inzercia, predaj, predám, bazár

Exkluzívny dom v lukratívnej lokalite Vysokých Tatier

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj posledný kvalitný dvojpodlažný rodinný dom moderného vzhľadu v lukratívnej lokalite v bezprostrednej blízkosti Vysokých Tatier.

Ide o 5-izbovú, kvalitnú novostavbu, zhotovenú podľa nemeckej technológie v Natur Rezorte, takže na svoje si prídu rodiny s deťmi ale aj rekreační návštevníci či milovníci Vysokých Tatier, ktorí túžia mať pod Tatrami vlastnú nehnuteľnosť. Z pôvodne 3 stavieb rovnakého druhu je na predaj už len jedna.

PRÍSTUP: Tatranská Lomnica (4 km), Stará Lesná (4 km), Mlynica (4 km) Poprad (9 km), Spišská Sobota (7 km), Kežmarok (6 km), Tatranské Matliare (11 km), Starý Smokovec (12 km)

Popis a možnosti lokality

V rezorte sa nachádza reštaurácia a hotel, plánované je aj biotopové jazero a vybudovanie Fun Zóny (tenisový kurt a iné voľnočasové športové aktivity) v blízkosti sa nachádza Golfové ihrisko Black Stork s hotelom a wellnes, Lyžiarske strediská, mnohé možnosti celoročnej turistiky, detský raj Dobrá hračka (Tatranská Lomnica), Tricklandia, Poliankovo a iné.

Okrem iného je táto lokalita výnimočná do budúcnosti aj tým, že neďaleko sa nachádza geotermálny vrt, bio farma, ďalšie nové Golfové ihrisko v Malom Slavkove, Aquacity a Letisko Poprad, diaľnica a iné.

Identifikačné údaje stavby

zastavaná plocha: 80,60m2
úžitková plocha: 145,54 m2
počet nadzemných podlaží: 2
počet podzemných podlaží: 0
počet obytných miestností: 5
počet kúpeľní: 2
počet toaliet: 2

Základné údaje charakterizujúcu stavbu:

Navrhovaná dispozícia rodinného domu je rozmiestnená na dvoch podlažiach. Zastrešenie rodinného domu bude prevedené sedlovou strešnou konštrukciou, pričom strecha disponuje prípravou na solárne panely. Jedná sa o maximálne funkčnú a atraktívnu nehnuteľnosť v súlade s najvyššími ekologickými štandardami EÚ.
Dispozičné riešenie podlaží rodinného domu pozostáva zo zádveria, dvoch detských izieb, spálne, hosťovskej izby, obývačky + kuchyne + jedálne, wc, kúpeľne s wc a terasy. Vykurovanie je zabezpečené pomocou tepelného čerpadla. Súčasťou domu je aj elektroinštalácia so zástrčkami a vypínačmi, podlahové kúrenie, fasáda s dreveným obkladom, zasklenie kvalitnými oknami - izolačné trojsklá pre pasívne domy, drevený obklad terasy, parkovanie pre dve autá na pozemku (zámková dlažba)
Rodinný dom sa predáva v stave holodom, možnosť odovzdania v stave štandard za príplatok

Prevedenie štandard - doplatok vo výške približne 12-15.000 eur
Štandard výbava pozostáva z :
-podlahy (keramické/laminát )
-interiérové dvere s kovaním
-obloženie kúpeľní a wc keramickými obkladmi
-osadenie sanity/batérií v kúpeľniach a wc

Energetická trieda A0 ( ultranízkoenergetická stavba, spotreba do 40,7 kWh/m2, približná spotreba za rok ). Mesačné náklady sa pohybujú medzi 70/80 eur.

