inzercia, predaj, predám, bazár

Fendi klobúk

Kategória: Doplnky

Predám krásny klobúčik značky Fendi. Nový s visačkou. Ihneď k odberu.

V prípade záujmu ma kontaktujte emailom: lenka.zilina123@ alebo na instagrame: lenka.bazarik
Fendi klobúk
Podobné inzeráty
PSG x Jordan klobúk
Predám nepoužívany PSG x Jordan klobúk, objednávaný z originálnej PSG stránky. Klobúk je nenosený tak na ňom nie sú žiadne poškodenia. Klobúk má univerzálnu velkosť. Z pôvodnej ceny 40€ ho pri rýchlom jednaní predám za 20€. Preferujem osobný odber v Žiline, poprípade peniaze prevodom. Na dobierku neposielam. Ak by som nezdvihol na prvýkrát, treba poslať SMS zavolám naspäť.
Prada klobúk + biely box (PR5)
Predám nový, nenosený Prada klobúk. —> Cena je uvedená za klobúk s BOXOM !!! —> Klobúk je ihneď k odberu. Kontakt e-mailom alebo telefonicky/SMS ().
Slnečné okuliare fendi
Chcel by som posunúť okuliare značky fendi model FF M0075/S KJ1. Okuliare sú len vyskúšané. Bol to nevhodný darček . Cena je 300€ + možná dohoda. Je to original aj s fendi certifikátom od safilo group.
Klobuk Fendi
Predám nový, nenoseny klobúčik Fendi. Odber ihneď. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom lenka.zilina123@ alebo na instagrame lenka.bazarik1
Fendi klobúk
Predám krásny klobúčik značky Fendi. Nový s visačkou. Ihneď k odberu. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom: lenka.zilina123@ alebo na instagrame: lenka.bazarik1
Klobúk blikajúci s flitrami čierny + party motyl
Balenie: 1 klobúk a 1 motyl Rozmery klobúka: 28,5cm x 24cm x 11cm; vnútorný obvod 56cm Materiál: textil, flitre z plastu Farba: klobúk čierny; svetlá diód umiestených po obvode vrchnej časti (korpusu) klobúka viacfarebné Poznámka: 3 módy blikania; spínač na zapnutie/ vypnutie/ zmenu módu blikania v klobúku; batérie na prevádzku sú súčasťou výrobku … zažiarte a zabavte sa štýlovo!