inzercia, predaj, predám, bazár

Figurka neca

Kategória: Zberateľstvo

Predám figúrku od značky Neca - Amanda Ryplei z hry Alien isolation. Je to blister edícia s komplet príslušenstvom. V 100% stave len vystavené. Figurky,figurka neca.
Figurka neca
Podobné inzeráty
Freddy vs Jason neca figurka
Predám figurku z filmu Freddy vs Jason od značky Neca. 100% stav ,komplet príslušenstvo je to ultimátna edícia.Bola iba vystavená. Kupovaná na Slovensku original Neca. Figurky,figurka neca
Figurka Neca Halloween
Ponúkam Neca figúrku Laurie strode z filmu Halloween. Jedná sa o ultimátnu ediciu, box s otváraním + komplet príslušenstvo.100% stav iba vystavené kupované na Slovensku. Original Neca. Figurky,figurka Neca.
Neca figurka Amanda Ripley
Predám Neca figúrku z hry Alien isolation.100% stav len vystavená.Je k nej všetko príslušenstvo.Obal už nemám bol to blister. Original NECA.figurky,figurka Neca.
Neca figurka + 10ks podstavcov
Ponúkam figúrku Amanda Ripley z hry Alien isolation od značky Neca.100% stav všetko príslušenstvo + pridám 10ks podstavcov neca.Všetko spolu pošlem aj cez zásielkovňu.Figurky,figurka neca.
Predám figúrky Predator Neca
Predám figúrky Predator Neca Predám akčné figúrky od Neca, obsahuje aj dávno vypredané kúsky, najlepšie všetky spolu. Figurky sú 100 % stave, Vystavené vo vitríne, žiadne poškodenie. Dutch 75 eur/ks, Predator 30-40 eur/ks Predator 30-40 eur/ks Na dobierku neposielam, len osobne v BA alebo po prevode peňazí Vám figúrky pošlem cez Zasielkovnu.
Predám figúrky Predator Neca
Predám figúrky Predator Neca Predám akčné figúrky od Neca, obsahuje aj dávno vypredané kúsky. Figurky sú 100 % stave, Vystavené vo vitríne, žiadne poškodenie. Dutch 70 eur/ks, Predator 30 eur/ks Na dobierku neposielam, len osobne v BA alebo po prevode peňazí Vám figúrky pošlem cez Zasielkovnu.