inzercia, predaj, predám, bazár

FANTEC MM-FHDL multimedialne centrum 2TB

Kategória: Ostatné

Predam FANTEC MM-FHDL multimedialne centrum s 2TB SATA hardiskom Je pouzivane ale vsetko je funkcne. S dialkovym ovladanim. S 12V adapterom. Da sa pripojit aj k starym TV cez SCART. Da sa pouzivat aj bez TV vdaka mini obrazovke - hlavne na pocuvanie hudby idealne ako transport do DAC cez opticky S/PDIF. Prehrava perfektne aj DVD ISO subory.
Multimediálny prehrávač FANTEC MM-FHDL si nájde svoje miesto v každej obývacej izbe. Medzi podporované súbory patrí napríklad MP3, WMA, OGG, AVI, MPEG, nechýba ani podpora obľúbených formátov DivX a XviD. Tiež je možné prezerať fotografie a obrázky uložené vo formáte JPEG a BMP. Pre spojenie s počítačom slúži konektor USB, alebo Fast Ethernet sieťové rozhranie. Prehrávač disponuje moderným rozhraním HDMI, ktoré dovoľuje sledovať filmy vo vysokom HD rozlíšení. Prehrávač je vybavený 2 USB porty a ethernet konektorom pre pripojenie k Vašej lokálnej sieti. Okrem prehrávania všetkých bežne podporovaných videoformátov si môžete prezerať fotky, počúvať hudbu, alebo streamovať internetová rádia.
Podporované súbory:
Audio: MP3, OGG, WMA, WAV, AAC, FLAC
Video: AVI, MKV, TS, M2TS, MPG, MP4, M4V, MOV, VOB, ISO, IFO, DAT, WMV, ASF, RM, RMVB, FLV, XviD, DivX 3/4/5
Fotografie:JPEG, JPG, BMP, GIF, TIF, PNG
Titulky: SRT, SMI, SSA, ASS, idx/SUB, SUB
Internetové rádiá

Rozhranie:
SATA - podporuje disky do 2 TB
USB
HDMI
Ethernet LAN RJ-45
S/PDIF optický
S/PDIF koaxiálny
A/V výstup
YUV výstup

FANTEC MM-FHDL multimedialne centrum 2TB
Podobné inzeráty
Predám Multimediálne Centrum Android TV Strong Leap S-1
Predám multimediálne centrum Strong Leap S-1, ktoré vie "premeniť" štandardnú telku na Smart TV. Umožňuje streamovať YouTube, Netflix, Prime, Disney+ a ďalšie z mobilu, tabletu alebo notebooku na televíziu. K internetu sa pripája bezdrôtovo, súčasťou balenia je aj adaptár a HDMI kábel, tiež ovládač (možné je však ovládať aj hlasom)
Externy HDD case
Predam Fantec FB-35US2. Zmesti sa don 1x 3.5" disk, podporuje USB, eSata. Aktivne napajanie
FANTEC Qb-X8US3-6G
Rozbalene len kôli fotke. Čisto nový nepoužitý. Pri rýchlom jednaní možná dohoda.
Multimediálne puzzle Pláž
Predám multimediálne puzzle s obrázkom pláže, 1000 dielov výrobca Clementoni. Obsahuje špeciálne karty, pomocou ktorých sa dajú na puzzle vytvárať rôzne efekty a počúvať súvisiace zvuky. Je nové, nerozbalené. Cena 15 eur aj s poštovným.
NAS Western Digital My Cloud Pro PR2100 2TB
Parametre a špecifikácia Typ úložiska Typ úložiska HDD Formát (Form Factor) 3.5" Kapacita úložiska HDD 2Tb Rozmery Šírka 108,6 mm (10,86 cm) Výška 147,8 mm (14,78 cm) Hĺbka 216,1 mm (21,61 cm) Farba Farba Čierna Úložisko Maximálna kapacita 16 000 GB Služby Podporované služby Media server (DLNA), Cloud server Výkon Frekvencia procesora 1,6 GHz Procesor Intel Pentium N3710 (quad-core) Využitie Využitie Firemný, GDPR ready Vyhotovenie Desktop Rozhraní LAN 2 × USB 2.0 2 × USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 × Rozmery Hĺbka 216 mm Hmotnosť 2,17 kg Šírka 147 mm Výška 108 mm
USB kľúč 2TB
Predám nový USB kľúč 2TB.