inzercia, predaj, predám, bazár

Fender Mustang GT100 - kombo

Kategória: Strunové nástroje

Predám 100w kombo zn. Fender Mustang GT100 a s ním pedal/switch MGT-4. Málo hrané.
Iba osobný odber - Bratislava
Fender Mustang GT100 - kombo
Podobné inzeráty
Kombo Fender + footswitch, pôv. cena 290 €
Predám multifunkčné modelingové kombo Fender Mustang GT 40, vhodné k elektrickej, elektro-akustickej a basovej gitare, a tiež ako reproduktor na počúvanie s Bluetooth. Používal som ho nepravidelne dva roky v domácom prostredí, je v perfektnom stave bez akýchkoľvek poškodení, ako nové. Pôvodná cena komba 218 €, footswitch 72 €. Výkon 4O W, stereo, dva 6.5 palcové reproduktory, drevená bedňa s vinylovým poťahom, wi-fi a Bluetooth, ľahko prenosné (7.7 kg), dá sa ovládať aj Fender aplikáciou. Hlasitosťou je ideálne na cvičenie, zvláda však aj skúšku s kapelou. Footswitch nielen prepína kanály či efetky, ale má aj vstavaný 60 sekundový looper (nahrávanie). Modeluje desiatky známych zosilňovačov, všetky známe Fender modely, takisto niekoľko Marshallov, Mesa Boogie, Orange, tiež VOX AC30 a Roland JC 120, a ďalšie. Čo sa týka efektov, sú tu všetky známe skreslenia (Big Muff, BOSS DS, Ibanez Tubescreamer, ProCo Rat...), množstvo delayov, reverbov, modulácii, wah, kompresorov atď. Kombo sa dá využiť aj ako kvalitný reproduktor na prehrávanie hudby či hranie s podkladom - AUX vstup alebo Bluetooth. Má niekoľko EQ profilov, vrátane Flat (neutrál). Môžete si ho vyskúšať a vyzdvihnúť osobne v Senci, prípadne pošlem na dobierku (pôvodné balenie + krabica s bublinkami) po úhrade poštovného vopred na účet. Predávam len spolu s nožným prepínačom, nie zvlášť.
Predám gitarové kombo Fender Princeton Chorus DSP
Predám 2 kanalové stereo gitarové kombo Fender Princeton Chorus DSP vo veľmi dobrom stave. Kombo má výkon 50 W a v stereo mode 2x 25W. Rok výroby je približne okolo roku 2001.Tento fendrik okrem krásneho clean zvuku v sebe skríva aj digitálne efekty reverb (hall,plate,room atď.) a chorus. Kombo je dobrou alternatívou pre tých, ktorý hľadajú lacnejšiu verziu slávneho Roland jazz chorusu. Dôvod predaja- kombo som kupoval ako záložne no momentálne ho nevyužívam.
Predam gitarove kombo ORANGE CRUSH 35RT
Predam gitarove kombo ORANGE CRUSH 35RT. Kombo je v bezchybnom stave. Dovod predaja je, ze do bytu mi to je zbytocne silne kombo. Popis produktu: 2-kanálové tranzistorové gitarové kombo zo série Crush ponúkajúce typický Orange zvuk. Disponuje 3-pásmovým ekvalizérom, predzosilňovačom s high gainom a citlivým overdriveom, detailnou saturáciou tónu, alebo skresleným kanálom, podobným ako pri ikonickom aparáte Rockerverb v tranzistorovej podobe. Kombo ponúka výkon 35 W a je osadené jedným 10" reproduktorom Voice of the World. Okrem toho je vybavené zabudovaným tlmeným efektovým loopom, efektom reverb, zabudovanou ladičkou, alebo funkciou CabSim, ktorá verne simuluje mohutný tón Orange 4 x 12 kabinetu cez slúchadlový výstup. Ovláda sa pomocou potenciometrov Dirty Gain, Treble, Middle, Bass, Clean/Dirty Volume a Reverb, ďalej prepínačom kanálov, alebo spínačom pre ladičku. Kombo má zabudovaný jeden 1/4" nástrojový vstup, slúchadlový výstup, AUX vstup, alebo konektor pre footswitch (nie je súčasťou balenia). Rozmery: 440 x 400 x 230 mm, hmotnosť: 11 kg. 
