inzercia, predaj, predám, bazár

FAVORIT TURIST 1968 v pôvodnom originálnom stave

Kategória: Zberateľstvo

PREDÁM FAVORIT z pamätného roku 1968 . Rám bicykla je v pôvodnom originálnom stave , červená farba a polepy pôvodné , zodpovedajúce modelu a roku výroby . Riadidlá FAVORIT tourist , brzdové páky FAVORIT špeciál s perforovaním , brzdy FAVORIT špeciál , úchyt lanka na brzde s označením FAVORIT , originál celokovové dvojpáčky FAVORIT s vodítkom na lanko , prehadzovač a presmykač FAVORIT , kryt na reťaz na zadnom kolese s okrúhlym perforovaním zodpovedajúci 60-tym rokom , prevody 2 x 4 , kovové pedále.
Nové sú lanká bŕzd , prehadzovača a presmykača , nové rukoväte , nová sedanka .
Súčasť bicykla je ; predný a zadný hliníkový blatník , osvetlenie - predné + dynamo , zadné osvetlenie s dorazkou je na blatníku , originál kovový nosič FAVORIT turist .
K bicyklu pridávam športové riadidlá - barany .
FAVORIT  TURIST 1968 v pôvodnom originálnom stave
Podobné inzeráty
FAVORIT  TURIST 1968 v pôvodnom originálnom stave
PREDÁM FAVORIT z pamätného roku 1968 kedy nás oslobodili súdruhovia zo sovietskeho zväzu . Rám bicykla je v pôvodnom originálnom stave bez úprav - pieskovania , brúsenia , farbenia … , červená farba a polepy sú pôvodné , zodpovedajúce modelu a roku výroby . Riadidlá FAVORIT tourist , brzdové páky FAVORIT špeciál s perforovaním , brzdy FAVORIT špeciál , úchyt lanka na brzde s označením FAVORIT , originál celokovové dvojpáčky s označením FAVORIT s vodítkom na lanko , prehadzovač a presmykač FAVORIT , kryt na reťaz na zadnom kolese s okrúhlym perforovaním zodpovedajúci 60-tym rokom , prevody 2 x 4 , kovové pedále. Nové sú lanká bŕzd , prehadzovača a presmykača , nové rukoväte , nová sedanka - viem dodať originálnu zo 60-tých rokov . Súčasť bicykla je ; predný a zadný hliníkový blatník , osvetlenie - predné + dynamo , zadné osvetlenie s dorazkou je na blatníku , originál kovový nosič FAVORIT turist . K bicyklu pridávam aj športové riadidlá - barany , pre možnosť športovej verzie , pripadne doplniť o originálnu sedačku FAVORIT zo 60-tých rokov .
FAVORIT TURIST 1968 v pôvodnom originálnom stave
PREDÁM FAVORIT Made in Czechoslovakia , z pamätného roku 1968 kedy nás oslobodili súdruhovia zo sovietskeho zväzu . Rám bicykla je v pôvodnom originálnom stave bez úprav - pieskovania , brúsenia , farbenia … , červená farba a polepy sú pôvodné , zodpovedajúce modelu a roku výroby . Riadidlá FAVORIT tourist , brzdové páky FAVORIT špeciál s perforovaním , brzdy FAVORIT špeciál , úchyt lanka na brzde s označením FAVORIT , originál celokovové dvojpáčky s označením FAVORIT s vodítkom na lanko , prehadzovač a presmykač FAVORIT , kryt na reťaz na zadnom kolese s okrúhlym perforovaním zodpovedajúci 60-tym rokom , prevody 2 x 4 , kovové pedále. Nové sú lanká bŕzd , prehadzovača a presmykača , nové rukoväte , nová sedanka - viem dodať originálnu koženú zo 60-tých rokov . Súčasť bicykla je ; predný a zadný hliníkový blatník , osvetlenie - predné + dynamo , zadné osvetlenie s dorazkou je na blatníku , originál kovový nosič FAVORIT turist . K bicyklu pridávam aj športové riadidlá - barany , pre možnosť športovej verzie , pripadne doplniť o originálnu sedačku FAVORIT zo 60-tých rokov .
