inzercia, predaj, predám, bazár

EXKLUZÍVNY PREDAJ 3 - IZBOVÉHO BYTU V STAROM MESTE

Kategória: Byty

Ste milovníkom centra mesta Košíc a máte chuť sa vracať po práci do príjemného, vkusne zrekonštruovaného bytu s fascinujúcim výhľadom ? Tak ste určite na správnom mieste a prečítaním pár nižšie uvedených riadkov Vás o tom bez pochýb presvedčíme.

EQUILIBRIO real v spolupráci s Mgr. Silviou Švajkovou ponúka na predaj veľmi príjemný a vkusne kompletne zrekonštruovaný 3 - izbový byt so zasklenou loggiou v Starom meste na Dargovskej ulici v Košiciach.

Byt sa nachádza na 9. poschodí v 12 - poschodovom panelovom bytovom dome, v centre mesta Košíc s fascinujúcim výhľadom. Bytový dom bol obnovený a zateplený aj vrátane strechy bytového domu. Modernizácia oboch výťahov zabezpečuje bezpečné dopravenie do Vašich domácností. V bytovom dome prebehla výmena ležatých a zvislých rozvodov.

Byt má výmeru 66 m2, loggia 3,5 m2 a je orientovaný na S/Z.
Majitelia v roku 2015 zrealizovali kompletnú rekonštrukciu bytu, veľmi vkusnú a zároveň pre každodenné využitie praktickú. Použitím kvalitných materiálov dodali bytu punc hodnoty a záruku dlhodobého užívania všetkých priestorov k maximálnej spokojnosti. Samotný výber nábytku a zariadenia ešte vyzdvihuje jedinečnosť tohto bytu a perfektný vkus majiteľov.

Byt pozostáva z praktickej vstupnej chodby, nadväzujúcej na komfortnú obývaciu izbu, súčasťou ktorej je možnosť prejsť na presklenú lodžiu. Ak radi varíte a pečiete, tak v na mieru vstavanej kuchyni za pomoci kvalitných domácich spotrebičov, vykúzlite dobroty od výmyslu sveta. Ak na Vás doľahne únava, 2 komfortné izby, ktoré sú v súčasnosti využívané ako spálne Vám zaručia pohodlný oddych a relax. Toaleta a kúpeľňa s vaňou, umývadlom boli koncipované ako samostatné jednotky. Bezpečnosť bytu je zabezpečená kvalitnými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží pivnica.

Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, detské ihrisko, nákupné možnosti – veľký obchodný komplex TIP TOP. Len pár krokov od bytového domu a ste na zastávke MHD. Parkovanie je verejné a bezproblémové. Pešou chôdzou ste za 10 minút v historickom centre mesta.
Byt je bez tiarch a je v osobnom vlastníctve. Predáva sa komplet so zariadením.
Mesačné náklady: nájomné: 130 €, elektrina + plyn: 30 €

Cena nehnuteľnosti je: 204 990 €.

Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky.

Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Mgr. Silviu Švajkovú.
Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 3 – izbový byt, 3 izb., Staré Mesto, EQ real, eq
EXKLUZÍVNY PREDAJ 3 - IZBOVÉHO BYTU V STAROM MESTE
Podobné inzeráty
Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - DOHODA NA CENE MOŽNÁ
Kancelárie Obchodné priestory Pozemky Sklady Záhrady Ostatné Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - TOP - [29.11. 2022] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj 3 izbového bytu v ŽarnoviciPredaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 1 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 2 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 3 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 4 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 5 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 6 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 7 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 8 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 9 Predaj 3 izbového bytu v Žarnovici - 10 Ponúkame na predaj trojizbový byt v centre mesta Žarnovica. Byt sa nachádza na druhom poschodí v zateplenej tehlovej bytovke. V byte sú dve nepriechodné izby (detská izba a spálňa), kúpelňa s oddeleným wc, kuchyňa má vymenenú kuchynskú linku, špajzu a vstavanú potravinovú skriňu. V byte bola robená čiastočná rekonštrukcia - murované jadro s novými el. rozvodmi v kúpeľni a kuchyni, v celom byte vymenené plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a v kuchyni a chodbe dlažba. Vstup na balkón s pekným výhľadom je z obývacej izby. Byt je slnečný, teplý. Ponúka sa ako kompletne zariadený, alebo podľa dohody. Pozrite si aj virtuálnu prehliadku: V prípade záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na tel. č. alebo
EXKLUZÍVNY PREDAJ 3 - IZBOVÉHO BYTU V STAROM MESTE
Ste milovníkom centra mesta Košíc a máte chuť sa vracať po práci do príjemného, vkusne zrekonštruovaného bytu s fascinujúcim výhľadom ? Tak ste určite na správnom mieste a prečítaním pár nižšie uvedených riadkov Vás o tom bez pochýb presvedčíme. EQUILIBRIO real v spolupráci s Mgr. Silviou Švajkovou ponúka na predaj veľmi príjemný a vkusne kompletne zrekonštruovaný 3 - izbový byt so zasklenou loggiou v Starom meste na Dargovskej ulici v Košiciach. Byt sa nachádza na 9. poschodí v 12 - poschodovom panelovom bytovom dome, v centre mesta Košíc s fascinujúcim výhľadom. Bytový dom bol obnovený a zateplený aj vrátane strechy bytového domu. Modernizácia oboch výťahov zabezpečuje bezpečné dopravenie do Vašich domácností. V bytovom dome prebehla výmena ležatých a zvislých rozvodov. Byt má výmeru 66 m2, loggia 3,5 m2 a je orientovaný na S/Z. Majitelia v roku 2015 zrealizovali kompletnú rekonštrukciu bytu, veľmi vkusnú a zároveň pre každodenné využitie praktickú. Použitím kvalitných materiálov dodali bytu punc hodnoty a záruku dlhodobého užívania všetkých priestorov k maximálnej spokojnosti. Samotný výber nábytku a zariadenia ešte vyzdvihuje jedinečnosť tohto bytu a perfektný vkus majiteľov. Byt pozostáva z praktickej vstupnej chodby, nadväzujúcej na komfortnú obývaciu izbu, súčasťou ktorej je možnosť prejsť na presklenú lodžiu. Ak radi varíte a pečiete, tak v na mieru vstavanej kuchyni za pomoci kvalitných domácich spotrebičov, vykúzlite dobroty od výmyslu sveta. Ak na Vás doľahne únava, 2 komfortné izby, ktoré sú v súčasnosti využívané ako spálne Vám zaručia pohodlný oddych a relax. Toaleta a kúpeľňa s vaňou, umývadlom boli koncipované ako samostatné jednotky. Bezpečnosť bytu je zabezpečená kvalitnými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží pivnica. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, detské ihrisko, nákupné možnosti – veľký obchodný komplex TIP TOP. Len pár krokov od bytového domu a ste na zastávke MHD. Parkovanie je verejné a bezproblémové. Pešou chôdzou ste za 10 minút v historickom centre mesta. Byt je bez tiarch a je v osobnom vlastníctve. Predáva sa komplet so zariadením. Mesačné náklady: nájomné: 130 €, elektrina + plyn: 30 € Cena nehnuteľnosti je: 204 990 €. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitného poradcu Mgr. Silviu Švajkovú na tel. č. . Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam. Vyhľadávanie: 3 – izbový byt, 3 izb., Staré Mesto, EQ real, eq