predám Squier Classic Vibe 60s Telecaster Thinline
Fender Squier Classic Vibe 60s Telecaster Thinline Natural Elektrická gitara zo série Fender Classic Vibe. Classic Vibe ‘60s Telecaster Thinline je inšpirovaná prvými semi-hollow gitarami zo 60. rokov. Prináša vynikajúci tón vďaka Fender alnico single-coil snímačom. Gitara je vybavená hlavou s klasickou potlačou inšpirovanou rokom 1960, štýlovým niklovým hardware a vintage povrchovou úpravou krku. Gitara kupovana v Muziker 12.2021 vo foto priložená FA ku gitare tiez nechávam Fender pás + zámky na git. pás prekvapí vás jej váha, úžastne lahká ale pri tom vyvážená ked som ju kúpil bola takmer nehratelná, dal som ju zoštelovat výrobcovi gitár nastavenie krku (gitara prišla s prehnutým krkom), nastavenie výšky strún + výmena za nové, prebrúsenie pražcov (tie origo bez úpravy rezali do ruky a zadrhávali pri tahaní strún), nastavenie ladenia a oktáv, toto všetko ma vyšlo na 50€ teraz hrá úžastne a všetko sedí a ladí, velmy príjemný dohmat gitara ako nová, bez známok použitia a bez jediného škrabanca, vyskúšaná len doma Telo: nato Povrchová úprava: lesklá, polyuretánové lakovanie Tvar tela: Telecaster Krk: javor Povrchová úprava krku: lesklá, uretánové lakovanie Tvar krku: "C" Menzúra: 648 mm Hmatník: javor Rádius: 241 mm Pražce: 21, Narrow Tall Nultý pražec: kosť, 42 mm Bridge snímač: Fender Designed Alnico Single-Coil Neck snímač: Fender Designed Alnico Single-Coil Ovládacie prvky: Master Volume, Master Tone, 3-polohový prepínač Kobylka: 3-Saddle Strings-Thru-Body Tele Bridge Hardware: nikel Ladiace mechaniky: Vintage-Style Pickguard: 4 vrstvy, Aged White Pearloid Struny: Nickel Plated Steel, hrúbka .009-.042 Farba: Natural
Fender Precision Classic 50s
Predám môj Fender Precision: telo - Fender Classic 50s Lacquer (nitrolak, made in Mexico) krk - Fender American Original 50s (nitrolak, made in USA) mechaniky - ultraľahké Gotoh GB640 Res-o-lite pickguard - Fender Pure Vintage '58 zámky - Dunlop kufor - Fender hard case Basu mám od r. 2018, v r. 2019 som vymenil krk z dôvodu že má podľa mňa príjemnejší profil. Všetky vymenené diely som kupoval v Muzikeri. Ide o veľmi ľahký nástroj, iba nejakých 3,6 kg, perfektne vyvážený, a vďaka nitrolaku pekne rezonuje. Basa bola aktívne hraná, za tú dobu čo ju mám som na nej odohral okolo 80 koncertov, takže všetky ťukance sú prirodzený relic :)
Fender Precision Bass Classic 50s
Predám môj Fender Precision Bass: telo - Fender Classic 50s Lacquer (nitrolak, made in Mexico) krk - Fender American Original 50s (nitrolak, made in USA) mechaniky - ultraľahké Gotoh GB640 Res-o-lite pickguard - Fender Pure Vintage '58 zámky - Dunlop kufor - Fender hard case Basu mám od r. 2018, v r. 2019 som vymenil krk z dôvodu že má podľa mňa príjemnejší profil. Všetky vymenené diely som kupoval v Muzikeri. Ide o veľmi ľahký nástroj, iba nejakých 3,6 kg, perfektne vyvážený, a vďaka nitrolaku pekne rezonuje. Basa bola aktívne hraná, za tú dobu čo ju mám som na nej odohral okolo 80 koncertov, takže všetky ťukance sú prirodzený relic :)