inzercia, predaj, predám, bazár

Fallout 4 power armour figúrka

Kategória: Modelárstvo

Ponúkam na predaj túto figúrku z hry fallout 4. Bola vytlačená na 3D tlaciarni a ručne maľovaná. Fígúrka je veľmi detailne a precízne prevedená čož z nej robí skvelý dizajnový prvok do poličky alebo na stôl. Ideálna pre fanúšikov hry.
Možnosť zaslať na dobierku
Fallout 4 power armour figúrka
Podobné inzeráty
Predám set na Farbenie / Modelovanie figúrok
Predám tento set s farbami a nástrojmi k modelovaniu / farbeniu figúriek. Uložené v drevených boxoch. 2x FIGURKA Stormcast Eternals Vindicator 1x sprej s farbou - Retributor Armour 1x sprej s farbou - Mechanicus Standard Grey Farby (VŠETKY NENAČATÉ) 2x Corax White 2x Leadbelcher 2x Kantor Blue 2x Retributor Armour 2x Stirland Mud 2x Agrax Earthshade 1x Abaddon Black 1x Averland Sunset 1x Mephiston Red 1x Rhinox Hide 1x Orruk Flesh 1x Bugman's Glow 1x Steel Legion Drab Štetce: 2x Citadel Starter Brush (štetec) 1x štetec na detaily 1x štetec medium 1x štetec brush Nástroje: 1x Citadel Kliešte 1x Scrapper - na zahladzovanie nerovností 1x modelárske lepidlo na figúrky 1x skalpel s rukoväťou 1x meter 1x Citadel stojan na figúrky fri farbení 1x paleta na farby Osobný odber Bratislava / Nové Mesto nad Váhom inak + poštovné.
Predám set na Farbenie / Modelovanie figúrok
Predám tento set s farbami a nástrojmi k modelovaniu / farbeniu figúriek. Uložené v drevených boxoch. 2x FIGURKA Stormcast Eternals Vindicator 1x sprej s farbou - Retributor Armour 1x sprej s farbou - Mechanicus Standard Grey Farby (VŠETKY NENAČATÉ) 2x Corax White 2x Leadbelcher 2x Kantor Blue 2x Retributor Armour 2x Stirland Mud 2x Agrax Earthshade 1x Abaddon Black 1x Averland Sunset 1x Mephiston Red 1x Rhinox Hide 1x Orruk Flesh 1x Bugman's Glow 1x Steel Legion Drab Štetce: 1x Citadel Starter Brush (štetec) 1x štetec na detaily 1x štetec medium Nástroje: 1x Citadel Kliešte 1x Scrapper - na zahladzovanie nerovností 1x modelárske lepidlo na figúrky 1x skalpel s rukoväťou 1x meter 1x Citadel stojan na figúrky fri farbení 1x paleta na farby Osobný odber Bratislava / Nové Mesto nad Váhom inak + poštovné.
americky tankisti
2x rezin figurka,2 x plastova figurka, +rezin veza sherman
LIMITOVANA EDICIA STAR WARS Shadow Stormtrooper
Predam novú,nerozbalenu stavebnicu postavy zo Star Wars, stavebnica sa skladá zo 187ks časti. Na zostavenie nie sú potrebné ani farby, ani lepidlo, hotová figúrka je členitá a teda pohyblivá ako akčná figúrka. Cena: 85eur
Temny učen Ren figurka zo Star wars
3x figurka temny učen Ren,
Rock  Star Wars Legion figurka
Figurka sa predava s podstavcom, nenatreta . 3d print,je vhodna k hre Star Wars Legion,vysoka kvalita tlace bez vrstevnic