Platobný plán na vyžiadanie.
Možnosť kúpy nehnuteľnosti pomocou úveru s ktorého vybavením radi pomôžeme. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na
Exkluzívny dom v lukratívnej lokalite Vysokých Tatier
Podobné inzeráty
Rodinný dom,  792 m2 pozemok, Mlynica - Vysoké Tatry
AstonReal ponúka na predaj rodinný dom v obci Mlynica, skolaudovaný v roku 1993. Rodinný dom je postavený na pozemku s výmerou 792 m2, Úžitková plocha rodinného domu je 350 m2. K domu prislúcha dvojgaráž. Dom je v podpivničený s množstvom úložného priestoru a miestnosti na každodenné využitie - 2 príručné kuchyne (s kompletne vybavenou kuchynskou linkou), sklad, kúpelňa s WC (možnosť zmeniť na práčovňu - zakomponovať až dve práčky), ďalšia kúpelňa nachádzajúca sa v tomto priestore je s murovaným sprchovacím kútom. Okrem uvedeným miestností sa tu nachádza aj množstvo odkladacieho priestoru - skrine, úložné regále, poličkové systémy.Dom je vykurovaný a aj ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom plynového kotla, vykurovacími telesami sú liatinové radiátory a v niektorých miestnostiach sú nové panelové radiátory. Na prízemí sa nachádza príjemná vstupná chodba, z ktorej vedie hlavné schodisko s dreveným obkladom a zábradlím do ďalších častí domu. Z chodby vchádzame do priestrannej slnečnej obývacej izby, spálne, vkusne kompletne zrekonštruovanej kúpelne (s vaňou) spojenej s toaletou. Na konci vstupnej chodby sa nachádza veľká priestranná štýlová kuchyňa so samostatnou komorou vybavená kompletne spotrebičmi, z ktorej je možnosť vstúpiť buď do zimnej záhrady alebo zasklenej terasy s grilom a pohodlným sedením. Kuchyňa je spojená klenbovým vstupom do jedálne. Na prvom poschodí sa nachádza ďalšia samostatná bytová jednotka (majúca charakter mezonetového bytu) s vlastným vstupom do domu a samostatným schodiskom. V bytovej jednotke sa nachádzajú 2 spálne (jedna z nich je podkrovná), obývačka (je tiež podkrovná), detská izba, kuchyňa so vstupom na priestranný balkón s výhľadom na Vysoké Tatry (ponúka možnosť vonkajšieho sedenia). Kúpelňa a toaleta sú oddelené. Celá bytová jednotka na poschodí tohto rodinného domu ponúka nekonečné možnosti a varianty v rámci rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nad touto bytovou jednotkou sa nachádza ďalší rozsiahly priestor, ktorý je zatiaľ majiteľmi využívaný ako odkladací priestor, avšak do budúcnosti ponúka rôzne možnosti využitia (napríklad po rekonštrukcii to môže byť ďalší ubytovací priestor napr. pre hostí a návštevníkov Vysokých Tatier - možnosť využitia na prenájom). V celom dome sú kazetové podlahy a na stenách sú brúsené omietky. V obci je vybudované optické pripojenie. Mesačné náklady v režime kompletného využitia všetkých izieb v dome pre 5 osôb/250€. Rodinný dom sa nachádza v obci, ktorá je vstupnou bránou do Vysokých Tatier, má kompletnú občiansku vybavenosť a ponúka obrovské množstvo turistických, ale aj športových príležitostí, keďže odtiaľto je už iba na skok do Tatier. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte: Astalošová, alebo astalosova@
Veľký rodinný dom s bazénom v lukratívnej časti Poprad-Veľká
