inzercia, predaj, predám, bazár

EXKLUZIÍVNE Predaj 3 izbový byt s logiou, ul.Ľudová, Košice

Kategória: Byty

EVA MARCINOVÁ z realitnej kancelárie CASSOVIA REALITAS ponúka ***EXKLUZÍVNE*** na predaj 3izbový byt na Ľudovej ulici - sídlisko Terasa, Košice- Západ.
Cenová ponuka bytu sa odvíja zo Znaleckého posudku z januára / 2023.

Skopírovaním linku do prehliadača si pozrite video obhliadku k bytu: nechcete tráviť svoj voľný čas rekonštrukciou bytu a hľadáte niečo zaujímavé a už hotové, s fantastickou dispozíciou a rekonštrukciou...tak táto ponuke je určená pre vás.

Tento 3 izbový byt s väčšou loggiou s výhľadom na úžasný park plný zelene je pripravený pre tých, ktorým vyhovuje lokalita sídliska Terasa a hľadajú bývanie s výbornou dispozíciou .
V tejto ponuke sa spája úžasná lokalita sídliska , kompletná občianska vybavenosť a perfektný 3 izbový byt .Určite splní vašu predstavu o bývaní. Má veľmi zaujímavé dispozičné riešenie a vkusnú rekonštrukciu pri ktorej využili majitelia svoju fantáziu a nápaditosť, ale hlavne funkčnosť a účelovosť bytu.
Za povšimnutie stojí perfektná kuchyňa s barovým sedením a podávacím okienkom do obývacej izby s mini barom a jedálenským stolom, veľkorysá kúpeľňa s rohovou vaňou alebo priestranné spálne s východom na logiu.
Hneď pri bloku si môžete zašportovať v úžasnom parku, ísť nakúpiť , či zaniesť deti do školy/škôlky a mať všetko na dosah.

Byt sa nachádza na 2/4 poschodí, o výmere 63m2 a má pivničný priestor a logiu.

REKONŠTRUKCIA BYTU ZAHŔŇA:
- vymenené plastové okná
- kuchynská linka v novom prevedení so vstavanými spotrebičmi /umývačka riadu, rúra, chladnička s mrazničkou, varná doska-plyn/
- nové jadro v kúpeľni /menená sanita a dlažba, rohová vaňa,priestor na práčku, el.radiátor/
- samostatná toaleta s umývadlom
- nové radiátory
- na stenách sadrové stierky, tapety
- intrerierové dvere a zárubne na mieru / laminát
- zavedený internet / optika/
- podlahy vinylové / chodba a kuchyňa/, v izbách OSB dosky /parkety a koberce
- bezpečnostné vchodové dvere
- znížene stropy s bodovým osvetlením
- elektrina v medi
- šatniková skriňa v chodbe, vstavané skrine v spálni
- bytový dom zateplený a nové stúpačky

ČLENENIE BYTU:
- vstupná chodba
- dve samostatné spálne , z jednej východ na loggiu
- veľká obývacia izba s jedálenským kútom
- kuchyňa s barovým sedením
- väčšia kúpeľňa
- samostatná toaleta

VYBAVENOSŤ LOKALITY:
- OC Luník 3min, OC Galéria 10 min
- MŠ Hronská -2min, MŠ Ľudová -1min
- Lekárska fakulta UPJŠ
- Medicínske centrum - 2 min.od bytu
- blízkosť MHD zastávky
- detské ihrisko, pieskoviská, športoviská
- bezproblémové parkovanie
- správcom je PIDES PLUS
- nájomné 228€ / mesiac kompletne pre 4 osoby

