inzercia, predaj, predám, bazár

Fender-Sguier standart stratocaster 80s90s

Kategória: Strunové nástroje

Predam po renovacii Sguier standart stratocaster z 80-90rr./strieborna metaliza/.Prerobena hlava gitary na Suhr,hmatnik na moderny pečeny javor.Nove Jumbo pražce,radius 9,5.Tremolo Wilkinson.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.Vymena za Boss GT100,Hotone Ampero.
Fender-Sguier standart stratocaster 80s90s
Podobné inzeráty
Fender-Sguier standart stratocaster 80s90s
Predam po renovacii Sguier standart stratocaster z 80-90rr./strieborna metaliza/.Prerobena hlava gitary na Suhr,hmatnik na moderny pečeny javor.Nove Jumbo pražce,radius 9,5.Tremolo Wilkinson.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.žiadna vymena.
Fender-Sguier standart stratocaster 80s90s
Predam po renovacii Sguier standart stratocaster z 80-90rr./strieborna metaliza/.Prerobena hlava gitary na Suhr,hmatnik na moderny pečeny javor.Nove Jumbo pražce,radius 9,5.Tremolo Wilkinson.Gitara nastavena,možnosť vyskušať na meste.Vymena za Hotone Ampero,Boss GT100,snimače Noiseles+doplatok.
Elektricka gitara set Fender Squier Stratocaster
Predam kompletnu sadu pripravenu na hranie. Gitara pouzita 3x od kupy. Fender Squier Stratocaster Pack IL Čierna Elektrický gitarový set, ktorý obsahuje gitaru Squier Stratocaster, zosilňovač Fender Frontman 10G, gitarový kábel, popruh, sadu brnkátok a gig bag. Gitara s telom v tvare Stratocaster zo série Affinity je ideálna pre začiatočníkov a je vybavená tromi štandardnými single-coil snímačmi, ktoré ponúkajú klasický Stratocaster tón. Vďaka hladkému a pohodlnému javorovému krku s profilom v tvare písmena C a ľahkému telu zaručuje tento nástroj skvelú hrateľnosť. Krk je osadený hmatníkom z dreviny Laurel s radiusom 9,5'', 21 medium jumbo pražcami a perleťovou intarziou. Dĺžka menzúry je 648 mm, šírka nultého pražca zo syntetickej kosti je 40,9 mm. Zvuk gitary je možné ovládať pomocou dvoch ovládačov Tone a jedného ovládača Master Volume. Nástroj ďalej ponúka štandardnú die-cast ladiacu mechaniku, kobylku Vintage-style 6-saddle so synchronizovaným tremolom a chrómový hardvér. Kombo Frontman 10G produkuje 10 W čistého Fender tónu a vďaka dvojici kanálov je vhodný pre akýkoľvek žáner. Farebné prevedenie: Black. Muziker odkial bol set kupovany Moznost odskusania a predaj osobne v ba. Trsatka niesu v k dispozicii.
Gold prísluš. Fender Squier 40th anniversary Stratocaster
Komplet Gold príslušenstvo Fender Squier 40th anniversary Stratocaster Predávam nové kompletné Gold príslušenstvo (viď foto) z Fender Squier 40th anniversary Stratocaster na ktorom som riešil hneď po kúpe gitary total upgrade. Stav komponentov je pôvodný bez akéhokoľvek opotrebenia. Nižšie je špecifikácia ponuky a link. + 6-Sedlové Vintage synchronizované tremolo, 3x tremolo struny, kotviaci systém a zadná krytka + 1-Vrstvový Pickguard z anodizovaného hliníka osadený 3x Fender design Alnico single snímačmi + Nultý pražec z kosti + Gold Vintage ladiace mecahniky + Gold 3,5 jack samica + Gold úchytka na struny + všetky skrutky Cena 139,-EUR Dohoda možná :)
Gold prísluš. Fender Squier 40th anniversary Stratocaster
Predávam nové kompletné Gold príslušenstvo (viď foto) z Fender Squier 40th anniversary Stratocaster na ktorom som riešil hneď po kúpe gitary total upgrade. Stav komponentov je pôvodný a bez akéhokoľvek opotrebenia. Nižšie je špecifikácia ponuky a link. + 6-Sedlové Vintage synchronizované tremolo, 3x tremolo struny, kotviaci systém a zadná krytka + 1-Vrstvový Pickguard z anodizovaného hliníka osadený 3x Fender design Alnico single snímačmi + Nultý pražec z kosti + Gold Vintage ladiace mecahniky + Gold 3,5 jack samica + Gold úchytka na struny + všetky skrutky Cena 139,-EUR Dohoda možná :)
Predám sadu Fender Squier Stratocaster
Predam kompletnú sadu Fender Squier Stratocaster, pripravenú na hranie. Elektrický gitarový set, ktorý obsahuje gitaru Squier Stratocaster, zosilňovač Fender Frontman 15G, gitarový kábel, popruh, sadu brnkátok . V 100% stave, bez poškodení. Preferujem osobný odber, podvodníci z falošnými profilmi ani ma NEKONTAKTUJTE, rovno dávam ban a report.