Exkluzíve Vám do ponuky prinášame Rodinný dom v najvyhľadávanejšej oblasti Poprad - Veľká. Táto majestátna nehnuteľnosť sa nachádza na ulici Družstevnej.   Rodinný dom je postavený na pozemku veľkom 610 m2, má plne upravenú záhradu, kde nájdete množstvo okrasných drevín, kríkov, drobných rastlín, jazierko a jeho veľkým benefitom v letných mesiacoch je bazén.   Tento rodinný dom disponuje úžitkovou plochou 276,60 m2 . Dom je rozčlenení na dve časti hlavný dom a samostatný 1 izbový byt s vlastným WC a kúpeľňou, so samostatným vchodom.   Hlavný dom -   Prízemie - dom je prakticky a veľmi efektívne riešený na prízemí sa nachádza takzvaná denná časť, vstupná chodba, obývacia miestnosť s krbom, kuchyňa s barovým pultom prechod na terasu a do záhrady domu, špajza, priestranná hala. Sauna, samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.   Spojovacia chodba medzi samostatným bytom a tiež vstupom z garáže.   Prízemie je svojou dispozíciou veľmi vzdušné a presvetlené.  Poschodie – na poschodí sa nachádza 5 izieb , galéria, kúpeľňa s WC, terasa nad garážou a balkón s plochou väčšou ako 5 m2 s krásnym výhľadom na Tatry.   Samostatný byt -   Nachádza sa prízemí a je priamo spojený s hlavným domom, vstup do bytu je tiež cez samostatný vchod - plastové vchodové dvere.   Tvorí ho jedna izba, s malým kuchynským kútom, kúpeľňa s vaňou a WC.   Pozemok - pozemok je rovinatý a udržiavaný plný okrasných rastlín.   Oplotenie okolo domu ako aj schodiskové zábradlie sú prácou umeleckého kováča.   K domu prislúcha dvoj garáž na elektrickú bránu. Možnosť parkovania ďalších dvoch áut priamo pred garážou.   Lokalita-   Mestská časť Poprad - Veľká je jednou z najobľúbenejších prímestských časti mesta. Historické centrum je vzdialené od nehnuteľnosti cca 5 minút pešou chôdzou. Nachádzajú sa tu vychýrene mestské reštaurácie, kaviarne, fitnescentrum, supermarket Sintra, množstvo drobných podnikateľov poskytujúcich služby ako kaderníctva, kvetinárstva a pod... Kostoly, školy, škôlky. V prípade, že Vám bude chýbať ruch mesta – centrum mesta Poprad je cca 10 minút cesty autom.   Z tejto prímestskej časti mesta pravidelne premáva mestská hromadná doprava.   Odporúčanie makléra - nehnuteľnosť je vo veľmi dobrej lokalite so skvelým prístupom na diaľničné obchvaty, v blízkosti letiska a zároveň na skok od Vysokých Tatier, ktoré obľubujú turisti. Preto vidím veľký potenciál pre ľudí, ktorý majú podnikateľského ducha vo využití samostatného bytu a vytvorení tak ubytovania pre hostí, ktorý smerujú či už do Tatier alebo len prechádzajú Popradom a jeho okolím. Rovnako je toto bývanie ideálne pre viacgeneračnú rodinku.  K nehnuteľnosti bol vypracovaný aj aktuálny znalecký posudok, kde bola znalecká hodnota ohodnotená na sumu 534 000 Eur. Nehnuteľnosť je kúpu okamžite voľná a pripravená pre nových majiteľov k nasťahovaniu. Viac fotiek (aj s p
PREDAJ: RD  Vysoké Tatry, 792 m2 pozemok ZĽAVA 60.000€
AstonReal ponúka na predaj rodinný dom v obci Mlynica, skolaudovaný v roku 1993. Rodinný dom je postavený na pozemku s výmerou 792 m2, Úžitková plocha rodinného domu je 350 m2. K domu prislúcha dvojgaráž. Dom je v podpivničený s množstvom úložného priestoru a miestnosti na každodenné využitie - 2 príručné kuchyne (s kompletne vybavenou kuchynskou linkou), sklad, kúpelňa s WC (možnosť zmeniť na práčovňu - zakomponovať až dve práčky), ďalšia kúpelňa nachádzajúca sa v tomto priestore je s murovaným sprchovacím kútom. Okrem uvedeným miestností sa tu nachádza aj množstvo odkladacieho priestoru - skrine, úložné regále, poličkové systémy.Dom je vykurovaný a aj ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom plynového kotla, vykurovacími telesami sú liatinové radiátory a v niektorých miestnostiach sú nové panelové radiátory. Na prízemí sa nachádza príjemná vstupná chodba, z ktorej vedie hlavné schodisko s dreveným obkladom a zábradlím do ďalších častí domu. Z chodby vchádzame do priestrannej slnečnej obývacej izby, spálne, vkusne kompletne zrekonštruovanej kúpelne (s vaňou) spojenej s toaletou. Na konci vstupnej chodby sa nachádza veľká priestranná štýlová kuchyňa so samostatnou