inzercia, predaj, predám, bazár

Exkluzívne APEX reality 4i. RD + garáž v Kľačanoch, 1523 m2

Kategória: Domy

Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný čiastočne podpivničený tehlový 4 izbový rodinný dom v obci Kľačany. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1523 m2, úžitková plocha domu je 150 m2. Napojený je na všetky dostupné IS. Dom je s výnimkou nového ústredného plynového kúrenia v pôvodnom stave. Dispozícia domu: vstupná chodba, štyri izby, kuchyňa, kúpeľňa, wc a pivnica v zadnej časti domu. Na dvore je postavená samostatne stojaca garáž.
Exkluzívne APEX reality 4i. RD + garáž v Kľačanoch, 1523 m2
Podobné inzeráty
Reality Simply exkluzívne: Rodinný dom v Turč. Kľačanoch
Kachľová pec, dobové dvere, zárubne, drevené dlážky a útulný priestor troch izieb sú kombináciou pôvodnej atmosféry a potenciálu na citlivú rekonštrukciu. Spolu s dostatkom slnečného svitu v jednej z najteplejších dedín v Turci je rodinný dom v Turčianskych Kľačanoch predurčený na spokojné trvalé bývanie alebo chalupárčenie. Závetrie aj predsieň sú priestranné, podobne aj dva priľahlé kumbály, ktoré možno zrekonštruovať na kuchyňu. Z predsiene je schodisko na pôjd s možnosťou zobytnenia. Priestranné sú aj tri izby, dve sú orientované južne, tretia východne. V dome je kúpeľňa bez toalety, ale aj pre tú je tam priestor (latrína je vo dvore). Interiér domu je čistý, udržiavaný, zachovalý, podobne aj suterén, ktorý tvoria dve miestnosti s možnosťou využitia pracovne, či záujmovo. Dom (je súčasťou dvojdomu) je pripojený na vodovod, elektriku, kúrenie je ústredné s pecou na pevné palivo (plus kachľová pec), kanalizácia v dome nie je (je v dostupnej vzdialenosti). V okolitej neveľkej záhrade (pozemok má plochu 562 m2) sú nasadané broskyne, marhuľa, jabloň, ríbezle a egreše, v okrasnej časti hortenzie, azalky a pivónie. V záhrade sú aj drobné stavby, ktoré je možné využiť ako dielňu alebo prestavať na altánok. Exteriér domu dopĺňa nová dlažba pred vstupom. Turčianske Kľačany patria dlhodobo medzi najvyhľadávanejšie obce na bývanie. Nielen pre južnú orientáciu s celodenným slnkom, vyvýšenú polohu so zaručenými výhľadmi a prítomnosť malofatranskej prírody, ale aj pre občiansku vybavenosť (škola, obchod, kostol) a dopravnú prístupnosť do Vrútok a Martina (12 km). Viac informácií poskytneme na tel. čísle v Reality Simply, ktorá má výhradné zastúpenie na predaj nehnuteľností.
Reality Simply exkluzívne: Rodinný dom v T. Kľačanoch
Kachľová pec, dobové dvere, zárubne, drevené dlážky a útulný priestor troch izieb sú kombináciou pôvodnej atmosféry a potenciálu na citlivú rekonštrukciu. Spolu s dostatkom slnečného svitu v jednej z najteplejších dedín v Turci je rodinný dom v Turčianskych Kľačanoch predurčený na spokojné trvalé bývanie alebo chalupárčenie. Závetrie aj predsieň sú priestranné, podobne aj dva priľahlé kumbály, ktoré možno zrekonštruovať na kuchyňu. Z predsiene je schodisko na pôjd s možnosťou zobytnenia.  Priestranné sú aj tri izby, dve sú orientované južne, tretia východne. V dome je kúpeľňa bez toalety, ale aj pre tú je tam priestor (latrína je vo dvore). Interiér domu je čistý, udržiavaný, zachovalý, podobne aj suterén, ktorý tvoria dve miestnosti s možnosťou využitia pracovne, či záujmovo. Dom (je súčasťou dvojdomu) je pripojený na vodovod, elektriku, kúrenie je ústredné s pecou na pevné palivo (plus kachľová pec), kanalizácia v dome nie je (je v dostupnej vzdialenosti).  V okolitej neveľkej záhrade (pozemok má plochu 562 m2) sú nasadané broskyne, marhuľa, jabloň, ríbezle a egreše, v okrasnej časti hortenzie, azalky a pivónie. V záhrade sú aj drobné stavby, ktoré je možné využiť ako dielňu alebo prestavať na altánok. Exteriér domu dopĺňa nová dlažba pred vstupom. Turčianske Kľačany patria dlhodobo medzi najvyhľadávanejšie obce na bývanie. Nielen pre južnú orientáciu s celodenným slnkom, vyvýšenú polohu so zaručenými výhľadmi a prítomnosť malofatranskej prírody, ale aj pre občiansku vybavenosť (škola, obchod, kostol) a dopravnú prístupnosť do Vrútok a Martina (12 km). Viac informácií poskytneme na tel. čísle v Reality Simply, ktorá má výhradné zastúpenie na predaj nehnuteľností. 
Exkluzívne ponúkame na predaj dom v Hronských Kľačanoch