EXKLUZÍVNY PREDAJ 3 - IZBOVÉHO BYTU V STAROM MESTE
Ste milovníkom centra mesta Košíc a máte chuť sa vracať po práci do príjemného, vkusne zrekonštruovaného bytu s fascinujúcim výhľadom ? Tak ste určite na správnom mieste a prečítaním pár nižšie uvedených riadkov Vás o tom bez pochýb presvedčíme. EQUILIBRIO real v spolupráci s Mgr. Silviou Švajkovou ponúka na predaj veľmi príjemný a vkusne kompletne zrekonštruovaný 3 - izbový byt so zasklenou loggiou v Starom meste na Dargovskej ulici v Košiciach. Byt sa nachádza na 9. poschodí v 12 - poschodovom panelovom bytovom dome, v centre mesta Košíc s fascinujúcim výhľadom. Bytový dom bol obnovený a zateplený aj vrátane strechy bytového domu. Modernizácia oboch výťahov zabezpečuje bezpečné dopravenie do Vašich domácností. V bytovom dome prebehla výmena ležatých a zvislých rozvodov. Byt má výmeru 66 m2, loggia 3,5 m2 a je orientovaný na S/Z. Majitelia v roku 2015 zrealizovali kompletnú rekonštrukciu bytu, veľmi vkusnú a zároveň pre každodenné využitie praktickú. Použitím kvalitných materiálov dodali bytu punc hodnoty a záruku dlhodobého užívania všetkých priestorov k maximálnej spokojnosti. Samotný výber nábytku a zariadenia ešte vyzdvihuje jedinečnosť tohto bytu a perfektný vkus majiteľov. Byt pozostáva z praktickej vstupnej chodby, nadväzujúcej na komfortnú obývaciu izbu, súčasťou ktorej je možnosť prejsť na presklenú lodžiu. Ak radi varíte a pečiete, tak v na mieru vstavanej kuchyni za pomoci kvalitných domácich spotrebičov, vykúzlite dobroty od výmyslu sveta. Ak na Vás doľahne únava, 2 komfortné izby, ktoré sú v súčasnosti využívané ako spálne Vám zaručia pohodlný oddych a relax. Toaleta a kúpeľňa s vaňou, umývadlom boli koncipované ako samostatné jednotky. Bezpečnosť bytu je zabezpečená kvalitnými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží pivnica. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, detské ihrisko, nákupné možnosti – veľký obchodný komplex TIP TOP. Len pár krokov od bytového domu a ste na zastávke MHD. Parkovanie je verejné a bezproblémové. Pešou chôdzou ste za 10 minút v historickom centre mesta. Byt je bez tiarch a je v osobnom vlastníctve. Predáva sa komplet so zariadením. Cena nehnuteľnosti je: 198 000 €. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real. Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam. Vyhľadávanie: 3 – izbový byt, 3 izb., Staré Mesto, EQ real, eq
NA PREDAJ nadštandardný 3-izbový byt v BA - Staré Mesto
Ponúkame na predaj priestranný nadštandardný 3-izbový byt s dvomi kúpeľňami, dvomi šatníkmi a dvomi loggiami v Bratislave – Starom Meste na Pražskej ulici. Bytový dom je štvorposchodový s výťahom a je postavený z pálenej tehly. Výmery ponúkaného 3-izbového bytu sú nasledovné: - podlahová plocha bytu je 93,36 m2 - loggia 1 – 5,16 m2 - loggia 2 – 3,46 m2 - pivničná kobka – 7,5 m2 ---------------------------------------------------- - celková rozloha – 109, 48 m2 Byt, ktorý sa nachádza na zvýšenom prízemí štvorposchodového bytového domu s výťahom, prešiel vo februári 2023 celkovou náročnou rekonštrukciou. Všetky rozvody inštalácií sú v byte nové. Nová kuchynská linka na báze dreva s novými vstavanými spotrebičmi (umývačka riadu, indukčná varná doska, digestor, elektrická rúra, mikrovlnka, chladnička