komorou vybavená kompletne spotrebičmi, z ktorej je možnosť vstúpiť buď do zimnej záhrady alebo zasklenej terasy s grilom a pohodlným sedením. Kuchyňa je spojená klenbovým vstupom do jedálne. Na prvom poschodí sa nachádza ďalšia samostatná bytová jednotka (majúca charakter mezonetového bytu) s vlastným vstupom do domu a samostatným schodiskom. V bytovej jednotke sa nachádzajú 2 spálne (jedna z nich je podkrovná), obývačka (je tiež podkrovná), detská izba, kuchyňa so vstupom na priestranný balkón s výhľadom na Vysoké Tatry (ponúka možnosť vonkajšieho sedenia). Kúpelňa a toaleta sú oddelené. Celá bytová jednotka na poschodí tohto rodinného domu ponúka nekonečné možnosti a varianty v rámci rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nad touto bytovou jednotkou sa nachádza ďalší rozsiahly priestor, ktorý je zatiaľ majiteľmi využívaný ako odkladací priestor, avšak do budúcnosti ponúka rôzne možnosti využitia (napríklad po rekonštrukcii to môže byť ďalší ubytovací priestor napr. pre hostí a návštevníkov Vysokých Tatier - možnosť využitia na prenájom). V celom dome sú kazetové podlahy a na stenách sú brúsené omietky. V obci je vybudované optické pripojenie. Mesačné náklady v režime kompletného využitia všetkých izieb v dome pre 5 osôb/250€. Rodinný dom sa nachádza v obci, ktorá je vstupnou bránou do Vysokých Tatier, má kompletnú občiansku vybavenosť a ponúka obrovské množstvo turistických, ale aj športových príležitostí, keďže odtiaľto je už iba na skok do Tatier. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte: Astalošová, alebo Počet poschodí: 3 Počet izieb: 8 Dodatok k cene: CENA DOHODOU Zastavaná plocha: 400m² Obytná plocha: 350m² Rozloha pozemku: 792m² Úžitková plocha: 350m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odv
PREDAJ: RD  Vysoké Tatry (Mlynica), 792 m2 pozemok ZĽAVA 60.
AstonReal ponúka na predaj rodinný dom v obci Mlynica, skolaudovaný v roku 1993. Rodinný dom je postavený na pozemku s výmerou 792 m2, Úžitková plocha rodinného domu je 350 m2. K domu prislúcha dvojgaráž. Dom je v podpivničený s množstvom úložného priestoru a miestnosti na každodenné využitie - 2 príručné kuchyne (s kompletne vybavenou kuchynskou linkou), sklad, kúpelňa s WC (možnosť zmeniť na práčovňu - zakomponovať až dve práčky), ďalšia kúpelňa nachádzajúca sa v tomto priestore je s murovaným sprchovacím kútom. Okrem uvedeným miestností sa tu nachádza aj množstvo odkladacieho priestoru - skrine, úložné regále, poličkové systémy.Dom je vykurovaný a aj ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom plynového kotla, vykurovacími telesami sú liatinové radiátory a v niektorých miestnostiach sú nové panelové radiátory. Na prízemí sa nachádza príjemná vstupná chodba, z ktorej vedie hlavné schodisko s dreveným obkladom a zábradlím do ďalších častí domu. Z chodby vchádzame do priestrannej slnečnej obývacej izby, spálne, vkusne kompletne zrekonštruovanej kúpelne (s vaňou) spojenej s toaletou. Na konci vstupnej chodby sa nachádza veľká priestranná štýlová kuchyňa so samostatnou komorou vybavená kompletne spotrebičmi, z ktorej je možnosť vstúpiť buď do zimnej záhrady alebo zasklenej terasy s grilom a pohodlným sedením. Kuchyňa je spojená klenbovým vstupom do jedálne. Na prvom poschodí sa nachádza ďalšia samostatná bytová jednotka (majúca charakter mezonetového bytu) s vlastným vstupom do domu a samostatným schodiskom. V bytovej jednotke sa nachádzajú 2 spálne (jedna z nich je podkrovná), obývačka (je tiež podkrovná), detská izba, kuchyňa so vstupom na priestranný balkón s výhľadom na Vysoké Tatry (ponúka možnosť vonkajšieho sedenia). Kúpelňa