inzercia, predaj, predám, bazár

Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Orešanoch, všetky IS

Kategória: Domy

Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj útulný 3 izbový rodinný dom v tichej časti obce Orešany. Dom s úžitkovou plochou 100 m2 sa nachádza na pozemku s výmerou 478 m2. Napojený je na obecnú vodu, elektrinu, plyn aj kanalizáciu. Dispozícia domu: vstupná chodba, šatník, spálňa, detská izba, obývacia izba, kuchyňa, špajza a kúpeľňa s wc. V zadnej časti domu sa nachádza garáž, dve dielne a pivnica a ovocie a zeleninu. Výhoda nehnuteľnosti: prístup na pozemok z dvoch ulíc.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Orešanoch, všetky IS
Podobné inzeráty
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Orešanoch, všetky IS
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj útulný 3 izbový rodinný dom v tichej časti obce Orešany. Dom s úžitkovou plochou 100 m2 sa nachádza na pozemku s výmerou 478 m2. Napojený je na obecnú vodu, elektrinu, plyn aj kanalizáciu. Dispozícia domu: vstupná chodba, šatník, spálňa, detská izba, obývacia izba, kuchyňa, špajza a kúpeľňa s wc. V zadnej časti domu sa nachádza garáž a dve dielne. Výhoda nehnuteľnosti: prístup na pozemok z dvoch ulíc.
NA PREDAJ VIDIECKY RODINNÝ DOM V HORNÝCH OREŠANOCH
KOLLÁR REALITY pobočka Nitra ponúka na predaj slnečný a útulný vidiecky dom s priľahlými pozemkami v Horných Orešanoch VÝMERA: - rodinný dom má úžitkovú plochu 250m2 lemovaný veľkou terasou 65m2. Súčasťou nehnuteľnosti je 1081m2 stavebný pozemok a 1194m2 orná pôda. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - vstupná chodba, ktorá vedie do obývacej izby spolu s kuchyňou , samostatné izby na poschodí. Kúpeľňa je samostatná a Wc samostatné. VYBAVENIE: - plastové okná - bezpečnostné dvere - plávajúca podlaha, v kuchyni dlažba - kúpeľňa  - zánovná kuchynská linka RODINNÝ DOM: - rekonštrukcia interiéru a exteriéru - tehla PARKOVANIE: - parkovacie miesta na pozemku LOKALITA: - krásne tiché prostredie na úpätí Malých Karpát na miernom svahu a poskytuje tak nádherný výhľad na okolitú krajinu. - v okolí sa nachádza Smolenický zámok, hrad Červený kameň, jaskyňa Driny - región bohatý na mnoho športových a kultúrnych podujatí DOPRAVNÉ SPOJENIE: - autom - v blízkosti je možnosť na turistiku a cykloturistiku VÝHODY: - dom je kúpou okamžite voľný - výborná lokalita pre rodiny s deťmi - výhľad do tichého dvora - tehlový bytový dom - vlastná studňa na pozemku -stavebné riešenie domu umožňuje vytvorenie minimálne troch samostatných bytových jednotiek - nehnuteľnosť vhodná ako farma na chov kôz, hydiny, prípadne pestovanie zeleniny, byliniek, ako aj jazdecký areál – s pastvinami s výbornou dostupnosťou do terénu na vychádzky CENA: 475 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaní advokátskou kanceláriou. KONTAKT: Dominika Trubačová dominikatrubacova@ dominika.trubacova14@
NA PREDAJ VIDIECKY RODINNÝ DOM V HORNÝCH OREŠANOCH
KOLLÁR REALITY pobočka Nitra ponúka na predaj slnečný a útulný vidiecky dom s priľahlými pozemkami v Horných Orešanoch VÝMERA: - rodinný dom má úžitkovú plochu 250m2 lemovaný veľkou terasou 65m2. Súčasťou nehnuteľnosti je 1081m2 stavebný pozemok a 1194m2 orná pôda. DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: - vstupná chodba, ktorá vedie do obývacej izby spolu s kuchyňou , samostatné izby na poschodí. Kúpeľňa je samostatná a Wc samostatné. VYBAVENIE: - plastové okná - bezpečnostné dvere - plávajúca podlaha, v kuchyni dlažba - kúpeľňa - zánovná kuchynská linka RODINNÝ DOM: - rekonštrukcia interiéru a exteriéru - tehla PARKOVANIE: - parkovacie miesta na pozemku LOKALITA: - krásne tiché prostredie na úpätí Malých Karpát na miernom svahu a poskytuje tak nádherný výhľad na okolitú krajinu. - v okolí sa nachádza Smolenický zámok, hrad Červený kameň, jaskyňa Driny - región bohatý na mnoho športových a kultúrnych podujatí DOPRAVNÉ SPOJENIE: - autom - v blízkosti je možnosť na turistiku a cykloturistiku VÝHODY: - dom je kúpou okamžite voľný - výborná lokalita pre rodiny s deťmi - výhľad do tichého dvora - tehlový bytový dom - vlastná studňa na pozemku -stavebné riešenie domu umožňuje vytvorenie minimálne troch samostatných bytových jednotiek - nehnuteľnosť vhodná ako farma na chov kôz, hydiny, prípadne pestovanie zeleniny, byliniek, ako aj jazdecký areál – s pastvinami s výbornou dostupnosťou do terénu na vychádzky CENA: 475 000 € V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaní advokátskou kanceláriou. KONTAKT: Dominika Trubačová dominikatrubacova@ dominika.trubacova14@
Exkluzívne APEX reality 3i. RD po rekonštrukcii v Šulekove
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, čiastočne podpivničený rodinný dom na ul. Ľ. Podjavorinskej v Hlohovci - časť Šulekovo. Dom je postavený na pozemku s výmerou 451 m2, napojený na všetky IS vrátane kanalizácie. Dom je po kompletnej rekonštrukcii: zateplenie, podlahy, rozvody, strecha, okná, omietky, kuchyňa... Dispozícia domu: vstupná chodba, obývacia izby, spálňa, kúpeľňa, samostatné wc, kuchyňa s jedálňou a veľká technická miestnosť.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD na Záhradníckej ul - Šulekovo
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, čiastočne podpivničený, tehlový, 3 izbový rodinný dom na Záhradníckej ulici v Hlohovci - časť Šulekovo. Dom je postavený na rovinatom pozemku s výmerou 623 m2, napojený je na všetky IS: obecná voda, elektrina, plyn aj kanalizácia. Dom je s výnimkou novej strechy a plastových okien v pôvodnom stave. Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s wc a tri izby.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD na Štúrovej ul. v Hlohovci
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný 3 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite kúsok od centra Hlohovca na Štúrovej ulici. Dom je postavený na pozemku s výmerou 226 m2, napojený na všetky IS: mestská voda, elektrina, plyn a kanalizácia. Dom je v pôvodnom, veľmi zachovalom stave. Dispozícia: vstupná hala, kuchyňa, veľká špajza, kúpeľňa, wc, komora, obývacia izba a dve spálne. V prednej časti pozemku je murovaná, samostatne stojaca garáž.