inzercia, predaj, predám, bazár

Fernox TF1 3/4

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Fernox TF1 je unikátny sériový filter, ktorý kombinuje hydrocyklónový účinok so špeciálne navrhnutým magnetickým jadrom, na zachytenie magnetických aj nemagnetických nečistôt z vody v systéme ústredného vykurovania. Je úplne nový, nepožitý.
Fernox TF1 3/4
Podobné inzeráty
Filter Fernox TF1
Predám filter kúrenia Fernox TF1 používaný. Fernox Total filter TF1 je unikátny sériový filter, ktorý kombinuje hydrocyklónový účinok so špeciálne navrhnutým magnetickým jadrom, na zachytenie magnetických aj nemagnetických nečistôt z vody v systéme ústredného vykurovania.
Fernox Total Filter TF1 1" závitový, model 62395
Predám Fernox TF1 hydro-cyklónový a magnetický filter do kúrenia, ako nový, používaný necelé 2 roky. - pripojenie - 1" - odstraňuje magneticke a nemagnetické nečistoty - vhodný pre vertikálne aj horizontálne potrubie - jednoduché čistenie bez demotáže. Iba osobný odber v BA, na dobierku neposielam.
Fernox total filter 3/4
Predám NOVY Fernox TF1 hydro-cyklónový a magnetický filter do kúrenia, roky. - pripojenie - 3/4" - odstraňuje magneticke a nemagnetické nečistoty - vhodný pre vertikálne aj horizontálne potrubie - jednoduché čistenie bez demotáže. Cena 130€ +dobierka Volat po 17tej
Total Filter TF1 Caleffi
Predám Total Filter TF1 - zachytáva magnetom nečistoty v kúrenárskom systéme
Predám Total filter
Predám total filter TF1 + ventily
Predám magnetický filter TF1
Používaný, ale zachovalý a plne funkčný.