inzercia, predaj, predám, bazár

Exkluzívna hnedá kožená roh. sedačka Chesterfield Monks

Kategória: Sedacie súpravy

Exkluzívna hnedá kožená rohová sedačka Chesterfield Monks

Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža. Sedenie: viacvrstvový molitan. K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Exkluzívna hnedá kožená roh. sedačka Chesterfield Monks
Podobné inzeráty
Svetlohnedá (horčicová) vintage sedačka Chesterfield Monks
Ponúkam na predaj: Svetlohnedá (horčicová) vintage sedačka Chesterfield Monks. Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža. Sedenie: viacvrstvový molitan. K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Exkluzívna hnedá sedačka s ottomanom Chesterfield
Ponúkam na predaj: Exkluzívna hnedá sedačka s ottomanom (leňoškovou časťou) Chesterfield. Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža Sedenie: viacvrstvový molitan K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
Chesterfield luxusná pohodlná roh. sedačka - hnedá koža
Chesterfield luxusná pohodlná roh. sedačka - hnedá koža
Kožená hnedá sedačka v štýle Chesterfield
Hnedá používaná nerozťahovacia sedacia súpravú kožená šitá v štýle Chesterfield 3+2+1 z dovozu,foto aktuálne,cena 1890€ - 300€ = Akciová cena 1590€.Sedačka je z dovozu o rozmeroch 3 gauč 200cm,2 gauč 145cm,kreslo 95cm Inzerát platí do zmazania.V prípade záujmu volajte na t.č.:.Možnosť zabezpečenia dopravy po celom území Slovenska (cena dopravy dohodou).
Hnedá kožená sedačka 3+2+1,štýl Chesterfield
Na predaj: Hnedá používaná nerozťahovacia sedacia súpravú kožená šitá v štýle Chesterfield 3+2+1,foto aktuálne,cena 1590€.Sedačka je z dovozu o rozmeroch 3 gauč 200cm,2 gauč 145cm,kreslo 95cm,v prípade záujmu volajte na t.ť.: Inzerát platí do zmazania.
Veľká hnedá kožená rohová sedačka s kreslami Chesterfield
Veľká hnedá kožená rohová sedačka s kreslami Chesterfield Konštrukcia: bukový masív Poťahový materiál: hovädzia koža. Sedenie: viacvrstvový molitan. K dispozícii aj v iných farbách. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.