inzercia, predaj, predám, bazár

Fénix baterka

Kategória: Ostatné

Minimálne používanu nevhodný darček
Fénix baterka
Podobné inzeráty
Garmin fenix 7 shappire solar
predam zanovne hodiny Garmin fenix 7 shappire solar kupované nay záruka bloček komplet balenie dva remienky Garmin instinct fenix 6 fenix 7
Garmin
Predám hodinky Garmin Fenix 5 x a Garmin Fenix 3 HR. Hodinky sú vo veľmi dobrom stave bez poškodení. Na Garmin Fenix 3 HR 100 €už nemám krabicu. Garmin Fenix 5 x 170 €komplet. K hodinám sú náhodné remienky. Len osobne kvôli odskúšaniu. Volať.
Garmin Fénix 3
Ponúkam na predaj hodinky Garmin Fénix 3 zachovalom stave dvovod predaja kúpa nových, okolie PB,neposielam potrebujem doložiť na Garmin Fénix 6
Fenix 5 sapphire edition
Predám hodinky garmin fenix 5 sapphire edition. Hodinky sú plné funkcne výdrž batérie cca 2 týždne záleží od využívania GPS mne pri každodennom tréningu v pohode vydržia vyše týždňa. Predávam aj s náhradnými ramienkami, nabíjačkou vid foto. Na lunete vidieť bežné známky používania sklo čisté bez škrabancov. Dôvod predaja prechod na novší model fenix 7. Uprednostňujem osobný odber Nové Zámky. Cena 180eur.
Fenix ALG 00
Predám nový rýchloupinaci držiak pre lampy Fenix,na zbraňovú lištu picatinny,fenix alg 00.
Fenix 3 HR Garmin s náhradnými remienkami
Predám Garmin hodinky Fenix 3 HR v dobrom a plne funkčnom stave s náhradnými remienkami - modrým a červeným. Náhradné remienky nemajú putko. Hodinky majú meranie pulzu priamo na zápästí. Hodinky sú mierne oškreté pod nápisom Garmin a na zadnej strane merač tepu vyzerá akoby bol puknutý, avšak je to iba niečo vo vnútri - hodinky sú stále vodotesné a nič nie je prasknuté, všetko funguje. Obe z týchto vecí je dobre vidno aj na fotkách. Dôvod predaja - dostala som Fenix 7. Len osobný odber v Bratislave.