inzercia, predaj, predám, bazár

exterierove svietidlo rabalux

Kategória: Ostatné drobné

celkom nove exterierove svietidlo rabalux denver 2 odolne voci vode a uv ziareniu,vhodne aj do interieru,v ponuke este 2ks,len vazny zaujem prosim
exterierove svietidlo rabalux
Podobné inzeráty
Solárne pouličné svietidlo
Solárne pouličné svietidlo W7103A-5 S 210W pohybovým senzorom a diaľkovým ovládaním Hľadáte energeticky úsporné vonkajšie svietidlo? Toto je vonkajšie solárne svetlo. Okrem šetrenia energie si ho môžete jednoducho nastaviť aj pomocou diaľkového ovládača. Svietidlo s výkonom 210W má vysokú svietivosť, súmrakový spínač a pohybový senzor. Pomocou jeho diaľkového ovládania môžete jednoducho ovládať trvanie a intenzitu osvetlenia. Vďaka dizajnu je svietidlo vodeodolné, vďaka čomu je perfektnou voľbou aj pre vonkajšie použitie. súmrakový spínač pohybový senzor diaľkový ovládač výkon: 210W doba nabíjania: 5-12 hodín na slnku doba prevádzky: 1-2 dni, v závislosti od prevádzkového režimu vodeodolný odolný voči vode a prachu
UV LED lampa baterka svietidlo 365NM
Predám nevyužité UV LED svietidlo, vreckovú baterku, lampu. Ultrafialové svetlo umožní napríklad rýchlu kontrolu pravosti dokladov, bankoviek a platobných kariet. Ďalej slúži aj na kontrolu čistoty alebo kvality materiálu, vytvrdzovania UV lepidiel či k forenznej analýze. UV baterka dokáže nájsť škvrny od domácich zvierat na kobercoch a dokonca odhaliť dermatofytózu u vášho domáceho maznáčika. Batéria vyžaruje čisté UV svetlo s vlnovou dĺžkou 365 nm, ktoré je zodpovedné za jeho účinnosť. Je vyrobené z hliníka, vďaka čomu je veľmi pevné a odolné. Svietidlo je vodeodolné. Možno použiť v daždi. Spínač je istený pevnou gumou a použité o-krúžky chránia zariadenie pred vniknutím kvapaliny. Svietidlo má plynulé nastavenie zoomu, zaostruje svetelný lúč od veľmi širokého po vysoko zaostrené.
UV LED lampa baterka svietidlo 365NM 395nm
Predám nevyužité UV LED svietidlo, vreckovú baterku, lampu. Ultrafialové svetlo umožní napríklad rýchlu kontrolu pravosti dokladov, bankoviek a platobných kariet. Ďalej slúži aj na kontrolu čistoty alebo kvality materiálu, vytvrdzovania UV lepidiel či k forenznej analýze. UV baterka dokáže nájsť škvrny od domácich zvierat na kobercoch a dokonca odhaliť dermatofytózu u vášho domáceho maznáčika. Batéria vyžaruje čisté UV svetlo s vlnovou dĺžkou 365 nm, ktoré je zodpovedné za jeho účinnosť. Je vyrobené z hliníka, vďaka čomu je veľmi pevné a odolné. Svietidlo je vodeodolné. Možno použiť v daždi. Spínač je istený pevnou gumou a použité o-krúžky chránia zariadenie pred vniknutím kvapaliny. Svietidlo má plynulé nastavenie zoomu, zaostruje svetelný lúč od veľmi širokého po vysoko zaostrené. Dualna led lampa 2v1 UV 395 nm a biela led baterka za 10€ Mini led UV 395nm lampa na poslednej fotke za 7€.
LED svietidlo Tungsram
LED svietidlo Tungsram - [23.11. 2022] LED svietidlo Tungsram, nové, nepoužité, bez prívodného kábla.
Nudzove svietidlo
Predam núdzové svietidlo LAROS LED Emergency 3H - Svietidlo núdzové LED Nove,zabalene Cena aj s poštovným
Svietidlo RANARP
Mám na predaj toto svietidlo IKEA RANARP je to svietidlo na 3 kusy žiaroviek gu 10 cena je 25€, Len osobný odber Bratislava. V rámci Bratislavy sa vieme dohodnúť aj na odbornej montáži svietidla.