inzercia, predaj, predám, bazár

Externý bles

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predám, nový odskúšaný externý blesk spolu s riadiacou jednotkou pre Sony. Cenu kľudne navrhnite.
Externý bles
Podobné inzeráty
Blesk - Neewer TT560 SpeedLite - univerzalny
Predám blesk Neewer TT560 SpeedLite - univerzalny. Neewer TT560 univerzálny externý blesk Rozjasnite zábery s novým príslušenstvom – kúpte si foto blesk. Neewer TT560 univerzálny externý blesk je univerzálny blesk pre všetky digitálne fotoaparáty. Externý blesk disponujúci smerným číslom 38 zaistí oveľa väčší výkon než bežne integrované blesky vo fotoaparáte. Poradí si s každým záberom a zabezpečí vyjasnenie veľmi tmavej scény. Využiť ho môžete aj k úspešnému zachyteniu celej scény pri bežnom dennom svetle, alebo vďaka nemu môžete osvetliť objekty snímané proti svetlu. Zásadné znaky externého blesku Neewer TT560 - univerzálny externý blesk Viac info: ✉ Telefón,Email,Sms,Whatsapp ☎ Inzerát je aktuálny do zmazania ✨
Bles SONY
Predám blesk SONY HVL-F32X. Použitý pár krát, veľmi zachovalý stav. Cena 60€.
Nikon blesky SB-800 a SB-25
Ponukam na predaj Nikon blesky: SB 800 - 169€ Externy blesk s difuzerom, podpora i-TTL. Na 4 (5 s pouzitim externeho puzdra) baterie AA. Plne funkcny v super stave s puzdrom a 2 farebnymi filtrami. Viac info: SB 400 - PREDANY Lahky externy blesk, hlava blesku sa da naklapat. Podpora i-TTL. Na 2 AA baterie Plne funkcny v super stave s puzdrom. Viac info: SB 25 - 89€ Vysoko vykonny externy blesk. Podpora TTL. Otocna a sklopna hlava. Na 4 AA baterie. Plne funkcny v super stave s puzdrom a stojancekom. V pripade potreby poslem viac fotiek. Odber idealne v Kosiciach.
Externý blesk+bezdrôtová riadiaca jednotka
Predám nový, nepoužívaný externý blesk s bezdrôtovou riadiacou jednotkou pre Sony. Cena 170€+dohoda
Retro externý blesk
Predám ruský externý blesk z roku 1977. Blesk je plne funkčný. Cena dohodou
Externý blesk Nikon SB-700
Dobrý deň, ponúkam na predaj zachovaný a nepoužívany externý blesk Nikon SB-700 plus farebné a biely difusery. Cena dohodou.