inzercia, predaj, predám, bazár

Feny,kulmy,rychlovarna kanvica,ryzovar,mixer,zehlicky,hodiny

Kategória: Ostatné - biela

Predam tieto nepotrebne veci zachovale...
Feny,kulmy,rychlovarna kanvica,ryzovar,mixer,zehlicky,hodiny
Podobné inzeráty
Rýchlovarná kanvica zn. Adler.
Šikovná malá kanvica obsah 1 l. Len vybalená z krabice, nevhodný darček. Kupovaná 27.1.2023 2 roky záruka. Pôvodná cena 19,90 € teraz 13 € Vďaka malej veľkosti a nízkej spotrebe energie je kanvica dobrou voľbou pre cestovateľov či dôchodcov, ako aj pre ľudí, ktorí chcú ušetriť peniaze. Mini rýchlovarná kanvica je veľmi pohodlná vďaka stabilnej základni, veľkému a ľahko čitateľnému indikátoru hladiny vody a kontrolnému svetlu Zabraňuje zbytočnej spotrebe energie: stačí 200 ml vody Po varení vody sa kanvica automaticky vypne - chráni tak bezpečnosť používateľov Rýchlovarná kanvica AD 1272 má zabudovaný filter na zabránenie tvorby vodného kameňa, čo zlepšuje chuť a kvalitu uvarenej vody
Rýchlovarná kanvica zn. Adler.
Šikovná malá kanvica obsah 1 l. Len vybalená z krabice, nevhodný darček. Kupovaná 27.1.2023 2 roky záruka. Pôvodná cena 19,90 € teraz 12 € Vďaka malej veľkosti a nízkej spotrebe energie je kanvica dobrou voľbou pre cestovateľov či dôchodcov, ako aj pre ľudí, ktorí chcú ušetriť peniaze. Mini rýchlovarná kanvica je veľmi pohodlná vďaka stabilnej základni, veľkému a ľahko čitateľnému indikátoru hladiny vody a kontrolnému svetlu Zabraňuje zbytočnej spotrebe energie: stačí 200 ml vody Po varení vody sa kanvica automaticky vypne - chráni tak bezpečnosť používateľov Rýchlovarná kanvica AD 1272 má zabudovaný filter na zabránenie tvorby vodného kameňa, čo zlepšuje chuť a kvalitu uvarenej vody
Ryžovar
Predám ryžovar Sencor SRM 0600WH pár krát použitý. Ryžovar je bez známok používania. Krabicu už k nemu nemám a z príslušenstva je k nemu aj odmerka. Dôvod predaja je, že som dostala druhý. Ryžovar je malý a veľmi dobre spratný.
Predam Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2 - malo použivany
Predam malo použivany Ryžovar Tefal RK102811 Classic 2. Má kapacitu jeden liter alebo šesť šálok. Ryžovar RK102811 Classic 2 automaticky uvarí ryžu a po skončení varenia ju uchová teplú. Jednoduché & automatické varenie! Mechanický ryžovar, ktorý uspokojí každodenné potreby, uvarí ryžu a cereálnu kašu. Funkcia udržania teploty zachová jedlo teplé, do doby, než sa rozhodnete jesť. V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o kúpu mi môžete napísať sms počas úradných hodín alebo zavolať mimo úradných hodín na uvedené telefónne číslo. Vďaka Pre viac informácií si pozrite fotky a odkaz prosim.
Rýchlovarná kanvica 
 4.6 (7)
Rýchlovarná kanvica Rohnson R-7920 Nostalgia modrá/nerez nova iba vyskušana bez krabice.  4.6 (7)
Rýchlovarná kanvica Bosch TWK 8613 P
Rýchlovarná kanvica Bosch TWK 8613 P vo výbornom stave – kanvica s objemom 1,5 l s termoreguláciou, nastavenie teploty na 70/80/90/100 stupňov. Je vybavená bezpečnosťou aretáciou veka a automaticky sa vypne, akonáhle je veko behom prevádzky otvorené. Nechýba ani funkcia udržania teploty a nastavenie požadovanej teploty. Príkon 2400 W, vysoký výkon = rýchle zohriatie vody. Dôvod predaja: prechod na indukciu, kanvicu už nepotrebujem. Pôvodná cena 80€. Osobný odber Žilina.