s mrazničkou, kameninový drez s batériou) je vyhotovená na mieru. Vykurovanie bytu je podlahové zabezpečené vlastným novým plynovým kotlom. Okná sú nové plastové s izolačným dvojsklom a s interiérovými žalúziami. Vstupné dvere sú nové bezpečnostné, protipožiarne. Interiérové dvere sú zásuvné do steny, čo umožňuje budúcim majiteľom priestrannejšie a praktickejšie využitie jednotlivých miestností. Dispozícia bytu: Vstupná predsieň je prepojená chodbou, v ktorej sa nachádza veľká vstavaná skriňa s úložným a odkladacím priestorom. Z chodby sa vchádza do dennej časti bytu, ktorá je tvorená obývačkou voľne prepojenou s kuchyňou. Z obývačky je vchod do spálne s loggiou a šatníkom. Chodbou sa ďalej vchádza na zadnú loggiu orientovanú do tichého dvora a do druhej spálne s vlastnou kúpeľnou so sprchovacím kútom, umývadlom, toaletou a samostatným šatníkom. Zo vstupnej predsiene je vstup do priestrannej kúpeľne s vaňou, umývadlom a toaletou. Orientácia bytu je východ – západ. Inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, kanalizácia Parkovanie pre rezidentov je vo dvore, ktorý prináleží bytovému domu. Spolu s bytom sa predáva spoluvlastnícky podiel na pozemku, na ktorom je bytový dom postavený a na pozemku vo dvore. Byt je bez tiarch a kúpou je ihneď k dispozícii novému majiteľovi. Na túto nehnuteľnosť v súčasnosti nie je vypracovaný energetický certifikát. Informácie o nehnuteľnosti majú informatívny charakter a môžu podliehať zmenám. Cena priestranného nadštandardného 3-izbového bytu s dvomi kúpeľňami, dvomi šatníkmi a dvomi loggiami v Bratislave – Starom Meste na Pražskej ulici je 479.900,- eur vrátane provízie realitnej kancelárie. Ohľadom Vášho záujmu o obhliadku nehnuteľnosti ma kontaktujte prosím telefonicky: alebo mailom: renataduffekova@ S vybavením tej najvýhodnejšej hypotéky pre Vás Vám rada pomôže naša finančná poradkyňa Dorota Duffeková, mobil: , mail: dorota.duffekova@ © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom RK Eclipsereal s. r. o.
(REZERVOVANÝ)EXKLUZÍVNY PREDAJ 3 - IZBOVÉHO BYTU V STAROM ME
Ste milovníkom centra mesta Košíc a máte chuť sa vracať po práci do príjemného, vkusne zrekonštruovaného bytu s fascinujúcim výhľadom ? Tak ste určite na správnom mieste a prečítaním pár nižšie uvedených riadkov Vás o tom bez pochýb presvedčíme. EQUILIBRIO real v spolupráci s Mgr. Silviou Švajkovou ponúka na predaj veľmi príjemný a vkusne kompletne zrekonštruovaný 3 - izbový byt so zasklenou loggiou v Starom meste na Dargovskej ulici v Košiciach. Byt sa nachádza na 9. poschodí v 12 - poschodovom panelovom bytovom dome, v centre mesta Košíc s fascinujúcim výhľadom. Bytový dom bol obnovený a zateplený aj vrátane strechy bytového domu. Modernizácia oboch výťahov zabezpečuje bezpečné dopravenie do Vašich domácností. V bytovom dome prebehla výmena ležatých a zvislých rozvodov. Byt má výmeru 66 m2, loggia 3,5 m2 a je orientovaný na S/Z. Majitelia v roku 2015 zrealizovali kompletnú rekonštrukciu bytu, veľmi vkusnú a zároveň pre každodenné využitie praktickú. Použitím kvalitných materiálov dodali bytu punc hodnoty a záruku dlhodobého užívania všetkých priestorov k maximálnej spokojnosti. Samotný výber nábytku a zariadenia ešte vyzdvihuje jedinečnosť tohto bytu a perfektný vkus majiteľov. Byt pozostáva z praktickej vstupnej chodby, nadväzujúcej na komfortnú obývaciu izbu, súčasťou ktorej je možnosť prejsť na presklenú lodžiu. Ak radi varíte a pečiete, tak v na mieru vstavanej kuchyni za pomoci kvalitných domácich spotrebičov, vykúzlite dobroty od výmyslu sveta. Ak na Vás doľahne únava, 2 komfortné izby, ktoré sú v súčasnosti využívané ako spálne Vám zaručia pohodlný oddych a relax. Toaleta a kúpeľňa s vaňou, umývadlom boli koncipované ako samostatné jednotky. Bezpečnosť bytu je zabezpečená kvalitnými bezpečnostnými