Ponúkame na predaj dom postavený na pozemku o výmere 2023 m2 v Hronských Kľačanoch- kompletná rekonštrukcia v roku 2015 s novými rozvodmi vody, elektriky a kúrenia - zastavaná plocha domu 240 m2, úžitková plocha domu 350 m2. Dom je dvojpodlažný , podpivničený - postavený z tehly so zateplením. Strecha je sedlová. V pivnici sa nachádza kotolňa, garáž pre viac áut a skladové priestory. Na prízemí je vstupná chodba, hala, veľká kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou a obývačkou z ktorej je vstup na terasu, kúpeľňa, wc, špajza a vstup do staršej časti domu. Na poschodí sú 3 spálne a voľná miestnosť s prípravou na kúpeľňu. Staršia časť domu, ktorá je po čiastočnej rekonštrukcii - pozostáva zo zasklenej verandy, kuchyni, kúpeľni, špajzy a dvoch miestností. Táto časť domu má samostatný vchod a ponúka možnosť dvojgeneračného bývania alebo využitia na podnikanie. V zadnej časti nehnuteľnosti je ešte letná kuchyňa a skladové priestory s rozvodmi vody elektriky a plynu. Na pozemku vedľa domu sa nachádza altánok s krbom a zadnej časti pozemku studňa + samostatne stojaca murovaná klenbová pivnica, záhrada a ovocný sad s možnosťou využitia ako ďalší stavebný pozemok. Kúrenie je ústredné plynové. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s prístupom z prednej a ľavej strany pozemku. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Exkluzívne ponúkame na predaj dom v Hronských Kľačanoch
Ponúkame na predaj dom postavený na pozemku o výmere 2023 m2 v Hronských Kľačanoch- kompletná rekonštrukcia v roku 2015 s novými rozvodmi vody, elektriky a kúrenia - zastavaná plocha domu 240 m2, úžitková plocha domu 350 m2. Dom je dvojpodlažný , podpivničený - postavený z tehly so zateplením. Strecha je sedlová. V pivnici sa nachádza kotolňa, garáž pre viac áut a skladové priestory. Na prízemí je vstupná chodba, hala, veľká kuchyňa prepojená s jedálenskou časťou a obývačkou z ktorej je vstup na terasu, kúpeľňa, wc, špajza a vstup do staršej časti domu. Na poschodí sú 3 spálne a voľná miestnosť s prípravou na kúpeľňu. Staršia časť domu, ktorá je po čiastočnej rekonštrukcii - pozostáva zo zasklenej verandy, kuchyni, kúpeľni,, špajzy a dvoch miestností. Táto časť domu má samostatný vchod a ponúka možnosť dvojgeneračného bývania alebo využitia na podnikanie. V zadnej časti nehnuteľnosti je ešte letná kuchyňa a skladové priestory s rozvodmi vody elektriky a plynu. Na pozemku vedľa domu sa nachádza altánok s krbom a zadnej časti pozemku studňa + samostatne stojaca murovaná klenbová pivnica, záhrada a ovocný sad s možnosťou využitia ako ďalší stavebný pozemok. Kúrenie je ústredné plynové. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite s prístupom z prednej a ľavej strany pozemku. U nás máte BEZPLATNÉ poradenstvo pri výbere a vybavení financovania Vašej nehnuteľnosti. Naše ceny sú uvádzané vrátane provízie s kompletným právnym servisom a poplatkami až po odovzdanie nehnuteľnosti
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Pastuchove, 1273 m2, garáž
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj krásny slnečný 3 izbový rodinný dom v tichej časti obce Pastuchov. Dom je postavený na pozemku s výmerou 1273 m2, napojený je na obecný vodovod, elektrinu, plyn, septik + studňa. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou: strecha, krytina, okná, zateplenie, fasáda, kúrenie, rozvody, podlahy, omietky, komín - príprava na krb, oplotenie, prístrešok na autá, brány s prípravou na el. otváranie, altánok, murovaný gril. Dispozícia domu: vstupná chodba, obývacia izba, špajza, šatník, kúpeľňa s wc, kuchyňa, spálňa a detská izba. Súčasťou domu je aj garáž s el. bránou, dielňa a sklad. Dom má dve pivnice, prvá pod domom obsahuje dve miestnosti s plynovým kotlom a zásobníkom na TÚV, druhá pod garážou je vínna pivnica. Kompletné mesačné náklady na prevádzku domu so do 130€. Dom je vo výbornom stave vhodný na okamžité nasťahovanie. Nehnuteľnosť sa nachádza 10 min od mesta Hlohovec a 15 min na diaľnice D1 a R1.
Exkluzívne APEX reality 3i. RD v Sasinkove, pozemok 671 m2
Exkluzívne iba u nás v APEX reality ponúkame na predaj prízemný, tehlový, kompletne zrekonštruovaný 3 izbový rodinný dom v obci Sasinkovo. Dom s úžitkovou plochou 120 m2 je postavený na pozemku s výmerou 671 m2. Na pozemku je postavená aj samostatne stojaca veľká garáž s dielňou. Dom je napojený na obecnú vodu, elektrinu a vlastný septik. Kúrenie v dome je zabezpečené tuhým palivom (kotol na tuhé palivo + kotol na peletky) + dokurovanie klimatizáciou. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou: strecha, zateplenie + fasáda, okná, oplotenie celého pozemku, elektrická vstupná brána + el. garážová brána, kamerový systém, 2x klimatizácia, vonkajší krb, nová kuchyňa, podlahy, omietky, rozvody. Dispozícia domu: vstupná chodba, špajza, kuchyňa s obývacou izbou a jedálňou, kúpeľňa s wc + samostatné wc, detská izba a spálňa.