Tento byt po rekonštrukcii pôsobí veľmi príjemne a ponúka komfortné bývanie, kde máte všetko na dosah.
Byt je bez tiarch, voľný ihneď po dohode s majiteľmi.
V prípade záujmu o ďalšie informácie či obhliadku nás neváhajte kontakto
EXKLUZIÍVNE Predaj 3 izbový byt s logiou, ul.Ľudová, Košice
Podobné inzeráty
Predaj 3i byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenárdova
Exkluzívne vám ponúkame na predaj 3-izbový byt v Petržalke na Lenardovej ulici. Byt má celkovú podlahovú plochu 69,62 m2, vrátane pivnice o rozlohe 1,37 m2. Je na 8. poschodí z 12., s 2 výťahmi. Pozostáva z 3 obytných izieb, kuchyne a kúpeľne , WC a lodžie. Byt prešiel v roku 2013 kompletnou rekonštrukciou, kedy bola prerobená komplet kúpeľňa a samostatné WC, kuchyňa, výmena okien z plastov, vstavané skrine, podlahy, dvere. Boli prevedené aj dispozičné zmeny, kedy sa priečka medzi halou a jednou izbou zrušila a vznikla tým veľká obývacia miestnosť so vstupom z predsiene. Z kuchyne je výstup na balkón o výmere 3,60 m2, ktorý bol zasklený. Plastové okná sú s izolačným dvojsklom a vnútornými žalúziami. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: elektrická rúra s plynovým sporákom, chladnička s mrazničkou, nerezový drez s pákovou batériou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, digestor. V kúpeľni sa nachádza priestranný masážny sprchovací kút. WC je samostatné. V spálni a v obývacej izbe sú priestranné vstavané skrine. Mesačné zálohové platby na 2 osoby sú 154 € + elektrina 25 €. O DOME Bytový dom bol daný do užívania v r. 1985 a prešiel kompletnou rekonštrukciou v r. 2016. Je zateplený, má novú strechu, 2 nové výťahy a spoločné priestory. OKOLIE: Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Petržalky s vynikajúcou dostupnosťou. Parkovanie pri dome je bezproblémové. V okolí je úplná občianska vybavenosť, MŠ a ZŠ, park, detské ihriská. Billa, McDonalds a i. CENA: Byt sa predáva čiastočne zariadený za celkovú cenu 215.000 EUR, vrátane provízie RK a kompletných právnych služieb a bezplatného poradenstva pri vybavovaní najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Po úhrade kúpnej ceny je ihneď k dispozícii. Poteší ma váš záujem. Ingrid Urbanová, tel: .Skryť popis Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokFOTOGALÉRIA MAPA Predaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3-izbový byt s lodžiou, BA-Petržalka, Lenardova - obrázokPredaj 3
3D PREHL.: 3 IZBOVÝ BYT S LOGIOU 73 m2, SÍDLISKO 3, PREŠOV
Exkluzívne ponúkame na predaj úplne zrekonštruovaný 3 izbový byt s logiou, o výmere 73 m2. Rekonštrukcia bytu prebehla pred 6 rokmi, byt je stále ve veľmi dobrom stave. Byt sa nachádza na Bajkalskej ulici na Sídlisku 3, v Prešove. Lokalita ponúka lanové centrum, kúpalisko, plaváreň, cyklistický chodník, základné školy, potraviny, MHD a všetko čo potrebujete k pohodovému bývaniu. 3D PREHLIADKA NA TOMTO LINKU:  Daný byt ponúka orientáciu juho východ a severo západ. Plusom je 8. poschodie, takže máte o suseda nad hlavou menej, nepremáva sa Vám neustále výťah, takže máte pokojnejšie bývanie s veľmi pekným výhľadom na mesto Prešov.  Ďalšie podstatné informácie: Výmera bytu 73 m2 + logia o výmere cca 5 m2 K bytu prislúcha murovaná pivnica s pevnými dverami o výmere 3 m2 + spoločný priestor Všetky 3 izby sú samostatné, čo je perfektné aj pre prípadný nájom Mesačné náklady boli pre 4 osoby približne 150€, plus elektrina a plyn 8. poschodie z 8 - o suseda nad hlavou menej :) a pokojnejšie bývanie s veľmi pekným výhľadom Strecha bytového domu vymenená Orientácia bytu juho východ - severo západ Pomôžeme s vybavením hypotéky v prípade Vášho záujmu Byt sa predáva čiastočne zariadený K dispizícii 3D obhliadka nehnuteľnosti Elektrina v celom byte vymenená Nová elektrická skrinka s ističmi Správca bytového domu Bytové družstvo Bytový dom prešiel rekonštrukciou, je zateplený, vymenená strecha, nové rozvody (stupačky) a takisto aj nový výťah. 