2 Ks RETRO FAVORIT - TURIST 1962 + ŠPORT 1968
PREDÁM 2 ks RETRO FAVORIT - 1962 Turist (60 ročný) a 1968 sport (54 ročný) . Bicykle sú v pôvodnej modrej farbe s polepom Favorit zodpovedajúci modelu a roku výroby , takmer v pôvodnom stave , žiadne pieskovanie , farbenie .... originál . Pôvodné kožené sedlo , originál turistický nosič Favorit , kovové pedále , originál kovová jednopáčka Favorit , hliníkové blatníky s uchytením zodpovedajúcím 60-tým rokom , brzdy Favorit , prehadzovač Favorit , predstavec Favorit , 4 x 1 prevod * Pri odbere oboch spolu pridávam - 1x riadidlá barany , 1x páčky na brzdy Favorit , 1x dvojpáčky na prehadzovač / presmykač Favorit , 1x brzdy Favorit , 1x osvetlenie predné , 1x dinamo , 2x retro pumpy , 2x retro zámky , 1x originálne turistické brašne , 1x športové sedlo . Cena spolu 185 € / 99 € kus
2 Ks RETRO FAVORIT - TURIST 1962 + ŠPORT 1968
PREDÁM 2 ks RETRO FAVORIT - Made in Czechoslovakia - 1962 Turist (60 ročný) a 1968 sport (54 ročný) . Bicykle sú v pôvodnej modrej farbe s polepom Favorit zodpovedajúci modelu a roku výroby , takmer v pôvodnom stave , žiadne pieskovanie , farbenie .... originál . Pôvodné kožené sedlo , originál turistický nosič Favorit , kovové pedále , originál kovová jednopáčka Favorit , hliníkové blatníky s uchytením zodpovedajúcím 60-tým rokom , brzdy Favorit , prehadzovač Favorit , predstavec Favorit , 4 x 1 prevod * Pri odbere oboch spolu pridávam - 1x riadidlá barany , 1x páčky na brzdy Favorit , 1x dvojpáčky na prehadzovač / presmykač Favorit , 1x brzdy Favorit , 1x osvetlenie predné , 1x dinamo , 2x retro pumpy , 2x retro zámky , 1x originálne turistické brašne , 1x športové sedlo . Cena 99 € / kus - Spolu 185 € .
RETRO FAVORIT 1968 v pôvodnom originálnom stave
PREDÁM retro bicykel FAVORIT r.v. 1968 v pôvodnom originálnom stave . Má pôvodnú modrú farbu a polepy FAVORIT prislúchajúce modelu a roku výroby . Jedná sa o športovú verziu s pretekárskymi riadidlami - barany Má pôvodnú koženú sedačku , brzdy FAVORIT , prehadzovač FAVORIT , kovové pedále FAVORIT - krajky , kovovú jednopáčku FAVORIT , turistický nosič , prevody 4 x 1 , hliníkové blatníky s odrazkou . K bicyklu originál retro zámok na uzamknutie bicykla . K dispozícii je aj bicykel Favorit Turist z roku 1962 - cena spolu 185
RETRO FAVORIT Šport 1968 v pôvodnom originálnom stave
PREDÁM retro bicykel FAVORIT r.v. 1968 v pôvodnom originálnom stave . Má pôvodnú modrú farbu a polepy FAVORIT prislúchajúce modelu a roku výroby . Jedná sa o športovú verziu s pretekárskymi riadidlami - barany Má pôvodnú koženú sedačku , brzdy FAVORIT , prehadzovač FAVORIT , kovové pedále FAVORIT - krajky , kovovú jednopáčku FAVORIT , turistický nosič , prevody 4 x 1 , hliníkové blatníky s odrazkou . K bicyklu originál retro zámok na uzamknutie bicykla . K dispozícii je aj bicykel Favorit Turist z roku 1962 - cena spolu 185 € .