inzercia, predaj, predám, bazár

FENDER Road Worn 50s Tele MN LPB

Kategória: Strunové nástroje

Predám el. gitaru FENDER Road Worn 50s Tele MN LPB

Gitara je plne funčkná má 110% stav (nastavená, naladené oktávy a pod.). Z USA dovezený a namotovaný špeciálny Bigsby Telecaster Vibrato Kit (s logom F), kúpil som (Reverb) k nej aj špecial krásny bledoružový kufor Fender. Gitaru som kúpil v CZ z (doklad samozrejmosťou). Mám ju presne dva roky no hral som dokopy na nej asi 5x.... žiaľ viac sa mi páči vizuálne a nesadla mi do rúk...evidentne... ťažké rozhodnutie...

Official info:

Farba výrobcu: Lake Placid Blue
Farba: Modrá
Povrchová úprava : Worn
Typ: Telecaster
Telo: Jelša
Top : N/A
Krk : Javor
Profil krku : Slim U
Menzúra: 648 mm
Rádius : 7,25 "
Počet pražcov : 21
Šírka nultého pražca : 42 mm
Hmatník: Javor
Konfigurácia snímačov: S-S
Model snímačov : 2x Vintage-Style ´50s Single-Coil Tele
Ovládanie : 1x Volume, 1x Tone
Prepínač snímačov : 3polohový
Kobylka: Pevná
Ladiace mechaniky : Fender
Hardvér: Chróm/Nikel
MIDI: Nie
USB: Nie
Kufor: Nie
Puzdro: Áno
Krajina výroby: Mexiko

Cena: 1200€

Lokalita: Bratislava + okolie (možný dovoz), odskúšanie samozrejmosťou

Kontakt: / igorfech@
FENDER Road Worn 50s Tele MN LPB
Podobné inzeráty
FENDER Road Worn 50s Tele MN LPB
Predám el. gitaru FENDER Road Worn 50s Tele MN LPB Gitara je plne funčkná má 110% stav (nastavená, naladené oktávy a pod.). Z USA dovezený a namotovaný špeciálny Bigsby Telecaster Vibrato Kit (s logom F), kúpil som (Reverb) k nej aj špecial krásny bledoružový kufor Fender. Gitaru som kúpil v CZ z (doklad samozrejmosťou). Mám ju presne dva roky no hral som dokopy na nej asi 5x.... žiaľ viac sa mi páči vizuálne a nesadla mi do rúk...evidentne... ťažké rozhodnutie... Official info: Farba výrobcu: Lake Placid Blue Farba: Modrá Povrchová úprava : Worn Typ: Telecaster Telo: Jelša Top : N/A Krk : Javor Profil krku : Slim U Menzúra: 648 mm Rádius : 7,25 " Počet pražcov : 21 Šírka nultého pražca : 42 mm Hmatník: Javor Konfigurácia snímačov: S-S Model snímačov : 2x Vintage-Style ´50s Single-Coil Tele Ovládanie : 1x Volume, 1x Tone Prepínač snímačov : 3polohový Kobylka: Pevná Ladiace mechaniky : Fender Hardvér: Chróm/Nikel MIDI: Nie USB: Nie Kufor: Nie Puzdro: Áno Krajina výroby: Mexiko Cena: 1000€ Lokalita: Bratislava + okolie (možný dovoz), odskúšanie samozrejmosťou Kontakt: / igorfech@
Fender Precision Classic 50s
Predám môj Fender Precision: telo - Fender Classic 50s Lacquer (nitrolak, made in Mexico) krk - Fender American Original 50s (nitrolak, made in USA) mechaniky - ultraľahké Gotoh GB640 Res-o-lite pickguard - Fender Pure Vintage '58 zámky - Dunlop kufor - Fender hard case Basu mám od r. 2018, v r. 2019 som vymenil krk z dôvodu že má podľa mňa príjemnejší profil. Všetky vymenené diely som kupoval v Muzikeri. Ide o veľmi ľahký nástroj, iba nejakých 3,6 kg, perfektne vyvážený, a vďaka nitrolaku pekne rezonuje. Basa bola aktívne hraná, za tú dobu čo ju mám som na nej odohral okolo 80 koncertov, takže všetky ťukance sú prirodzený relic :)
Fender Precision Bass Classic 50s
Predám môj Fender Precision Bass: telo - Fender Classic 50s Lacquer (nitrolak, made in Mexico) krk - Fender American Original 50s (nitrolak, made in USA) mechaniky - ultraľahké Gotoh GB640 Res-o-lite pickguard - Fender Pure Vintage '58 zámky - Dunlop kufor - Fender hard case Basu mám od r. 2018, v r. 2019 som vymenil krk z dôvodu že má podľa mňa príjemnejší profil. Všetky vymenené diely som kupoval v Muzikeri. Ide o veľmi ľahký nástroj, iba nejakých 3,6 kg, perfektne vyvážený, a vďaka nitrolaku pekne rezonuje. Basa bola aktívne hraná, za tú dobu čo ju mám som na nej odohral okolo 80 koncertov, takže všetky ťukance sú prirodzený relic :)
Fender Road Worn 60' Jazz Bass krk
Predam Fender Road Worn 60' Jazz Bass krk. Javor s Pau Ferro hmatnikom. Pouzivany velmi malo, v perfektnom stave (ak si teda odmyslime Road Worn prevednie :)). Krk je rovny, nastavitelny, prazce su ako nove, nulty prazec je zrezany perfektne.
Fender Roadworn 50s MX krk
Ahojte, Predam tento krk alebo vymenim za 22 prazcovy krk pre stratocaster v prevedeni roasted maple. Krk je vyborny ale na mna moc hruby. Cenu ponuknite a dohodneme sa, na krku nechavam aj ako bonus zamykacie ladiace mechaniky Schaller ktore su na fotke.
Epiphone Les Paul VE + Combo Fender Mustang I
Predám elektrickú gitaru Epiphone Les Paul Vintage Edition vo farbe Worn Ebony, veľmi málo hraná, už sa nevyrába - cena 150 euro - môžete pozrieť: a gitarové kombo Fender Mustang I - cena 50 euro. Iba osobný odber v KE!