a toaleta sú oddelené. Celá bytová jednotka na poschodí tohto rodinného domu ponúka nekonečné možnosti a varianty v rámci rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nad touto bytovou jednotkou sa nachádza ďalší rozsiahly priestor, ktorý je zatiaľ majiteľmi využívaný ako odkladací priestor, avšak do budúcnosti ponúka rôzne možnosti využitia (napríklad po rekonštrukcii to môže byť ďalší ubytovací priestor napr. pre hostí a návštevníkov Vysokých Tatier - možnosť využitia na prenájom). V celom dome sú kazetové podlahy a na stenách sú brúsené omietky. V obci je vybudované optické pripojenie. Mesačné náklady v režime kompletného využitia všetkých izieb v dome pre 5 osôb/250€. Rodinný dom sa nachádza v obci, ktorá je vstupnou bránou do Vysokých Tatier, má kompletnú občiansku vybavenosť a ponúka obrovské množstvo turistických, ale aj športových príležitostí, keďže odtiaľto je už iba na skok do Tatier. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte: Astalošová, alebo Počet poschodí: 3 Počet izieb: 8 Dodatok k cene: CENA DOHODOU Zastavaná plocha: 400m² Obytná plocha: 350m² Rozloha pozemku: 792m² Úžitková plocha: 350m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odv
PREDAJ: RD Mlynica - Vysoké Tatry, 792 m2 pozemok, cena doho
AstonReal ponúka na predaj rodinný dom v obci Mlynica, skolaudovaný v roku 1993. Rodinný dom je postavený na pozemku s výmerou 792 m2, Úžitková plocha rodinného domu je 350 m2. K domu prislúcha dvojgaráž. Dom je v podpivničený s množstvom úložného priestoru a miestnosti na každodenné využitie - 2 príručné kuchyne (s kompletne vybavenou kuchynskou linkou), sklad, kúpelňa s WC (možnosť zmeniť na práčovňu - zakomponovať až dve práčky), ďalšia kúpelňa nachádzajúca sa v tomto priestore je s murovaným sprchovacím kútom. Okrem uvedeným miestností sa tu nachádza aj množstvo odkladacieho priestoru - skrine, úložné regále, poličkové systémy.Dom je vykurovaný a aj ohrev vody je zabezpečený prostredníctvom plynového kotla, vykurovacími telesami sú liatinové radiátory a v niektorých miestnostiach sú nové panelové radiátory. Na prízemí sa nachádza príjemná vstupná chodba, z ktorej vedie hlavné schodisko s dreveným obkladom a zábradlím do ďalších častí domu. Z chodby vchádzame do priestrannej slnečnej obývacej izby, spálne, vkusne kompletne zrekonštruovanej kúpelne (s vaňou) spojenej s toaletou. Na konci vstupnej chodby sa nachádza veľká priestranná štýlová kuchyňa so samostatnou komorou vybavená kompletne spotrebičmi, z ktorej je možnosť vstúpiť buď do zimnej záhrady alebo zasklenej terasy s grilom a pohodlným sedením. Kuchyňa je spojená klenbovým vstupom do jedálne. Na prvom poschodí sa nachádza ďalšia samostatná bytová jednotka (majúca charakter mezonetového bytu) s vlastným vstupom do domu a samostatným schodiskom. V bytovej jednotke sa nachádzajú 2 spálne (jedna z nich je podkrovná), obývačka (je tiež podkrovná), detská izba, kuchyňa so vstupom na priestranný balkón s výhľadom na Vysoké Tatry (ponúka možnosť vonkajšieho sedenia). Kúpelňa a toaleta sú oddelené. Celá bytová jednotka na poschodí tohto rodinného domu ponúka nekonečné možnosti a varianty v rámci rekonštrukcie podľa vlastných predstáv. Nad touto bytovou jednotkou sa nachádza ďalší rozsiahly priestor, ktorý je zatiaľ majiteľmi využívaný ako odkladací priestor, avšak do budúcnosti ponúka rôzne možnosti využitia (napríklad po rekonštrukcii to môže byť ďalší ubytovací priestor napr. pre hostí a návštevníkov Vysokých Tatier - možnosť využitia na prenájom). V celom dome sú kazetové podlahy a na stenách sú brúsené omietky. V obci je vybudované optické pripojenie. Mesačné