dverami. K bytu prináleží pivnica. Byt sa nachádza v lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, detské ihrisko, nákupné možnosti – veľký obchodný komplex TIP TOP. Len pár krokov od bytového domu a ste na zastávke MHD. Parkovanie je verejné a bezproblémové. Pešou chôdzou ste za 10 minút v historickom centre mesta. Byt je bez tiarch a je v osobnom vlastníctve. Predáva sa komplet so zariadením. Cena nehnuteľnosti je: 198 000 €. Majiteľ nehnuteľnosti si vyhradzuje právo na výber kupujúceho podľa najlepšej ponuky. Pre viac informácií o nehnuteľnosti, prosím kontaktujte realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real. Možnosť 3D virtuálnej obhliadky, ktorú na vyžiadanie zašleme na e-mail. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis. Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam. Vyhľadávanie: 3 – izbový byt, 3 izb., Staré Mesto, EQ real, eq
PNORF – 4i byt s 2x loggiou a výhľadom na Staré Mesto
Virtuálna obhliadka: Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj zariadenú a kompletne vybavenú novostavbu 4-izbového bytu s obytnou plochou 100 m2 a dvoma loggiami 7,9 m2, ktorý vznikol spojeným dvoch samostatných 2-izbových bytov, nachádzajúci sa v PROXENTA Residence na Mýtnej ul. 50 v Starom Meste Bratislavy. Byty sa nachádzajú vedľa seba, na 12.p./13p., každý má vlastný vchod, kúpeľňu a loggiu. V súčasnosti sú oba v užívaní štvorčlennej rodiny. Dispozícia Aktuálna dispozícia 2i bytu s obytnou plochou 45,81 m2 a loggiou 2,00 m2, nachádzajúceho sa na 12. p. polyfunkčnej budovy: vstup, vľavo sa nachádza priestor pre aut. práčku so sušičkou, ďalej je kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou. Vpravo, po celej dĺžke miestnosti je vytvorený nadštandardný úložný priestor, ktorého súčasťou je botník, šatník, sedenie a ďalší odkladací priestor. Nasleduje otvorená dispozícia dennej časti bytu s kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi a kuchynský ostrovček s pracovnou doskou z mramoru a zabudovanou indukčnou varnou doskou. Vedľa chladničky s mrazničkou sa nachádza nepriznaný vstup do spálne. Z oboch miestností je výstup na loggiu JZ orientácie. K bytu patrí komora 3,00 m2, ktorá sa nachádza na II. PP budovy. Aktuálna dispozícia väčšieho 2i bytu s obytnou plochou 54,37 m2 a loggiou 5,90 m2, nachádzajúceho sa na 12. p. polyfunkčnej budovy: vstup, chodba, po jej celej ľavej strane sa nachádza nadštandardný úložný priestor vrátane šatníka. Na konci chodby sa nachádza spálňa západnej orientácie. Pred spálňou vľavo sa vstupuje do obývacej izby s priestrannou loggiou západnej orientácie s panoramatickým výhľadom na centrum mesta a Kolibu. Z obývacej izby sa vstupuje do kúpeľne s vaňou a toaletou. Z oboch izieb je výstup na priestrannú loggiu južnej orientácie. K bytu patrí komora 3,00 m2, ktorá sa nachádza na II. PP budovy. V cene bytu je jedno parkovacie miesto. Byty je možné kúpiť aj samostatne. Vybavenie a zariadenie bytu Byt má veľké hliníkové okná s izolačným trojsklom, drevené podlahy, mramorové pracovné dosky v kuchyni, moderný, na mieru vyrobený nábytok, klimatizáciu, 2,98 m vysoké stropy a kvalitné spotrebiče. Polyfunkčná budova Proxenta Residence z r. 2020 s nezameniteľným architektonickým riešením stojí na frekventovanom Račianskom Mýte. Má dva vstupy, z Mýtnej a Radlinského ulice. V suteréne sa nachádza automatizované zakladacie parkovanie. Pri vstupe do budovy sa nachádza recepcia a reprezentatívny priestor vstupnej loby pre rezidentov a ich návštevy. Prednosti nehnuteľnosti Moderné zariadenie a vybavenie dokončené v prvej polovici roku 2021, súčasne mestské aj tiché bývanie odizolované 12. poschodím bytu a izolačným trojsklom hliníkových okien, západy slnka s kulisou dominánt mesta, lokácia v Starom Meste, verejný dopravný uzol bez potreby používať auto.