutiu tu: Video pozri tu: Najlepšie osobný odber.
FPV dron Flywoo Explorer LR 4" + príslušenstvo
Predám long-range FPV dron Flywoo Explorer s príslušenstvom. Všetky komponenty sú odskúšané, ale bolo s ním lietané len asi 3x. Predávam lebo nemám čas sa tomu venovať. Ideálne predám všetko spolu, prípadne po častiach. Dron: Flywoo Explorer LR 4" Micro Long Range FPV Ultralight Quad * FC: Flywoo GOKU F411 * ESC: Flywoo GOKU BS13A ESC * Motory: NIN 1404 V2 2750KV * Props: Gemfan 4024 * Kamera: RunCam Nano 2 * Rx: TBS Crossfire nano RX * GOKU VTX 625 * Flywoo 5.8GHz LHCP antenna * Flywoo GM8 Mini GPS v1.0 * Flywoo Finder v1.0 * Konektor pre batériu zmenený na XT60 Okuliare: Eachine EV100 720*540 5.8G 72CH FPV Goggles Monitor: 5.8 GHz , 48CH, 4.3", 480x272, 650 mAh Ovládač: JumperTX T8SG (RadioMaster TX8), 2.4G 12CH Hall Gimbal Open Source Multi-protokol Mode 1/2 * Transmitter TBS Crossfire Micro Tx v2 (namontovaný) * Napájanie 2x3.7V 18650 (bez batérií) Batéria: DemonRC Fusion 4S 1100 mAH Nabíjačka: iSDT H605 Air (H3592)
Autel EVO II Pro V2 [6K] [72 km/h] [9KM] [40min.]
Predám Autel EVO 2 Pro V2 úplné nový nelietaný dron ktorý sa úplne pohode rovná DJI Mavic Pro 3 ktorý je 2x tak drahý. Dron Autel je schopný dosiahnuť rýchlosť 72 km/h Aby ste prístroj dostatočne nabili, potrebujete celkom 90 min Komunikujte s vaším prístrojom do vzdialenosti 9000 m Dron s kamerou Autel nahráva videá v rozlíšení 6K (6144 × 3160) Vrátane stabilizácie obrazu pre krajšie videá Dron dokáže sám detekovať prekážky Pre lepšiu orientáciu je inštalovaný modul GPS Kapacita vnútornej pamäte je 8 GB Model pracuje pomocou batérie typu Li-Po 3S Prístroj váži 1174 g Kvadrokoptéra meria 11,4 × 10,8 × 22,7 cm (š × v × h) Ideálne osobne stretnutie kde vám dron ukážem. Viem aj poslať na dobierku.