3D PREHLIADKA NA TOMTO LINKU:  V prípade záujmu o predaj Vašej nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať, rád Vám pomôžem. K dispozícii 2D a 3D pôdorys nehnuteľnosti, 3D vedená prehliadka maklérom. Naše služby zahŕňajú ARCHEUS balíček, pomocou ktorého Vám zabezpečíme všetko potrebné vrátane právneho a hypotekárneho poradenstva.  Ak Vás ponuka zaujala, radi sa dohodneme na obhliadke. Pre viac otázok nás kontaktujte na , emailom na knap@ alebo osobne na pobočke ARCHEUSu na ulici Konštantínova 12 v Prešove.
2-3izb.tehl.byt s logiou,s výťahom,Komenského ul,Staré mesto
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj 2-3 izbový tehlový byt s logiou na ulici Komenského v Košiciach, Košice-časť Staré Mesto, kat.územie Letná, v lukratívnej lokalite, blízko do centra mesta. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť-množstvo zelene, parky, detské ihriská, škola a škôlka p.Angelinum, poliklinika, MHD električky a autobusy. Byt je oficiálne ako 2 izbový byt, ale má výhodu, že má až 70m2 a v byte sú všetko nenosné tehlové priečky. Vďaka jednoduchej úprave dispozície viete byt prerobiť na 3 izbový byt. Byt má úžitkovú plochu 70,43m2 + navyše plocha logie o veľkosti 3,2m2, nachádza sa na 2.poschodí z 8, (pod bytom je byt), v zateplenom tehlovom bloku, s novým výťahom a so širokým schodiskom. Blok bol postavený v r.1956. Výhodou sú aj vysoké stropy v byte, až 2,7m výška. Momentálna dispozícia bytu-viď pôdorys: -veľká kuchyňa -2 samostatné veľké izby -priestranná chodba, kúpeľňa, WC -komora v byte, murovaná pivnica Po dispozičnej úprave bytu viete mať praktický 3 izbový byt: -kuchyňu prepojenú s obývačkou (v pôdoryse ako body 2 a 3) -z veľkej 20m2 izby (bod 6) viete mať po rozdelení 2 samostatné menšie spálne s vlastnými oknami, ( s vchodom do spální z chodby a z obývačky). Byt je v udržiavanom pôvodnom stave: -pôvodné drevené okná v izbách, plastové okno v kuchyni -pôvodná linka, pôvodné murované jadro s vaňou(v kúpeľni je riadny radiátor) -podlahy-betón a lino, -staršie bezpečnostné dvere Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku. K bytu patrí ešte murovaná pivnica. Byt je kúpou voľný. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Staré Mesto Počet izieb: 2 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: tehla Stav bytu: pôvodný stav Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno Komora: v byte
priestranný 1-izb.byt s logiou, 36m2,Huskova ul, časť KVP
Ponúkame na predaj priestranný 1 izbový byt s logiou na Huskovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, v kľudnej lokalite mestskej časti s kompletnou občianskou vybavenosťou, s výbornou orientáciou bytu na Juh, do dvora. Pred blokom je množstvo park.miest, oproti je Lidl, MHD, škola, lesopark,..... Tento 1izbový byt má úžitkovú plochu 36m2+plocha loggie, nachádza sa na 7.poschodí z 8, v panelovom bloku, s výťahom. Dispozícia bytu: -1 veľká izba s logiou, priestranná kuchyňa (rekonštrukciou možnosť dispozičnej zmeny na 1,5izb.byt) -vstupná predsieň, -veľká kúpeľňa s vaňou a s miestom pre práčku, samostatné WC Byt je čiastočne rekonštruovaný: má menené 5r.plastové okná, kuchynskú linku so sporákom, pôvodné jadro, plávajúce podlahy v izbe, dlažba v kuchyni a v predsieni, menené bezpečnostné dvere. Nábytok v prípade záujmu po dohode. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, orientácia bytu je Juh. K bytu patrí ešte pivnica. Kúpou je byt voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 1 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno
