inzercia, predaj, predám, bazár

Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Koplotovciach s garážou

Kategória: Domy

Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj tehlový, čiastočne podpivničený rodinný dom v obci Koplotovce. Dom je postavený na pozemku s výmerou 367 m2, napojený je na obecnú vodu, elektrinu a vlastný septik. Dom je v pôvodnom, zachovalom stave vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Dispozičné riešenie domu: vstupná chodba, wc, kuchyňa, kúpeľňa, obývacia izba, dve spálne, 2. kúpeľňa. V zadnej časti domu sa nachádzajú pivničné priestory, ktoré pozostávajú z dvoch miestností a garáž.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Koplotovciach s garážou
Podobné inzeráty
Exkluzívne APEX reality 4i RD na Kpt. Nálepku v Hlohovci
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj tehlový, 4 izbový, čiastočne podpivničený rodinný dom s garážou v tichej vyhľadávanej lokalite kúsok od centra Hlohovca na ulici Kapitána nálepku. Dom je postavený na slnečnom pozemku s výmerou 982 m2, napojený je na všetky IS: mestská voda, elektrina, plyn aj kanalizácia. Kúrenie v dome je ústredné plynové. Dom je čiastočne podpivničený, plocha pivnice je 60 m2, zastavaná plocha domu 166 m2. Dom je v pôvodnom, zachovalom stave s ihlanovou strechou. Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, wc a štyri izby. Výhodou nehnuteľnosti je možnosť vytvorenia z domu 2 až 3 samostatné bytové jednotky.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Pastuchove, 1273 m2, garáž
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj krásny slnečný 3 izbový rodinný dom v tichej časti obce Pastuchov. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1273 m2, napojený je na obecný vodovod, elektrinu, plyn, septik + studňa. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: strecha, krytina, okná, zateplenie, fasáda, kúrenie, rozvody, podlahy, omietky, komín - príprava na krb, oplotenie, prístrešok na autá, brány s prípravou na el. otváranie, altánok, murovaný gril. Dispozícia domu: vstupná chodba, obývacia izba, špajza, šatník, kúpeľňa s wc, kuchyňa, spálňa a detská izba. Súčasťou domu je aj garáž s el. bránou, dielňa a sklad. Dom má dve pivnice, prvá pod domom obsahuje dve miestnosti s plynovým kotlom a zásobníkom na TÚV, druhá pod garážou je vínna pivnica. Kompletné mesačné náklady na prevádzku domu so do 130€. Dom je vo výbornom stave vhodný na okamžité nasťahovanie. Nehnuteľnosť sa nachádza 10 min od mesta Hlohovec a 15 min na diaľnice D1 a R1.
Rezervovaný - APEX reality 4i RD na Kpt. Nálepku v Hlohovci
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj tehlový, 4 izbový, čiastočne podpivničený rodinný dom s garážou v tichej vyhľadávanej lokalite kúsok od centra Hlohovca na ulici Kapitána nálepku. Dom je postavený na slnečnom pozemku s výmerou 982 m2, napojený je na všetky IS: mestská voda, elektrina, plyn aj kanalizácia. Kúrenie v dome je ústredné plynové. Dom je čiastočne podpivničený, plocha pivnice je 60 m2, zastavaná plocha domu 166 m2. Dom je v pôvodnom, zachovalom stave s ihlanovou strechou. Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa, wc a štyri izby. Výhodou nehnuteľnosti je možnosť vytvorenia z domu 2 až 3 samostatné bytové jednotky.
Na predaj vkusný rodinný dom s garážou a pozemkom v Kátove
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ako výhradný sprostredkovateľ ponúkame na predaj veľmi vkusný rodinný dom s garážou a terasou v obci Kátov, v novobudovanej ulici s rodinnými domami. Parkovanie je dostupné pred domom pre dve autá, jedno garážové státie a dve státia pod prístreškom. Dom je situovaný na oplotenom pozemku o veľkosti 600 m2. Pozemok je obdĺžnikového tvaru, slnečný, rovinatý, zatrávnený s výsadbou ovocných a okrasných drevín. Na pozemku sa nachádza studňa využívaná na zavlažovanie, posedenie na zakrytej terase a prístrešok pre dve autá. Rodinný dom bol daný do užívania cca pred 20 rokmi, ale v roku 2007 prešiel rekonštrukciou interiéru, a to nová kúpeľňa, sadrokartónové podhľady, podlahy, kuchyňa, dvere, úprava záhrady, terasa, fasáda a iné. Murovaný dom je prízemný dom s obytným podkrovím a celý podpivničený, so vstupom z hlavného priečelia domu orientovaného západne a prístupný z miestnej komunikácie. V tejto línii je osadený dom vstupnou bránou, za bránou sa nachádzajú parkovacie státia pre dve autá zo zámkovej dlažby. Kúrenie je riešené prostredníctvom plynového kotla - radiátory, ohrev vody je zabezpečený bojlerom (plynový/elektrina). Dom je napojený na obecnú vodu, elektrinu, plyn a kanalizáciu. Úžitková plocha obytného prízemia je 142 m2, nedokončené podkrovie má 130 m2, pivnica s garážou 140 m2. Zastavaná plocha domu je 165 m2 a obytná plocha domu (obytné prízemie) má 111 m2. ODPORÚČAME SI PREZRIEŤ FOTODOKUMENTÁCIU PONUKY na ➔ podrobné informácie ➔ bit.ly/ponuka-87-22 V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Dáša Vlková, RSc. - - grandreality@ Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
Exkluzívne APEX reality 3i. rodinný dom v D. Trhovišti
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, tehlový, čiastočne podpivničený 3,5 izbový rodinný dom v tichej časti obce Dolné Trhovište. Dom s úžitkovou plochou 120 m2 je postavený na krásnom slnečnom pozemku s výmerou 1100 m2. IS: elektrina, obecná voda, plyn, vlastná studňa a septik. Dispozícia domu: vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc a tri izby. V zadnej časti domu je letná kuchyňa a dielňa. Dom je v pôvodnom stave ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Sasinkove, pozemok 671 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, tehlový, kompletne zrekonštruovaný 3 izbový rodinný dom v obci Sasinkovo. Dom s úžitkovou plochou 120 m2 je postavený na pozemku s výmerou 671 m2. Na pozemku je postavená aj samostatne stojaca veľká garáž s dielňou. Dom je napojený na obecnú vodu, elektrinu a vlastný septik. Kúrenie v dome je zabezpečené tuhým palivom (kotol na tuhé palivo + kotol na peletky) + dokurovanie klimatizáciou. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: strecha, zateplenie + fasáda, okná, oplotenie celého pozemku, elektrická vstupná brána + el. garážová brána, kamerový systém, 2x klimatizácia, vonkajší krb, nová kuchyňa, podlahy, omietky, rozvody. Dispozícia domu: vstupná chodba, špajza, kuchyňa s obývacou izbou a jedálňou, kúpeľňa s wc + samostatné wc, detská izba a spálňa.