inzercia, predaj, predám, bazár

Fender Player Series Stratocaster MN Polar White

Kategória: Strunové nástroje

Predám málo hranú gitaru Fender Player Series Stratocaster vo vynikajúcom stave (viď. fotky), kupovanú v muzikeri.

Dôvod predaja: nepužívaná

Info:
Elektrická gitara typu Stratocaster z modelovej série Player Series. Telo nástroja je vyrobené z jelše a lakované lesklým polyesterovým lakom. Skrutkovaný krk vyrobený z javora s menzúrou dĺžky 648 mm a radiusom 241 mm je osadený javorovým hmatníkom s 22 pražcami typu Medium Jumbo. O ladenie a intonáciu sa stará sada uzavretých mechaník v prevedení chrome, nultý pražec so šírkou 42 mm zo syntetickej kosti a kobylka 2-Point Synchronized Tremolo s kameňmi typu Bent Steel Saddles. Po zapojení nástroja do komba sa o zvuk postará trojica snímačov Player Series Single-Coil v konfigurácii SSS. Snímače sa ovládajú pomocou prepínača s 5 polohami a potenciometrami Master Volume, Tone 1 a Tone 2. Farebné prevedenie: Polar White

Dobierka nie je možná, dovoz nie je mozný, LEN OSOBNÝ ODBER.

Odskúšanie je možné na kombe Vox VT20X.

Číslo je vymyslené.

Pre seriózny záujem prosím pošlite mail aj s ponukou.
Fender Player Series Stratocaster MN Polar White
Podobné inzeráty
Elektricka gitara set Fender Squier Stratocaster
Predam kompletnu sadu pripravenu na hranie. Gitara pouzita 3x od kupy. Fender Squier Stratocaster Pack IL Čierna Elektrický gitarový set, ktorý obsahuje gitaru Squier Stratocaster, zosilňovač Fender Frontman 10G, gitarový kábel, popruh, sadu brnkátok a gig bag. Gitara s telom v tvare Stratocaster zo série Affinity je ideálna pre začiatočníkov a je vybavená tromi štandardnými single-coil snímačmi, ktoré ponúkajú klasický Stratocaster tón. Vďaka hladkému a pohodlnému javorovému krku s profilom v tvare písmena C a ľahkému telu zaručuje tento nástroj skvelú hrateľnosť. Krk je osadený hmatníkom z dreviny Laurel s radiusom 9,5'', 21 medium jumbo pražcami a perleťovou intarziou. Dĺžka menzúry je 648 mm, šírka nultého pražca zo syntetickej kosti je 40,9 mm. Zvuk gitary je možné ovládať pomocou dvoch ovládačov Tone a jedného ovládača Master Volume. Nástroj ďalej ponúka štandardnú die-cast ladiacu mechaniku, kobylku Vintage-style 6-saddle so synchronizovaným tremolom a chrómový hardvér. Kombo Frontman 10G produkuje 10 W čistého Fender tónu a vďaka dvojici kanálov je vhodný pre akýkoľvek žáner. Farebné prevedenie: Black. Muziker odkial bol set kupovany Moznost odskusania a predaj osobne v ba. Trsatka niesu v k dispozicii.
PREDÁM Fender Player Plus Stratocaster HSS MN Cosmic Jade
Predám elektrickú gitaru Fender Player Plus Stratocaster HSS MN Cosmic Jade. Krajina výroby: Mexiko. V 100% stave, bez poškodenia, nahodené nové struny Dunlop 10-46 a vyladená do E standard (v prípade potreby môžem dať nastaviť do iného ladenia). Len osobný odber BA-NZ. Dôvod predaja - nevyužívam ju. Vlastnosti Farba výrobcu: Cosmic Jade Farba: Zelená Povrchová úprava : Lesk Typ: Stratocaster Telo: Jelša Krk : Javor Profil krku : Modern C Menzúra: 648 mm Rádius : 12 " Počet pražcov : 22 Šírka nultého pražca : 42,8 mm Hmatník: Javor Konfigurácia snímačov: H-S-S Model snímačov : 1x Player Plus Humbucking, 2x Player Plus Noiseless Strat Single-coil Ovládanie : 1x Volume, 2x Tone (1x Push/Pull) Prepínač snímačov : 5polohový Kobylka: Jednozvratné tremolo Ladiace mechaniky : Fender Sealed Locking Hardvér: Chróm/Nikel
Gold prísluš. Fender Squier 40th anniversary Stratocaster
Komplet Gold príslušenstvo Fender Squier 40th anniversary Stratocaster Predávam nové kompletné Gold príslušenstvo (viď foto) z Fender Squier 40th anniversary Stratocaster na ktorom som riešil hneď po kúpe gitary total upgrade. Stav komponentov je pôvodný bez akéhokoľvek opotrebenia. Nižšie je špecifikácia ponuky a link. + 6-Sedlové Vintage synchronizované tremolo, 3x tremolo struny, kotviaci systém a zadná krytka + 1-Vrstvový Pickguard z anodizovaného hliníka osadený 3x Fender design Alnico single snímačmi + Nultý pražec z kosti + Gold Vintage ladiace mecahniky + Gold 3,5 jack samica + Gold úchytka na struny + všetky skrutky Cena 139,-EUR Dohoda možná :)
REZERVOVANE  Fender Stratocaster Player Series
Ahojte, predám len v štúdiu hranú Fender Stratocaster el.gitaru. Bezchybný stav dôvod predaja je že ju nepoužívam. Na dobierku neposielam. Číslo je vymyslené. Kontaktuje ma mailom.
Predam Fender Squier Affinity Series Stratocaster MN WPG
Predam skoro nepouzivanu gitaru Fender Squier Affinity Series Stratocaster MN WPG Olympic White este s povodnymi foliami zakupena v 07.2022 ale cely cas odlozena v kute:) Parametre a špecifikácia Typ:Stratocaster Ovládače:Tónová clona (2 x), Hlasitosť Prepínač:5-polohový Ladiace mechaniky:Die Cast Počet pražcov:21 Konfigurácia snímačov:SSS Séria:Affinity Series Profil krku:C Snímače:Pasívne Kobylkový snímač:Ceramic Single-Coil Stredný snímač:Ceramic Single-Coil Snímač pri krku:Ceramic Single-Coil Kobylka/tremolo:2-Point Synchronized Tremolo Intarzia hmatníka:Black Dot Nultý pražec:Syntetická kosť Pickguard:3-Ply White Farba podľa výrobcu:Olympic White Povrchová úprava:Lesk Telo:Topoľ Krk:Javor Hmatník:Javor Povrchová úprava krku:Satin Urethane Konštrukcia:Skrutkovaný krk Hardware:Chróm Výstuha krku (Truss rod):Dual Action Menzúra (mm):648 Rádius hmatníka:9,5" Veľkosť pražcov:Medium Jumbo Šírka nultého pražca (mm):42 Ku gitare pridam cierne makke puzdro RockBag RB20526B Basic v hodnoter 19€ a gitarovy pas cierny Ernie Ball v hodnote 7€ taktiez vsetko nove nepouzivane.Pri rychlom jednani pridam gitarovu ladicku KORG GA-50.
Fender limited edition player stratocaster Double black
Ponúkam na predaj gitaru Player series Double black Stratocaster (limitovaná edícia) kupovanú v septembri 2021. Gitara bola používaná len doma. Súčasťou je tremolo bar. Made in Mexico. 2021. Ďalšie informácie: Preferujem osobný odber v BA.