inzercia, predaj, predám, bazár

Fatrafol ,sika

Kategória: Ostatné

Izolovanie balkónou,striech ,platne
Fatrafol ,sika
Podobné inzeráty
Strešná hydroizolačná fólia PVC ASA (SIKA, Fatrafol, Bauder)
Predám strešnú hydroizolačnú fóliu pre izoláciu plochých striech alebo iných budov, prístreškov, pivníc, garáží, maringotiek, balkónov, terás, prístreškov, vnútornú izoláciu novostavieb (izolácie platne), pod zakladacie múry, ... Veľmi kvalitná, nemecká, hydroizolačná fólia (membrána) o hrúbke 1,5mm, vystužená skleným vláknom, priamo s rúnom (geotextíliou) 200g/m2. Rúno je potiahnuté vrstvou veľmi silného, priľnavého lepidla. Nie je potrebné kotvenie, prípadne iné uchytávanie, dokonca nemusí byť štrkovanie strechy. Materiál ako Tectofin SK, RV a podobne (podobné ako SIKA, Fatrafol, Bauder, Alkorplan a iné). Bežná cena v predajniach je 25,00eur/m2. Farba šedá svetlá, prípadne hnedá (tmavý antracit). Širka 1,00m alebo 1,62m alebo 2,00m. Cena 7,90e/m2.
Uhlový strojový teplomer SIKA,Priamoukazujúci teplomer
Uhlový strojový teplomer SIKA ,Priamoukazujúci snímač teploty Cena za kus : 15 e Tel. kontakt :
Sika SikaBond T2 čierny (bal. 600 ml)
Sika SikaBond T2 čierny (bal. 600 ml)
priemyselný teplomer Sika 174B/175B
Predám priemyselné teplomery Sika. Z každého po jednom kuse. Cena ta kus 30€.Jeden ma teplomer zo spodu a druhý zo zadu.
Uhlový strojový teplomer SIKA,Priamoukazujúci teplomer
Uhlový strojový teplomer SIKA ,Priamoukazujúci snímač teploty Cena za kus : 10 e Tel. kontakt -
Predám penetračný náter SIKA Primer MB
Predam dvojzložkový penetračný náter SIKA Primer MB 10kg (7.5 + 2.5) určený pod drevene podlahy, parkety a pod. Original balenie, neotvorené s plastovou poistkou, ktorá sa poruší pri otvorení.