náklady v režime kompletného využitia všetkých izieb v dome pre 5 osôb/250€. Rodinný dom sa nachádza v obci, ktorá je vstupnou bránou do Vysokých Tatier, má kompletnú občiansku vybavenosť a ponúka obrovské množstvo turistických, ale aj športových príležitostí, keďže odtiaľto je už iba na skok do Tatier. V prípade, že Vás táto ponuka zaujala, kontaktujte: Astalošová, alebo Počet poschodí: 3 Počet izieb: 8 Dodatok k cene: CENA DOHODOU Zastavaná plocha: 400m² Obytná plocha: 350m² Rozloha pozemku: 792m² Úžitková plocha: 350m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odv
Lukratívna novostavba v obci Geča
Ako majitelia ponúkame na predaj 5 ročnú novostavbu (kolaudácia január 2018) v novovybudovanej lokalite obce Geča.Ide o dom - priestranný 4 izbový bungalov so zastavanou plochou 185 m2, ktorý je postavený na 6 árovom priestrannom pozemku.Úžitková plocha domu vo vnútri je 145 m2.Dom je tehlový, postavený z tých najkvalitnejších materiálov. Strecha je sedlová (betónová škridľa). Bungalov je pekne nadčasovo farebne zladený, strecha, podhľady, stĺpy, plastové okná z vonku, spodné lemovanie domu, dlažba na terase a schodoch sú vo farbe antracit, pričom samotné steny domu sú v bielej farbe, ide o farebnú samočistiacu kvalitnú silikónovú omietku. Dom disponuje veľkou cca 40 m2 terasou, ktorá je do polovice zastrešená, pričom strecha je súčasťou domu. Pri dome sa nachádza ešte jedna terasa cca 20 m2 s peknou drevenou pergolou.Pri dome sa nachádza aj pekný drevený priestranný sklad na náradie a veľký prístrešok pre 2 autá.Dom je štvorizbový-kuchyňa spojená s obývačkou, v ktorej sa nachádzajú veľké francúzske presklenné posuvné dvere s výstupom na terasu.Okrem toho dom disponuje ešte 3 samostatnými izbami, pričom z jednej z nich sú taktiež veľké presklenné dvere s výstupom na terasu. Kuchynská linka je v tvare písmena ,,U,, s barovým pultom zhotovená na mieru v Decodome so zabudovanými spotrebičmi zn. Bosch.Postele v izbách, veľké vstavané skrine v izbách, interiérové dvere,ako aj ďalší nábytok, sú taktiež zhotovené stolárom na mieru.V kúpelni sa nachádza rohová vaňa, priestranný sprchovací kút, umývadlo so skrinkou a WC zn Geberit.Okrem toho má dom ešte jedno samostatné WC (zn. Geberit) s umývadlom a skrinkou.Dom má elektrické podlahové kúrenie(elektrický kotol) a ohrev vody prostredníctvom bojleru-umiestnené v samostatnej technickej miestnosti.V obývačke sa nachádza aj štýlový krb,ktorý vyhreje celý dom.V podkroví sa ešte nachádza veľký úložný priestor.Dom má vlastnú vŕtanú cca 17 metrovú výdatnú studňu.Už čoskoro sa bude v novovybudovanej lokalite, kde dom stojí, realizovať na náklady obce prípojka na obecný vodovod a kanalizáciu.Dom je zateplený a má teda nízke náklady na bývanie, mesačne cca 150 eur.Dom je postavený v novovybudovanej lukratívnej lokalite a je to navyše aj posledný dom v slepej tichej ulič: voda - vlastná studňa,elektrina,10 m3 žumpa,optický internet.Už čoskoro bude dobudovaný obecný vodovod a kanalizácia na náklady obce.Realitné kancelárie volať iba v tom prípade, ak už budete mať konkrétneho záujemcu na kúpu domu.Dom sa predáva kompletne so všetkým vnútorným a vonkajším zariadením (pozri foto), ako aj so všetkým potrebným vybavením, ktoré je nevyhnutné na údržbu a prevádzku rodinného domu.Už len sa nasťahovať a bývať v slepej tichej uličke v krásnom priestrannom bungalove na lukratívnom mieste v blízkosti centra Košíc(11 km k Auparku).Rozumná dohoda na cene je možná.Dom nie je zaťažený hypotékou, takže je ho možné bez problémov financovať cez hypotekárny úver.Na dome nie sú žiadne ťarchy a ani vecné bremená.Len vážny záujem.