inzercia, predaj, predám, bazár

Extravagantné kotníkové čižmy

Kategória: Topánky, obuv

Ponúkam na predaj extravagantné kotníkové čižmy na platforme s ozdobnými prackami.
Len vyskúšané.
Veľkosť 40
Extravagantné kotníkové čižmy
Podobné inzeráty
Dámske čižmy vysoké aj kotníkové, veľ.41 Ecco, Pia Corsini
1/ Kožené kotníkové čižmičky ECCO, veľ. 41 Dámske kotníkové čižmičky Ecco, veľ. 41, vnútorná dĺžka 26-26,5cm, navýšenie pod pätou 3,5cm. Čižmičky sú kožené, ľahučké, kolekcia Ecco light. Mäkučká koža, pohodlné. Málo nosené, veľmi dobrý stav. Cena 27€ + poštovné. 118 2/ Dámske čižmy Pia Corsini, veľ.41 Dámske čižmy Pia Corsini veľ. 41, vnútorná dlžka 26cm, opätok je stabilný, 7 cm vysoký. Farba antracitovo-čierna. Výška čižmy od podlahy je 41cm, aj šírka hore cez lýtko je 40cm + na boku je všitá gumička. Zapínanie z vnútornej strany na dlhý zips. Nie sú kožené, ani koženkové - je to taká špeciálna látka - vyzerá ako brúsená koža, zvnútra podšité. Nosené, bežné známky nosenia, nepoškodené. Cena 13€ + poštovné. 119 Pri kúpe obidvoch poštovné neplatíte.
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Zlaté čižmy dámske extravagantné
Zlaté čižmy dámske extravagantné extra kúsok veľkosť 36 a 37 nevyužijem
Extravagantné čižmy zn. ROBERTO BOTELLA
Extravagantné čižmy známej značky Roberto Botella so vzorom hadej kože. Nové, nenosené. V pôvodnej krabici. Veľkosť EU40.
Extravagantné  čižmy, kabelka
Exclusive kabelka KE.32 Koža Znacka: ESSENTIEL ANTWERP Stav: minimálne nosené Cena: 29,90e Extravagantné čižmy vysoké Stav: nové,nenosené Napodobenina koze Veľkosť: 41 Cena: 15,90e Pozrite si Naše ďalšie inzeráty na .
Členkové čižmy na opätku
členkové čižmy, kotníkové čižmy, čižmy na opätku, kožené čižmy - úplne nové, nenosené - material: koža, boky sú z elastického materiálu vďaka čomu dobre držia na nohe - cena: 20 Eur + poštovné