priestranný 1-izb.byt s logiou, Huskova ul,36m2, KE-časť KVP
Realitná kancelária Heriban SK Vám ponúka na predaj priestranný 1 izbový byt s logiou na Huskovej ulici v Košiciach, Košice-časť KVP, v kľudnej lokalite mestskej časti s kompletnou občianskou vybavenosťou, s výbornou orientáciou bytu na Juh, do dvora. Pred blokom je množstvo park.miest, oproti je Lidl, škola, MHD, lesopark,..... 1izbový byt má úžitkovú plochu 36m2+plocha loggie, nachádza sa na 7.poschodí z 8, v panelovom bloku, s výťahom. Dispozícia bytu: -1 veľká izba s logiou, priestranná kuchyňa (rekonštrukciou možnosť dispozičnej zmeny na 1,5izb.byt) -vstupná predsieň, -veľká kúpeľňa s vaňou a s miestom pre práčku, samostatné WC Byt je čiastočne rekonštruovaný: má menené 5r.plastové okná, kuchynskú linku so sporákom, pôvodné jadro, plávajúce podlahy v izbe, dlažba v kuchyni a v predsieni, menené bezpečnostné dvere. Nábytok v prípade záujmu po dohode. Byt je v osobnom vlastníctve-možná kúpa aj na hypotéku, orientácia bytu je Juh. K bytu patrí ešte pivnica. Kúpou je byt voľný. Cena je vrátane poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv k tejto nehnuteľnosti. Všetky potrebné informácie týkajúce sa nehnuteľnosti ako aj obhliadku Vám zabezpečí licencovaný realitný maklér Ing. Klaudia Heribanová. Realitná kancelária Heriban SK,s.r.o. Murgašova 3, 040 01 Košice mobil: e-mail: info@ Obec: Košice-Sídlisko KVP Počet izieb: 1 Typ bytu: byt na 2. až predposlednom poschodí Konštrukcia obytného domu: panel Stav bytu: čiastočná rekonštrukcia Vlastníctvo: osobné Logia: áno Výťah: áno Pivnica: áno
Bytové domy RIVERSIDE - byty na predaj, Staré sídlisko
Finalreality Vám ponúka na predaj byty vo vyhľadávanej tichej lokalite na starom sídlisku. K bytovému komplexu RIVERSIDE sa dostanete z ulice Aurela Stodolu v Prievidzi. Byty su v predpredaji, kolaudácia bloku C-D prebehne v roku 2023. Poloha bytových domov je lukratívna najmä kvôli rýchlej dostupnosti, občianskej vybavenosti (škôlky, školy, potraviny, pošta, kultúrne zariadenia), ktorá im však neuberá na pokoji, ktorý v tejto lokalite nájdete. V každom z dvoch blokov A-B a C-D si záujemcovia môžu vybrať zo 40 bytov na piatich podlažiach, ktoré im budú odovzdané v prevedení holobyt. V predaji sú oba bloky. Každý z blokov disponuje garážami, pivnicami, výťahom, terasami či balkónmi a majitelia prízemných bytov budú môcť tráviť voľné chvíle aj na terase s predzáhradkami. Blok A-B 2NP A3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² A7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP A12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² B8 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP B13 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² B17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP A19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² B18 - 3 izbový byt 78,22 m² balkón 40,94 m² Blok C-D 2NP C7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D3 - 3 izbový byt 75,66 m² balkón 11,27 m² D7 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 3NP C12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² D12 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 4NP C17 - 3 izbový byt 76,07 m² balkón 11,27 m² 5NP C19 - 3 izbový byt 75,86 m² balkón 19,92 m² možnosť dokúpiť: vonkajšie parkovacie miesto, pivnica, garáž PLATBA: 20% po podpise rezervačnej zmluvy na základe právoplatného staveb. povolenia 80% po kolaudácii Bližšie informácie o ponuke RIVERSIDE, na starom sídlisku v Prievidzi, môžete získať na telefónnom čísle alebo na info@