inzercia, predaj, predám, bazár

EXFO FVA-3100, opticky meraci pristroj

Kategória: Ostatné drobné

Predam EXFO FVA-3100, opticky meraci pristroj,cena 1300€.

BER testovanie
Charakterizácia EDFA
Simulácia straty systému/komponentov
Presné monitorovanie úrovne výkonu
Kalibrácia prístroja
Meranie linearity
Presný variabilný výstup optického zdroja
Spektrálne ladenie
Analýza optickej marže
Vysokokvalitné komponenty a starostlivé kalibračné postupy robia z variabilného tlmiča EXFO FVA-3100 nástroj voľby pre opakovateľné a presné nastavenie útlmu (až do 100 dB).

FVA-3100 je jedným z našich variabilných atenuátorov, ktorý spĺňa požiadavky výrobcov systémov a komponentov na presnú charakterizáciu EDFA, simuláciu straty komponentov a systémov, kalibráciu prístroja, meranie linearity merača výkonu a spektrálne ladenie. Jeho ultra nízka vložená strata 1,5 dB vám umožňuje optimalizovať stratový rozpočet.
EXFO FVA-3100, opticky meraci pristroj
Podobné inzeráty
Anritsu OSICS  laserovy meraci pristroj
Predam Anritsu OSICS laserovy meraci pristroj na meranie optickych sieti,3 moduly cena 1750€. Multifunkčná modulárna platforma OSICS Akvizícia spoločnosti Yenista Optics spoločnosťou EXFO nám umožnila ponúknuť multifunkčnú modulárnu platformu OSICS – predtým vyrábanú spoločnosťou Anritsu. Tento prístroj má najširší výber zásuvných modulov, čo z neho robí najflexibilnejšiu platformu pre hodnotenie systému DWDM (Dense Wavelength-Division Multiplexing) a testovanie komponentov z optických vlákien. V jednom OSICS mainframe je možné kombinovať až 8 modulov. Sortiment zahŕňa:
☆ meraci pristroj M3-10 - termistovy mostik M4-2
Predam stary meraci pristroj. Netestovany, nezapinany ! Vhodne pre zberatela merakov... Popis: Termistorový mostík „M4-2“ sa vyrába pravdepodobne od roku 1965. Bol súčasťou merača výkonu M3-10, ale bol dodávaný aj samostatne. Slúži na meranie nízkeho výkonu kontinuálnych a pulzne modulovaných mikrovlnných oscilácií pomocou termistorových hláv. Frekvenčný rozsah, v ktorom je možné vykonávať merania, určujú hlavy. Limity merania: 150; 500; 1500; 5000; 7500 µW. Princíp činnosti je založený na automatickej náhrade absorbovaného mikrovlnného výkonu jednosmerným výkonom, ekvivalentným z hľadiska tepelného účinku na merací pracovný termistor. ☆ posielam aj postou - dokladne zabalim - pozri moje dalsie Elektro Tesla - stare radia, meracie pristroje... cccp, rusky meraci pristroj
Meraci pristroj
Predam meraci pristroj PU-314 bez meracich vodicov v nalezovom stave, za symbolicku cenu. Po vlozeni bateríí(su sucastou predaja s pristrojom) svieti na pristroji zelena Led. Pristroj Pu-314 sa pouziva na meranie izolacneho odporu. Meracie napatie 250,500,1000V ziskava menicom a je stabilizovane. Pristroj vo funkcii prudoveho ohmetru umoznuje meranie malych odporov 0-4ohm, odpor ochranneho vodica.
EXFO PPM-350B-EG PON Power Meter
Predám tento merač výkonu EXFO PPM-350B-EG PON Power Meter, na meranie optiky cena je 600 eur
EXFO PPM-350B-EG PON Power Meter
Predám tento merač výkonu EXFO PPM-350B-EG PON Power Meter, na meranie optiky cena je 300 eur
Digitronovy meraci pristroj Meratronik V543
Predam vo vynikajucom stave uvedeny meraci pristroj. Meria jednosmerné aj striedavé napätie v piatich rozsahoch: 100mV, 1V, 10V, 100V a 1000V + meria odpor. Má možnosť ručného vzorkovania a automatické vzorkovanie s dvoma voliteľnými rýchlosťami obnovy. Prístroj je osadený piatimi obrími digitrónmi Z566M od RFT s výškou znaku 3cm a jedným symbolovým digitrónom Z567M zobrazujúcim symboly +, - a ~. Skutočná maximálna zobrazená hodnota AD prevodníka je "11999". Prístroj sa napája zo siete 120V alebo 220V 50Hz a maximálny príkon je 25VA. Rok vyroby je 1979. Preferujem osobny odber, pri zasielani, pozadujem platbu za postovne dopredu. Ak je tu inzerat zobrazeny, je aktualny. Len seriozne ponuky, nevymienam etc.. Dakujem